förmiddag.

Zoey tar visst en sovande fm igen. var inte länge sen hon sov hela stunden Pixie var på dagis. åh så skönt kanske nån tänker. men oj så tråkigt jag har! kollat på tv, druckit kaffe, fikat. Ätit lite till i trisstes och sen städat lägenheten.. skjuter på dammsugning tills jag hämtat Pixie. tror grannen under sover än. Lite snäll kan jag ju vara.. omorganiserat i Pixies rum med pussel och spel mm. just nu drar Zoey ut allt överallt. men Pixie har ju ett extra rum i rummet. med hyllor för pussel, pyssel mm. praktiskt!

snart dags att hämta Pixie och då lär Zoey vakna. sen är det full rulle igen <3 vi skulle behöva göra lite ärenden på stan sen när vi ätit mellanmål och zoey lunch (!)

ska se om barnen ska måla varsin tom canvastavla som ska pryda hallen eller här uppe. det ska vi nog göra inom nån vecka iaf. likaså ett handavtruck i gisp till zoey. sen dessa förstoringar!

hälsade på en kompis igår efter dagis. de har nyligen köpt hus. blir inte mindre sugen..men vår tid kommer! måste ju börjas med jobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0