Öland i bilder.

 Började med ett bad när vi kom fram till stugad vid TALLUDDENS camping.
 Tog en tur till havet, även om det var lite smått kallt ute ville Pixie bada!
 Pixie och sin farmor.
 Fina Ellen.
 Farfar o Pixie i djurparken.
Kollar på den jätte höga fyren LÅNGE ERIK.
Denna gillade verkligen Pixie!
 kasta sten var kul.
 mini golf blev det med. Haft en jätte mysig semester.

babbel..babbel..

 Bilden tagen när Pixie fyllde 1år. Gick upp så mycket under graviditeten..inte bantat direkt..men den sista tiden har jag försökt va lite nyttigare för att bli av med det sista. Gått ner 2kg sen pixie fyllde ett och är typ nere på samma vikt som innan jag blev gravid. Men ändå denna vikt stress..blir så trött på det! Vissa dar bryr jag mig inte o vissa dar tvärt om..kände att jag behövde få ur mig detta..Men nu under ölands semestern ska jag inte bry mig! Jag vill kunna ta ett glas vitt till maten, äta glass o godis utan att få ångest över det. Är värd en unnar vecka tycker jag allt:)  lite skillnad allt!

Bus!

 Fröken bus!<3

Spenderat tors med folkrace. Det regnade o var kallt...så inte alls jätte kul. Men när bror min kör..så ställer man upp o kollar! Pixie var jätte duktig med. Så vi stannade inte tills det slutade. men stannade ändå fram till tre tiden. Då regnade det för mycket för att kunna vara kvar.

fre hade jag en underbar kompisdag. Anna, ullis o jag drog till linköping. skulle blivit kalmar men det ändrades till linköping. hittade ett par jeans på rean. Sen jag födde Pixie har jag blivir bredare över höften. så alla mina lågskurna jeans kan jag ju inte ha längre. Även om jag köpte samma storlek nu. Fast i hög midja. Vi åt god mat, fikade på cafe o hyrde film till kvällen med massa onyttigheter. kallar jag en perfekt dag!:)

Eftersom jag hade min egna dag igår, fick emil sin idag. pixie o jag gick ut till gnagardalen. Mer folkrace för bror körde idag. Hon var så snäll idag! Vi gick inte hem fören kl 5..så väl hemma tog vi ett välbehövligt bad o åt kvällsmat. Nu ska jagse om min pluttis ska sova snart. Så ska jag slappa bara. alla sysslor gjorda för dagen, så ska bara njuta av kvällen med en kopp te!

Alv.

Emil har semester o pappaledigt ända fram till efter jag börjat plugga..så är så skönt! Vi ska ha varannan dag att få sova nu under sommaren. Även om vi bestämt att vi inte får sova mer än till 8-9. Lyx! Eftersom Pixie vaknar halv 6-6 så ger det lite extra sömn ibland. Idag var jag först ut. Ställde klockan på halv 9 efter att de andra gick upp kl 6. När jag kom upp låg de o sov i soffan! Pixie sov mellan 8-10. Händer typ aldrig.. efter flera timmars bus i Alv parken tillsammans med mig, pappa Emil o farmor Annelie. Somna pixie vid 3 igen och vakna halv 5. Då efter hon ätit o vaknat till ordentligt så tog vi en timmes promenad med ida och estelle. Välbehövligt..man äter ju så mycket glass nu på sommaren! Resten av kvällen har vi myst, lekt o badat tillsammans. Nu ska jag sätta mig vid tvn o mysa med Pixie. hej!

Kärlek.

      Älskar min lilla egna familj, finns inte ord som beskriver vad ni tre betyder för mig!<3

Måste börja med att tacka familjen i Horn för all hjälp! Och familjen i storebro för att ni kolla till katten.

Störigt.

