Fast.

Härom dagen skrev jag på fast. Känns jätte skönt! Det är på mitt schema och jag jobbar nån dag extra utöver oftast. Jag brukar snitta 23-30h i veckan och känns lagom nu när barnen är små. 
 
Denna helg som kommer är min lediga. Ska bli så skönt. Det som väntar är match för Emil. Som vi ska kolla på. Sen grilla med hans föräldrar. 
 
 

Björn rosenström

I lördags bjöd min syster med mig på fest. Hemma hos min bror Davids tjej och han. Sist jag festade var i november när Emil och jag var på Ica festen. Så det var trevligt att ha en kväll ute på vift. 

Bjötn

 

Pallkragar.

Efter förra helgens träningspass på.söndagen blev jag sjuk. Jobbade ändå hela veckan. Men energin fanns inte där och panodil fick jag ta ibland. Typiskt att jag jämt blir hängig just när träningen kommer igång..
 
Så lät bli att träna i veckan. Gårdagen var jag ledig. Pallkragar har målats och kommit på plats i helgen. Kul! Fylla med jord och sen så småningom odla. Vi planterade även ett plommonträd i helgen. Ett äpple ska köpas med och ev ett päron senare när vi fixar vårt garage. Då måste vi nog tyvärr ta bort det som växer intill. Och antagligen del av problemet att garaget spruckit..hade sån huvudvärk igår. Så var illa tvungen att sänka tempot. 
 
Men idag vakna jag upp piggare. Så skönt! Så en hel del städning blev fixad. Sen blev det lek i simhallen i em. Vilket var belöningen om pixie var duktig vid lämning denna vecka. Och det har hon varit i två veckor nu. Sån lättnad. Hoppas det håller i sig. Avslutade helgen med ett hittas. Hoppas jag inte vaknar upp sjuk imorgon. Och belönade mig med ben och Jerry. Balans. 
 
 

Skön dag.

 
Idag vakna barnen upp på strålande humör. Vi har haft en toppendag. Bakade på morgonen och fick besök av min bror David och hans Carro. 
 
Sen cykla barnen ner till stan. Perfekt nu så man får promenaderna i vardagen. Vi köpte paket till min pappa som fyller på fredag. Vi lunchade på bakfickan. Så mysigt! 
 
I em har vi haft Ullis och barnen här. Vi åt mellan och paj som vi bakade på morgonen. Härlig dag! Men nu är det tre dagar med jobb innan ledig helg. 
Vi köpte en sele till kaninen idag. Och han testa att va ute lite idag. 

Effektiv helg.

Förra helgen kom emils vän sebbe hit. Det tapetserades och fixades i pixies rum. Denna helg kom han med. Massor av saker blev fixade.  Uteplatsen nere blev tvättad med högtryckstvätt, ett träd blev ner sågat och ett land har börjat ta form. Jag jobbade heldag i lördags. Men de bytte däck mm och fixa det sista i pixies rum.  Igår var jag ledig och kunde hjälpa till med att rensa i rabatten mm. Pixies balkong målades. Så vi kan lägga golv där i helgen. 
 
Vi lånade hem barnens kusin Vincent efter att ha fikat där. Barnen lekte så bra. Avslutade dagen med ett hitpass. Och vaknar upp med känsla att börja bli förkyld..såklart. 

Duktig tjej.

Vår Pixie har blivit en hejare på att cykla. Igår cyklade vi ner till matrialmännen.  Eller Emil gick dit så stannade jag och barnen i lekparken i närheten. Då kom en släkting till Emil ut och pratade med oss. 
 
Vi lagade mat. Barnen åt rester från dagen innan då vi grillade och vi lagade raggmunk till oss. Älskar verkligen raggmunk. Sen blev det lite hemma fix och Pixies rum färdigställdes. Emil hade match i Vimmerby. Så Pixie ville cykla dit. Och från oss till ceos är det en bra bit. Vi stannade till efter pausen. Barnen fick köpa korv vilket tillhör fotboll. Och glass såklart. Vi mötte Emils lillasyster och kompis där. När vi skulle gå hem ville Pixie cykla en annan väg. Så blev hela ytterring om stan hem. En trött Pixie när vi kom hem. Men stolt för hon orkat så långt. Och vi var med stolta. Hennes önskan om att cykla ut till nissen i sommar blir nog bra. Jag avslutade dagen med ett hitpass. 
 
Nu ska vi fixa här hemma på övervåningen och ta tag i tvätten. Sen kommer min syster Lina hit. Man hinner mycket när man jobbar em/kväll. 

Snart.

 
Nu närmar sig Pixies rum. Två lager golv är borta, en plastmatta och en heltäckningsmatta och under gömde sig ett trägolv. Lister väggar har målats vitt och en fondvägg är tapetserad. En byrå har Pixie målat själv och valt lite ny inredning. Ett nytt fönsterbräda ska köpas. Ett helt nytt rum! 
 
 

RSS 2.0