Kattla.

Denna lediga helg som var gick så Fort! En sån mysig helg. Vi badade i lördags med samma goa gäng som vi var med på midsommarafton. Emil jag och barnen gick på sista föreställningen på bröderna lejonhjärta i lördags. Så bra!! Sen följde jag med några tjejer från jobbet till örs. Jätte rolig kväll!  Söndagen blev vi bjudna på mat hos Emils farmor. Sen åt vi korv i stugan med mamma o pappa på EM. 
 
Igår vaknade pixie upp med vattkoppor. Så igår kom Emil hem lite tidigare och bytte av mig. Idag är jag ledig och pixie har fått massa nya koppor. Tyvärr kan jag inte vabba i veckan då jag jobbar i matservis. Så Emil får vara hemma med barnen. 
Kattla var så bra gjord! 

Midsommar.

Våra vänner Anna och Ullis med familjer kom till oss på FM. Vi har firat midsommar ihop hela dagen fram till kvällen. Dagen har bjudit på massa god mat, grillat, busiga och lekade barn, dans runt midsommarstången i kröngården och bad i sjön där.  En jätte mysig dag! 
 
 

Räknar ner till ledig helg.

Helgen som var jobbade jag. Men vi hann med en hel del kul ändå. Emil tog med tjejerna till barnens dag under lördagen i horn. Där det var hoppborg, häst och vagn, ridning, ansiktsmålning, fiskdamm korv glass mm. Och allt är gratis. Så himla bra! Jag och pixie åkte efter jag slutat till Molly och hennes tebjudning. Mysig sommarstuga och barnen hade jätte kul medan vi drack kaffe. Passade på att bebisgosa med deras yngsta. Vi fick med oss Molly hem och de sov över för första gången. Uppspelta tjejer som somnade på tok försent. Men man minns själv hur kul det var när man som över. Jag sov över jätte ofta hos min bästa vän som jag hade i barndomen. 
 
Jag jobbade söndagen med och tjejerna ville till alv och se bröderna lejonhjärta. Så Emil tog med dem dit igår. Idag har jag jobbat 11-19 istället för kassapasset. Men hann och göra köttfärslimpa innan.  Och Emil har tvättat ikapp all tvätt, gjort klart pixie balkonggolv. Jag har kokat andra omgången rabarbersaft och imorgon innan alv, som öppnar tio ska vi baka pizzabullar. Vilket vi brukar ha på alv. Så lite nytta hinner vi göra mellan jobb och allt kul med alv mm.  Ibland skulle dygnet ha flera timmar. Skönt o vara ledig imorgon. Saknar tjejerna så sjukt när det är jobbhelg. Två dagars jobb och sen ledig helg. Och dessutom ledig fredag! Jag som alltid jobbar kväll fredagar annars, ska bli så skönt med en extra ledig dag!  tid med familjen ❤

Onsdag.

Det blev en tur till alv igår ändå. Sysslorna hemma finns ju kvar. Jag menar tvätten springer ju knappast iväg. Utan högen växer istället. Men det hinns med en annan dag. Min syster ville gå på alv en sväng innan vi åkte på mellis träff. 
 
Idag har det varit jobb och förskola. Barnen är för trötta så det slår över att de inte somnar istället.. Men hoppas de ger med sig snart. För de har en dag kvar att gå. Jag jobbar dock helgen. Vi åt glass på stan efter middagen. För vi behövde köpa lite att hänga runt halsen på lina. På fredag är det ju studenten. Då får vi ha en hemma dag innan studentfirandet. Vill ju hinna njuta av hemmet lite med. 

Tisdag.

Igår hälsade vi på barnens nya kusin Meya.  Så liten och fin. Pixie kunde knappt slits sig ifrån henne. ❤
 
Resten av dagen igår innan det var dags för dagis timmen och kvällsjobb för mig. Så fick vi va hemma och fixa. Även idag lär vi behöva det...vilket barnen är mindre nöjda över. Men vi måste nog träna något på att ha lite tråkigt med vardagssysslor. Om man nu måste träna på det?! Men hur eller hur måste tvätten iallafall tvättas och det måste vattnas ute i landen. Vi ska ju ändå på lekträff med madde och ullis och barnen i EM. Så vi ska nog kunna hålls oss hemma. Pixie önskade köttgryta till middag. Så det ska vi passa på och fixa idag. 

Snabb helg.

Denna helg gick fort. Som vanligt när det är helg. I lördags var barnen bjudna på kalas på Kalles Leksand. Jag hann vara med en stund och passade på att köpa lunch där.  Sen bar det av mot bröllopsjobb. En em och kväll i full fart och sjukt mycket kärlek strålade från alla gäster. Så vackert! Jag hann sova några timmar innan vi förberedde för en heldag på alv. 
 
Vi gick hela familjen och fick sällskap av Lina, hennes kille och hans mamma. En jätte mysig dag. Med härliga människor. Fick dock avboka min träning. För var allt för trött. Men ny vecka och nya tag. Lyssnade in kroppen och den ville ha det lugnt. Jag har en tendens att bara köra på. Men den senaste veckan har jag känt mig allt för sliten. Tror alla års dåliga sömn och att väldigt sällan ha avlastning tar ut sin rätt. Semestern är efterlängtad! Och två veckor ihop hela familjen är så efterlängtade. Sen har vi två veckor var själva med barnen så de får 6 veckors lov innan pixies förskoleklass börjar. Eftersom hon är van med 2-3 dagar dagis i veckan och ska plötsligt ha 5 dagar skola i veckan och dessutom börja på morgonen varje dag. Lär hon bli trött..hon är ju så van vid att ha nån tidig morgon i veckan. Men taggad är hon! 
 
På fredag är det en stor dag. Då min älskade syster tar studenten! ❤

Skönt

I lördags kväll åkte Emil iväg på en väl unnade road tripp med sin bästa vän till Norge. Jag och barnen saknade honom väldigt mycket och var glad när Jan kom hem i tis kväll. Sömnen funkade inte så bra (lite som vanligt. Men man har slutat tänka på det) men när mini vakna innan 4 och inte somnade om. Och jag jobbade kassa kväll 22:15 och barnen skulle sova borta första gången för iår. Kändes det väl inte som en ultimat laddning. Men vi tog oss igenom det och jag sov till 7:30! Skönt! Stor eloge till ensamstående. Vilket jobb de gör. 
 
Annars så har vi hängt all ledig till på alv som vanligt. Jobbat idag innan barnen hade sommarfest på dagis och pixie fick sitt efterlängtade halsband. 
 
Sprang även en kort tur ikväll. Hade energi över efter all fika! Och första träningen på över 2 veckor. Äntligen frisk för o träna så skönt! 
 
I helgen ska jag jobba på en arbetskamrats bröllop. Blir nog en kul kväll och få se all kärlek mellan alla inför deras stora dag. 
 
 

RSS 2.0