Höstlov.

Vi är ju ändå mer eller mindre lediga ändå. Men nu är det inget dagis alls på en vecka. Dock inleder vi det med sjukdom. Pixie började bli hängig och så redan i torsdags. I fredags blev hon väldigt förkyld och igår hälsade febern på över dagen. Men värst är hostan och geggiga ögon. Verkar smitta av sig till mini. Hoppas dock inte! Men som barn oftast är så är det full fart ändå. Något kinkigare och lite mera tjat efter glass och saft. Men får ju vara smart liksom.
 
Idag var tanken att vi skulle besöka Alv marknaden. Vi får se hur vi gör med den saken. Har ingen bil fören i em och syskonvagnen är inlåst och jag har glömt kolla vart den nyckeln finns..så då är ståbrädan enda alternativet. Men Pixie vill dit. Marknaden den finns kvar hela veckan. Och dessa alv tokiga barn, de lär dra med sin mamma flera gånger;) Och hon lär nog övertala mig idag om hennes feber fortfarande är borta när det öppnar..
 
Måste sätta mig ner nästa vecka och skriva ut massa kort, göra förstoringar och en fotobok från spanien. var på tok för länge sedan nu..tror det var vid Zoeys dop senast..
 
detta kort ska förstoras och pryda hallen är tankan. Vad tycks?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0