Brukar inte lägga in klago inlägg. Men en sak jag inte förstår. Om man sitter o bloggar o lägger ut på face hur dåligt man mår, hur lite hjälp man får osv. Att hänga ut en familjemedlem i dåliga dager. Och sedan försvara denna. Lite dubbel moral, eller? Så trött på de som bara klagar o klagar. Eller försöker verka bättre för att man haft det tuff osv..alla människor har ett förflutet. Alla föhållanden har tuffa motgångar. Liksom ingen att skryta om. Att de finns de som tycker att mannen gör tillräckligigt genom att bara jobba. Den dagen man själv börjar jobba eller plugga då. Ska han bara få komma hem o sitta? Medan man själv tar hand om barnen o gör allt annat. Låter lustigt tycker jag. Jag tycker det är viktigt att pappan får en lika stor roll, att han tar ut förälradagar, tar barnen ibland. Är väl för fan inte bara en skryt sak att man är pappa men inte klarar av att ha sina barn. För att det är jobbigt..Åhh fattar inte ens varför jag bryr mig, Att man är en sämre mamma bara för att man har möjlighet att komma iväg nån gång o träna eller göra nått annar? Vore sjukt att man inte hade den möjligheten om man var två. Bättre att man får lite energi, än o sitter o mår dåligt över inget. Det var allt för mig. Upp till mig att tycka att den äldresynen borde bort och att vi lever på 2000-talet. Glad att jag har det så iaf att vi lever i denna tid där pappor med kan umgås med sina barn.

Måndag morgon.

Det är måndag morgon. Kan inte sova även om vi kom i säng sent. Längtar o sakna Pixie för mycket...Ända sen igår så har jag saknat ihjäl mig. Men idag kan jag bara tänka på henne. Vad mysigt att sova med henne jämte mig igen! Men vi har verkligen haft en kanon bra resa! Igår tog vi en liten snabbis på stan. Emil är till o med värre shoppare än jag;) Fick bara med mig en klänning o ett par korta shorts..något kortare än vad jag tänkte på i provhytten dock!

Vi bowla, såg två filmer o gick en promenad i hagaparken igårkväll. Avsluta dagen med nybakat bröd och jordgubbar. Kan inte bli bättre!

Denna vecka är det fullt upp..som alltid känns det som. Man ska hinna med så mycket nu innan hon börjar dagis. Men vill ändå hinna slappa ibland o bara leka hemma. Men det blir Alv och då ska Emil följa med, så mysigt! Sen om det är fint väder så ska vi åka o bada, på tors är det folkrace under dagen. Min bror kör så iaf jag ska dit. Men lyckas vi få Pixie att vilja ha sina hörselskydd så går vi alla. På fredag ska jag till Kalmar med tjejerna. Längtar jätte mycket! Sen så går det fort till ons v29. Då det bär av till öland!

Stockholms häng.

Igår så var Pixie o jag ute redan kl 8..dock varit det varje dag denna vecka. Vi tog en riktig mysdag, kolla på får, lekte på torget, gick långpromenad o kollade på olika saker. Hon sov jätte länge med!! Eftersom hon vaknat halv 6 igen nu ett tag sov hon nog ikapp. mellan 11,10 till 13,50!! Hon sov på mina ben ett tag, katten sov jämte henne o sen låg han jämte mina ben. Satt o myste vid tvn med mina två små. Sen kom farmor o faster ellen. Pixie var jätte glad o prata om kossor o hunden innan de kom. Hon grät ingen när de åkte iväg! snarare jag som gjorde...

Tågresan gick bra och enkelt. Väl framme så fattar jag inte hur man lär sig hitta allt! haha...stort o kromgligt i mina ögon. Men så himla mysig stad. Lägenheten var jätte fin och var kul att träffa emelie o johan. Vi åt mat, godis o drack cider till en film. Idag sov jag till 9! Efter en god frukost med dinkel bröd. Fick Emil o jag kort på vårt hjärta Hon är på marknad och matar de små djuren.:)

Idag blir det en shoppingrunda, äta glass i gamla stan. Så ikväll blir det kanske sommarkrysset! Ha det bra:) ska göra mig i ordning nu efter slappande så här på morgonkvisten...:P

Spruta..

