västervik

Igår åkte jag och emil till västervik mee vår minsting. Det väntande pricktestet skulle göras. Det gick bra och Zoey var jätte duktig. Både i väntrummet och där. Det tog två timmar..men är ju mycket vänta på sjukhus. 
 
Hur eller hur fick vi berätta hur vi upplevt zoey. Alltså att hon har varit jätte gnällig mest hela tiden, svårt att komma till ro och sova på kvällar nätter och även dagen.  Och på sista tiden börjat kräkas efter maten igen. Så hon tyckte det tyder på komjölkprotein allergi. Dels för att sen vi började med mjölkfritt på henne och mig. Så har hon haft ro att sova middag så mycket som hon behöver. Innan var hon så trött men kunde ändå inte somna oftast. Även på kvällen har hon kunnat sova några timmar till första amningen. Innan nattade vi om både en och fem gånger på nån timme. Nu sover hon lugnt på ett annat vis.  
 
Men jist den allergin brukar växa bort på barn. Och vad jag forstod kunde det göra det ganska fort. Men pricktestet visade dock inget. Och även  det var vanligt bland små barn. Men hon ville att vi skulle ge lite mjölk och se om vi märkte nån förändring. Om hon verkar få ont i magen eller inte. För att sedan följa upp med telefontid nästa vecka. Så det betyder att idag äter en viss frida choklad.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0