oro..

Jag är tyvärr inte född till bloggare utan till grubblare..men som sagt, skulle önska att jag vore något bättre på att blogga. det är så roligt att läsa andas bloggar så då borde jag med kunna bjuda på lite. men jag skriver ändå inte om något roligt så spelar ingen större roll.

just nu oroar jag mig för min magvärk..undrar vad det kan vara. haft ont ett tag nu och hoppas det inte är något farligt. men kan bli en ont cirkel om man oroar sig och blir stressad av det. Har otroligt dåligt humör med...förstår inte vad det kommer ifrån nu helt plötsligt..men vill till läkaren så jag får kolla upp problemet.

så störigt å inte va 18. men har juh knappt någon å va med på helgerna, å vardagarna jobbar alla eftersom jag är utan jobb blir jag själv. blev inte så lyckat ändå, kul sen när alla har pengar utan jag^^ kännsa som man bara är i vägen eller att man umgås för att man inte pallar festa en helg eller inte har nått annat å göra så passar man på eftersom det ska va festledig just den helgen. men se där mina humörsvägningar...läskligt..får inte hoppas på det värsta bara!

otroligt vad man kan sakna någon...men det gör jag. saknar min mys massa nu när jag inte fått vilat mot hans axeln på en hel vecka! veckan har bara rusat fram o har bara hunnit med att sova denna vecka. nu när magvärken tagit över. men hoppas på en socialare vecka nu som kommer.

får väl se när jag skriver igen!


RSS 2.0