wiggo mys.

Idag åkte jag till Camilla ganska tidigt, vi myste med lilla Wiggo. Sen kom Mia och Michaela dit och hade med fika:) Var kvar hos Camilla tills det var dax att äta middag med Ida och michaela. Va jätte länge sen vi sågs och det var roligt. så det har varit en bra dag:)

Nu väntar jag på att idol ska börja så jag kan mysa framför tvn med druvor och chocklad;P

Halkan

Dagen börjar med att jag är smått stressad över om jag hinner. Alltså gå från stationen bort till halkbanan på en halvtimme. Onödig oro eftersom det typ knappt tog en kvart. Hur eller hur ser jag två killar och en tjej som står liksom jag och stampar på stället, även de något tidigare. Senare kommer läraren och hon berättar lite. Jag fick åka med tjejen och det var en lättnad. Lite lustigt att vi två lika gamla sitter i bilen utan en vuxen:P

Men som sagt vi gasade glatt på och märkte att jaa..man har inte bra kontroll över bilen när det är riktigt halt ute! så det börjar med en sladd. men det var meningen att vi skulle tappa kontrollen på bilen, eftersom vi ska vara medvetna om riskerna. Läraren sa allt i en mic så vi lydde bara henne så gick det så bra som det kan göra^^ men man försår varför mans ka hålla hastigheterna som står!

Senare träffade jag syster Anna och Hennes prins Vincent. Han var så glad att se mig så han visade i stort sett alla leksaker och ville att jag skulle komma hela tiden. hanskulle till och med följa med mig på toa! Så vi sjöng och spelade till mora träsk och gjorde likadana rörelser. Mysig liten pojke<3



fotorunda

Igår var det filmkväll hos Felicia med massa kräftor, godis och läsk. Det va trevligt!
Idag gick vi en fotorunda och Felicia var en jätte duktig fotograf som tog mängder av fina bilder! Det var super trevligt och skoj. Sen kom hennes föräldrar hem med pizza. så har haft en bra söndag. Ser fram emot nästa fotorunda!

Imorgon blir det vattengympa annars händer nog inte så mycket mer. har nyss lärt mig ladda upp bilder på bloggen;P

min skatt är 21 veckor idag<3


fika:)

Igår var det torsdag och jag åkte in till stan för att få träffa Sylvia, det var alldeles för länge sen sist. Det är så underbart att träffa henne! Så vi spenderade massa tid och pratade. Med god fika på Epok. Det var mycket trevligt<3 Jag kommer att sakna henne massa när hon ska iväg ett tag och jobba. Samtidigt är jag glad för hennes skull. Det är en Super bra chans att få se sig om i världen. Något de flesta vill göra och borde göra om man får chansen. Som sagt det finns mobiler nu förtiden så tiden går nog ganska fort ändå. När hon är tillbaka får hon nog lära mig att åka skidor!;P eftersom vi har lika mycket (lite) att göra om dagarna så hoppas jag det blir fler trevliga fikor.

Just nu gör jag inte så mycket, väntar på att Emil ska komma hem från jobbet. Imorgon blir det tjejkväll hemma hos Felicia, film och massa godis:) och på söndag ska vi ta en fotorunda:) synd bara att jag glömde min kamera hemma. men får ta hem korten på något annat sätt. det ska bli skoj!

På tisdag är det halkan. lite nervös om det blir hårda inbromsningar. rädd om magen, men borde nog inte vara någon fara. Men nu tror jag att Ellen snart kommer hem!

18 år woho:D

Nu har jag äntligen fyllt 18! hade en toppen dag igår. Började dagen med paket från familjen som bor hemma, åt frukost. När jag strosade runt i nattkläderna och var ganska nyvaken. Får jag ett grattis samtal av Emil. 2 min efter dyker han upp med jätte vackra rosor! Bästa sättet att starta dagen<3  Resten av dagen fram till klockan 6 bestod av städning och matlagning.

Senare kom emils mor, far och lilla syster. mina äldre systrar o barn mm. När vi ätit färdigt öppnade jag alla fina paket! tack till allihopa:D Sista paketet var från Emil, öppnade det och det fanns ett till och det tog ett tag innan jag tillslut kom fram till rätt paket. Chockad som jag blev så fick jag syn på en ny mobil! Blev aldeles lycklig:D<3 min gamla börjar bli seg, men har hela tiden trott att vi letat ny mobil till honom! Så blev riktigt överraskad. Han är bäst han<3  när alla åkt hem så kände jag mig firad och nöjd. Fick behålla min Émil över natten, så dagen blev Perfekt!

Idag har jag även blivit firad:) bakat tre tårtor under dagen. För sen kom massa fika sugna gäster! fick mer paket och massvis av godis!!! nu av nått så kommer magen att växa, fast inte av besselutten;P nej då ska inte tillåta mig att äta allt på en gång. och får va trevligt och bjuda lite.

Min älskling är 5månader idag<3 "bara" 4 månader kvar!

oj snart 18!

På lördag den 19 fyller jag 18:D Idag fyller emils farmor år så ska åka och gratta henne sen, imorgon fyller min farmor år och lördag jag, sen på måndag fyller Emelie år. så många som fyller år just nu!