Idag så gick vi till källängen en liten stund med Ida och Estelle, sen blev det en promenad. Dum som jag var så chansa jag på att bära upp Pixie efter 30min. Hon vakna:/ så idag har hon endast sovit 30 min sen kl 7 imorse! Som tur var så somna hon redan innan kl 6 nu ikväll.

Annars har vi haft en tvättdag. Med spruta..det gick bra! Denna gång var den i armen, hon grät lite men inte farligt alls. Så nu har hon gått upp jätte bra sen hon var ett år:) Hon är en lättviktare som hon säger på mvc. men följer sin egna kurva galant:) 9730 g o 83 lång vid 17mån. stora tjejen nu! Pixie fick leka o busa på torgen som belöning att hon var så duktig. Så hon sprang runt i de små husen, klättrade med mig på båten och grävde i sandlådan. Sen när vi ätit så köpte vi paket till faster Emelie!

Åhh vad jag längtar till helgen! :D ska bli så himla kul. Och längtar så sjukt mycket till Öland v 29! Ska bli jätte mysigt att bo i stuga. Var kanon förra året och tror absolut det blir lika bra i år. Och i år är ju Pixie större och kan ta in mer intryck. Härliga sommar, ta inte slut!  Bild från förra sommaren på öland. Herregud vad liten hon var där...nu har hon långt lockigt hår. Tiden går FÖR FORT!!!

Atten där!

 Atten där! är ett av Pixies favorit ord. Nya ordet för helgen var även babba till bada.

Vi har varit i storebro i helgen. Både hos mina föräldrar och sen hos min farmor o farfar några timmar. De bor jämte en lekpark så är kul där. Tycker Pixie:)

I går fick Pixie en bondgård av mig. Och massa djur till den. Snacka om att bli glad över djuren! Köpte den för ett tag sen, men ville ge henne den som en extra sommar present. Direkt när jag tog fram det stora paketet sken ögonen upp!:D

Alv.

 Hampus och Pixie. Inte taget idag utan för ett par veckor sedan. Idag stod Magnus för fotograferingen. Måste verkligen byta bilder med varandra för vi turas typ om att fota.

De lekte och busade hur mycket som helst bland alla små husen. Sen så åt vi lunch på majkens. Pixie var helt slut då. Men hann nästan äta upp min mat innan jag var tvungen att gå ifrån o natta henne. Hon somna på två röda! Så nu sover hon gott. Väntar på syster Sofia. Hon ska sova här inatt. Vi ska laga mat o köpa massa onyttigheter o mysa framför tvn senare ikväll. Denna helg blir utan Emil:/ Jobbet bjuder på middag idag o de ska golfa. I morgon är det Hornpokalen. Jag orkar inte kolla på fotboll i flera timmar känner jag..o sen är det hornparken som de ska fira vid. (seger hoppas jag!) Så då kände jag att Sofia fick komma o att vi åker ut till Mamma o de istället imorgon. För vi ska åka o hämta Emil i Horn på söndag. Men nästa helg blir en umgås helg! Biljett till storstaden är bokad. Så Emil o jag åker på fre o kommer hem på mån. Ska hälsa på Emils syster Emelie o Johan. Ska bli jätte kul!:) Dock lite delade känslor med att lämna Pixie. Kan va kul o få en Emil helg. Men 2 nätter för mycket från henne känner jag:/ kommer sakna ihjäl mig! Samtidigt VET jag att hon har det SUPER BRA! Hon trivs jätte bra i Horn och de tar hand om henne exemplariskt:) så är inte nervös att lämna henne allas. Bara att hon kommer sakan oss för mycket. För kommer sakna henne.

RSS 2.0