Kroppen vill inte.

Mina förväntningar var att jag skulle komma igång rejält med träningen under de två veckor Emil och jag hade semester ihop. Men min kropp ville inte som jag. Börjar med att bli sjuk mina sista dagar på jobbet och inleder semestern med rejäl förkylning. Som tur var hann febern gå över innan Öland. Lagom när förkylningen lagt sig härom dagen så svullnar halsen upp och blev som jag hade för ett tag sen. Som halsfluss fast utan streptokocker. Dagarna funkar som vanligt. Men den där extra orken är helt borta. Och finns inte till träning när halsen gör ont. Så typiskt! Så träningen kommer väl inte ihåg än...

BALTARZAR.

Vår fina älskade katt verkar ha försvunnit...Pixie fick honom som 1års present av oss. Så han har funnits med i vår familj i snart 6år.  Och aldrig under dessa år har han varit borta. Vi såg han senast torsdag FM och jag har delat på nätet och letat efter honom. Men ingen verkar ha sett honom. Ovissheten är värst! 

Öland.

Vi hade några härliga dagar på Öland. Bodde i en stuga i Borgholm tillsammans med Emils föräldrar och lillasyster. Vi varvade poolbar, havet och lekpark med god mat och glass. Härlig semester och barnen var glada över lekplatsen som granne. 
 

Norrköping.

I tisdags på min kedja dag passade vi på att åka till Norrköping. Vi åkte redan 7, så vi var tidigt framme. Vi fikade hos Emils mormor och morfar. Vilket var trevligt. Sen åkte vi till min syster lina och primus. 
 
Vi hade inga direkta planer. Men barnen gillar ju lekparker. Då blev det picknicklunch på deras innergård med lekpark, glass i en annan park för att sen avsluta med en jätte rolig och stor lekpark. Barnen fick välja middag och det blev inte helt oväntat mc Donalds. Jätte mysig dag! Vi hann även handla endel på hm. Jag och tjejerna hittade lite som vi ville ha. 
 
Idag var det tungt att gå till jobbet. Efter flera veckors  jätte dåliga nätter sömnmässigt så sover hela familjen när jag går!! Men på söndag är det min tur för semester!!
 
Jag unnade mig en timmes massage idag. Var så välbehövligt och skönt! Thaimassage är verkligen toppen. 
 

Hoppborg.

Idag var vi i källaren och hoppade. Det var massa hoppborgar där. Pengarna gick till min stora dag och såklart ville vi bidra och stötta sådana bra och roliga arrangemang. Trots ett spöregn innan som gjorde att allt var blött.  Så hade alla barn superkul. Det blev för varmt med regnkläder så alla barn sprang runt i skickade kläder för de var så blöta. Men det var uppehåll när vi var där. Vår dag har varit jätte bra! Nu jobbar jag fram till tisdag nästa vecka. Men Emil har ju semester med barnen. 
 

Två veckor kvar.

Det är exakt två veckor kvar till min semester. Emil har redan börjat sin, så vi får två veckor ihop. Så denna helg njuter jag lite extra av ledigt. För sen jobbar jag de två sista innan min semester börjar söndag v 29. 
 
Idag har vi varit på hornmarknaden.  Pixie hjälpte även till att sälja kindagurka i en timme. Hon var så laddad och duktig! Det blev det vanliga där,  karuseller för barnen och de hittade sig varsin drömfångare. Lite naturgodis och såklart en hink kindagurka. 
 
Vi var kvar i horn hela dagen och grillade. 
 
 
 

Soffkväll.

Så här ser det ut i skrivandes stund. Barnen sover i soffan och zoeys raffe är med ( mjukis giraffen) 
 
Emil har varit och spelat pokal idag och de ska fira att de vann. Jag är ledig imorgon. Vilket är så skönt. Tyvärr har jag tappat träning och kost helt..fick en chock när jag vägde mig härom dagen. Så får försöka skärpa mig nu. Snart har Emil semester och jag med två v efter.. Så iaf då är det lättare. Men får börja med träningen igen. Och redan imorgon. Denna vecka har spårat ut. Men varit lite mycket tråkigheter och då tar jag oftast till godsaker tyvärr. Men man ska väl samtidigt vara nöjd. Fast lite onödigt att frossa i godsaker varje dag, speciellt på kvällar o på jobbet.. 

RSS 2.0