Igår blev jag firad av Felicia:) Hon bjöd mig på pizza, Vår pizza dessutom. sen helt spontant köpte hon mig 2 jätte vackra rosor:) senare åkte vi hem till henne för att äta chips och godis. Prata och se idol. Tack så mycket!<3

I helgen så blir det middag på lördag med syskonen och emils familj. sen på söndag blir det fika med de som vill. så blir fullt ös med att baka och laga mat i helgen! Anton är hemma hos mig idag han har varit lite sjuk. och roligt nog har an smittat mig...min hals svider å gör super ont:/

<3

Igår var jag och Emil på ultraljud. Vi fick se våran lilla bebis! Den hade verkligen blivit stor sen första ultraljudet. Vi fick se när hjärtat slog förfullt, bebisen gäspade och tog sig även i ansiktet med den lilla handen. Vi får en pigg liten bebis, under tiden vi var där hann h*n förflytta och röra på sig jätte mycket. Men de sa iaf att allt såg bra ut och det var en lättnad. även att emil har varit säker på att allt varit bra hela tiden, så blir man nojig. På söndag har det redan gått 5 månader! och vår ängel ska antagligen komma den 6 feb. JAG ÄR LYCKLIG!!!! <3333333

Åkte hem från horn idag på morgonen för att ta hand om barnen. mamma och pappa jobbar och de tre minsta har ledig dag. Lina ville visst hellre va hos Julia idag så är hemma med anton och david. Anton och jag bakade stora kanelsnäckor. dubbelsats:O! vi unnade oss glass o kolasås, tror nog david skulle kunna få i sig en hel tub kolasås!
annars så händer det nog inte så mycket idag..ska se idol, och andra avenyn ikväll så ser fram emot det. Imorgon blir det körlektion och träffa felicia när hon slutat skolan:)




för lång ledighet?

När man går i skolan eller jobbar, så längtar man bara efter att få ledig tid. Men när man varit ledig ett helt sommarlov utan jobb och man ska va ledig nu. Eftersom skolan inte tycker det är någon idé att jag börjar, jobben vill inte ha en som snart ska gå på mamma ledighet i vinter. så ja då är man illa tvungen att vara ledig. Frågan är vad man ska göra?! är så grymt uttråkad så vet inte vart jag ska ta vägen. Visst har körlektioner å sånna saker. men det är ju inte hela dagarna. och helgerna? vad ska man göra då? De flesta är upptagna med att koppla av och väldigt många föredrar att festa. Blir inte så mycket att välja på då..så jag får väl gå här hemma å bli ännu surare och irriterad.

Ser fram emot tjejkvällen hos felicia som är längre fram. det ska bli skoj att få göra något på helgen! och inte va ett alternativ till att man ska ta det lungt å vila från fest en helg^^ massa skitprat och film mys med godis är vad jag längtar efter:D

det känns som om jag vuxit ifrån de flesta av kompisarna man jämt va med..Den man va med i gymnasiumet och spenderade mest tid med om dagarna. men alla förändras och sånt kan man inte hindra. när man ligger på olika nivå i livet och vissa saker är viktigare än andra. fast på ett sätt tror jag att det är meningen. vissa saker som människor säger går aldrig bort. inte när de är okänsliga, och inte kan hålla tyst. då blir det oftast så. men så finns de dem som är kvar och är jätte underbara exakt som förr och som vanligt. De människorna gillar jag<3

men ska väl återgå till att ionte göra någonting. blir mycket Tv pga det. du är vad du äter är en favorit. men platsar snart in. har aldrig vägt så mycket tidigare som jag väger nu. extra kilona sätter sig jätte fort. men magen får bli så stor som den vill. men det andra får jag väl vänja mig vid..:P blir ju som sagt något bra av det hela tillslut ändå:)<3

solen försvinner..

När man väl har fått sol och fint väder ett tag så går den tiden otroligt fort..medan vintern och de kalla dagarna går otroligt segt. Tycker det är synd! Mysiga med hösten är alla lövens färger, tända ljus och varm choklad. men hur eller hur längtar man till solen så fort den försvinner!

Alla är förkylda denna årstid, ännu ett minus. och även jag börjar bli smittad nu. Är det fler än jag som är OTROLIGT LIVRÄDD för att få svinsjukdomen som sprider sig? hoppas att det verkligen bara skulle bli som en vanlig förkyning!

Såg på ett program idag om en 15åring som vägde så mycket, hon va så duktig! Viljan fanns hos henne att gå ner i vikt och hon lyckades. Från 215kg om jag inte minns fel till 79kg. Om viljan finns övervinner den allt. Jag tror på det. Hinder i livet så som kärlekslivet eller familjelivet, finns kärlek och viljan klarar man sig igenom det mesta.

jag har blivit en älskare av idol:O bara längtar till kvällens program. men det blir tråkigare när den riktiga tävlingen drar igång.


:(

fy begravningen äger rum i8morgon...är super nervös! vill inte inse att ketty är död..kommer fatta det imorgon. vill inte se alla gråta..vill inte känna alla ledsna känslor, när man ser förtvivlade ögon..fy..men hoppas du är på en bättre plats<3

kan inte fatta att en gravid som är hemma från skolan har så mycket bokat?! Men körlektioner tar jätte mycket tid, har några i veckan, möten med arbetsförmedlingen mm. Vattengympa varje vecka å teorin som tar mängder av tid. som tur är har jag klarat alla faser idag:D! så ska läsa liute i boken, om jag inte är för lat. samt träna träna på datan när jag har tid å köra om faserna. farfar och jag ska åka å träfa inför stadskörningen snart med.

Hoppas jag och sylvia ses i veckan och jag och felicia nästa vecka<3 Swen så ska man hinna fylla år med, så ganska snart! ska ha middag på min dag och fika dagen efter ska bli trevligt.

14 september<3

RSS 2.0