Beslutsångest?

Känns som om jag är människan som alltid har beslutsångest för minsta lilla..men förklaringen är att jag är så rädd för att välja fel..lixom fel drag som gör att man funderar på om det verkligen var bäst så här. eftersom man aldrig lär få veta det senare ändå.. ett problem som börjar bli ganska jobbigt..men frågan är när man vet omman gör rätt? önskar att det skulle finnas ett enkelt svar. Men somalla redan vet så gör det tyvärr inte det. Så jag får nog fortsätta med att ha beslutsångest och svårt för att bestämma mig.

ibland skulle jag bara önska att man bara fanns tilloch någon gjorde alla val sdå det blir rätt..hatar att se sådant man kunnde valt när man väl inte gjorde det.och sen kan man inte hda allt tyvärr. det gäller alla saker och tiilfällen oftast. men inte alltid,vissa dagar blir man förvånad över hur fort man kan bestämma sig utan att ens tveka. Ingen har sagt att livet är lätt.. men på ett sätt är det skönt att kunna få välja själv,då kan man inte skylla på någon annan iallafall.

många har sagt att man inte ska tänka så mycket.men ibland är det svårt att låta bli. det blir bara så man tänker,tänker lite till..mensamtidigt måste man lära sig att bara finnas till. har blivit mycket bättre på det, den senaste tiden. att bara vara och ta saker som det kommer,utanall planering. men innerst inne är jag nog ett kontrollfreak. sorligt nog. men hahah skrattar snart för allt detta låter patetiskt och pinsamt. men vill bara veta hur saker ligger till,klara besked så jag kanbörja njuta och koppla av! allt blitr betydligt lättare då. Läskigt att man inte kanstyra över känslor men det är det man inte kan kontrollera, de bar dyker uppoch finns där. du kan förneka demmen inte ta bort. Du kan släppa framdemoch njuta över känslan.åter ett val.

soft dag i skolan

Jaha shiit en soft dag i skolan idag. Leffan hela dagen så det betyder en dag vid datan från morgon till 2:P hej det börjar bli seeegt..men efter det blir det mat, gym körskolan och sen skräckis med carro!
Vi ska se barnhemmet tror det kommer bli kul.....läskigt kanske för är så lättskrämd..men det var kul ändå. så längtar lite. för orkar inte va i skolan mer.  Imorgon så smäller det om jag vågar. verkligen ingen stor grej, alla har det redan men bara jag som är rädd för smärta. Men det blir nog bra tror jag.. snyggt på sommaren iaf, men som sagt alla har redan fixat det låångt innan mig:P


tiden går

Shit tiden går verkligen fort. ena stunden är det på ett sätt och nästa på ett annat. man hinner knappt att tänka innan det ändrats.. Men man vet aldrig vad man har innan man mister det..tyvärr så är det så.. det kan gälla exakt allt..men det jag saknar är en stor del av mitt liv jag hade en gång i tiden.. Som verkligen betydde allt, som va mitt liv, i mitt liv och fanns där jämt. Det är det jag saknar..att en skit sak kan förändra något fint. På så kort tid..men men..

man ska nog inte fundera så mycket. jag tänker jämt massa, tror ingen orkar lyssna eller ens prata med mig längre. på det sättet. Ingen orkar nog höra på mina tankar och allt jag har inom mig. Även om det mesta säkert är onödigt. Fast det jag vet är att du jämt gjorde det. Du lyssna på varje ord jag hade att säga. Älskade våra pratstunder om allt och inget. Älskade att få vara en del av ditt liv. kan inte säga mer än att jag saknar våran vänskap otroligt mycket.  Men vi båda har gått vidare men det går inte helt, eftersom mycket påminner om dig och mig. Du var flickan i mitt liv. jag menar det som en vän, en mycket nära vän som kände mig totalt. Är ledsen över det som hände:( men jag tycker fortfarande om dig, den kärleken är svår att sudda ut. F+F förlåt var verkligen tvungen att få skriva av mig, och nu ska jag var tyst!


Lov

Hej underbart! Man hinner med så mycket. Igår gick carro och jag till nossen och fikade med varm chocklad, hur mysigt som helst. Kvällen va bra och vi åt tacos. Skönt å få koppla av lite med massa parat! Vissa är juh tröga, det märkte vi igår.. Idag blev det en fika med Linda, Maria, Lisa och carro. 
Resten av dagen blir soft med bak med bror och körskola.

Söndag

I vanliga fall brukar söndagar var fulla av ångest, liksom ny vecka med plugg och stiga upp tidigt, när man helst skulle sova några timmar till. Men inte denna söndag! En hel vecka med lov, det känns underbart! Men blir en annan stress istället. Hur ska man lyckas hinna med allt man vill under bara en vecka? Idag har jag iallafall varit och simmat, känns skönt för tror inte jag kommer va så nog amed träningen denna vecka..

Men som Carro och jag säger ofta, nu ska vi bli seriösa och hm...ja ett nytt försök efter lovet att förtsöka bli seriös med styrketräningen.  Ska sova hos Carro imorgon, känns som det behövs:)<3  Men innan det ska jag klippa mig hos Anna:) Va ett tag sen så det behövs. Annars blir det fortsätta med och slappa ikväll.


Skaffat blogg!

Inte för jag vet om det kommer att hålla, det här med blogg och så. Men det är alltid kul att läsa andras bloggar. Inte för att jag läser så många fler än Sylvias men ändå. Tänkte att det kunde vara skönt att ha något ställe att skriva av sig på. När jag väl skaffat blogg vet jag inte ens vad jag ska skriva! XD

RSS 2.0