Första passet!

Igår var alltså mitt första träningspass sedan Pixie föddes..någon som har dåligt flås o otränad kropp..men det ska bli ändring på det! Ska testa Friskis och Svettis denna vecka. För att se om det är något för mig. Igår på coren var iaf kul. Så får se hur resten av de 2-3 passen jag ska testa i veckan blir. Annars får det bli träningshuset iaftället. Det återstår att se!

Första gången..

Igår var första gången vi hade barnvakt för några timmar..snacka om att jag var nervös...men som tur var bestämde jag mig för att tacka ja! Så Pixies farmor, farfar o faster Ellen kom in. Jag ammade Pixie vid 7, hon kände nog på sig att något var "fel" eftersom hon var lite lessen o så..men så hörde hon att någon kom och när hon fick se vilka det var så ville hon inte sova! Men emil o jag beslutade oss för att gå iväg ändå efter halv 8. Vi var 2 minuter ifrån henne.  Men senare fick vi iaf ett sms om att Pixie faktiskt sov!

Så vi hade jätte trevligt hos Anna k, min kusin o några till var där. Snack, snacks o massa musik i några timmar. För att senare gå hem och sova! Mycket trevligt att få göra nått med min fina sambo.

Under dagen var vi på marknad. Brukar springa igenom den i vanliga fall. men denna gång var jag kvar några timmar o fick med mig massa fint hem. Bland annat fick Pixie en t-shirt av sin farmor, en likadan som sin pappa har.

Promenader..

I sommar låg jag lite åt slå sidan till..Emil var hemma med oss hela dagarna så det blev helt andra rutiner än vad jag o Pixie annars har. Så kortare o färre promenader. Vilket var ganska skönt. Vi gjorde en hel del annat o det kändes som vi hade fullt upp ändå. Men nu när han jobbar fram till mitten av okt, så får vi nog ta upp detta med promenader igen.. Försöker att gå 40-60 min om dagen, vilket är jobbigt med en lång promenad. Men så himla skönt efteråt och Pixie lyckas faktiskt somna under promenaden så får en pigg dotter:) så ska överväga att börja gå 2 långa promenader om dagen istället. Eller iaf de dagarna jag inte tränar. Eftersom jag äntligen kan börja på gym snart, Pixie är inte lika beroende av amningen längre när hon äter annan mat med. Så efter hennes gröt kan jag kila iväg de dagar inte Emil tränar. Längtar! Men känner mig halv utan Pixie vid min sida..knappt varit ifrån henne något alls, o när jag väl cyklat 10 min så blir jag lika glad som om jag varit borta i timmar, när jag träffar min dotter igen.

Men vet att det inte håller i längden. Jag måste nog försöka släppa taget något, det är okej att gå iväg o träna en timme tre gånger i veckan. Men känner mig som en dålig mamma när jag går ifrån min dotter. Men vet att jag måste träna på det. 4 timmar totalt har jag varit ifrån henne, och då är 1 timme massage som hon till o med väntade utanför..så jag får nog skärpa mig och verkligen börja träna igen. Dels för att jag måste träna för min kropps skull..har så ont i ryggen så bara måste! Och det kan va skönt för Pixie att få endast Pappa tid. Så det årerstår o se om jag köper ett gymkort nästa vecka!

Jag gick upp 22kg när jag väntade Pixie, gick ner 6kg direkt efter förlossningen. Och nu har jag ca 5kg att gå ner till den vikt jag hade straxt innan jag blev gravid. Eftersom jag ammar får jag inte banta, då blir inte mjölken lika näringsrik. Så måste jag se till att få motion. Hoppas att jag gått ner de kilona tills hon fyller år iaf!

<3

Vi föralltid!<3     

Emil har haft i uppgift att byta påse i blöjhinken, men en dag när han inte var hemma så tog den slut. Tänkte det kan väl inte vara så svårt? Tyvärr så är jag tydligen inte så smart..för råkade förstöra den helt. Så det har luktat illa..så var tvungen att gå ner o köpa en ny. Passade även på att köpa paketet till farfar magnus o ett paket till wiggo.

Idag var vi på föräldragrupp.Pixie uppskattade det verkligen. superkul att få träffa barnen verkade hon tycka! Imorgon blir detmöte hos simläraren. för babysimmet börjar på söndag:)


6 månader!

Den 9aug blev Pixie alltså 6 månader, ett helt halvår! Det är inte klokt, kan knappt fatta det själv. Men känns som hon alltid varit en del av våra liv. Det är jag glad för. Är så glad för att Emil o jag träffades, att vi fått Pixie Är så sjukt tacksam! Emil o Pixie förgyller mitt liv. Jag är verkligen den jag borde vara, Pixies mamma! Och jag trivs så jäkla bra:D

Under detta halvår har det hänt en hel del, hon har gått upp flera kg, växt massa cm, lärt sig mängder av saker. Det händer verkligen nått nytt hela tiden och den resan genom livet är fantastisk. Är verkligen kul att få vara med om Pixies utveckling. Vara hennes stöd och trygghet, hennes "matplats" och bustant, en förebild helt enkelt. Att alltid finnas vid hennes sida genom livet. Kan nog babbla på massa mer, men det får räcka nu!

I måndags blev det att träffa Ullis o Anna K. Maria kunde tyvärr inte komma för Julia var sjuk. Fruktsallad, glass o frallor och mängder av prat! Tyvärr kunde jag inte stanna allt för länge eftersom hjärtat är smått sjuk, Förkyld o extra gnällig. Men var kul att ses iaf. Senare bjöd Ellen på massa godsaker till middag o dessert, Film o chips!

Är i Horn som sagt i veckan, blir nog bortskämt av all god mat. Vågen visar plus..men inte alltid man bor i Horn o får nybakat varje dag, så njuter lite extra. Blir ju faktiskt massa promenader sen igen, eftersom Emil börjar jobba nästa vecka. Känns tråkigt nu när han varit hemma i 2månader! Men får längta till okt när han antagligen är pappaledig ett tag igen. Nu vaknar min besselutt till så ska mysa med henne<3

Kärlek!

hihi titt så söt Pixie var när vi kollade på folkrace. Min bror David körde, dock gick han inte vidare pga en snurr på bilen. Men det var första semesterracet så han har hela livet på sig! Pixie fick iaf tjocka kinder av hörselkåporna, hihi.

Igår blev det att va ute i huset,(syrrans o hennes kille) de bygger nytt hus med super fint läge ute vid borstingen. Anna o jag gick en promenad med barnen, så kunde killarna jobba;P. Sen blev det en promenix med Ida o Estelle. Idag vety jag faktiskt inte vad som händer. Gå o köpa majskrokar till Pixie. Hyra film o köpa Pizza med älskling ikväll, låter som ett bra förslag. Först ska han ut o hjälpa syrran igen.

Pixie har blivit lite snorig:( men är ju vanligt med förkylningar runt denna tid. Hon är pigg iaf så det känns skönt! Kan inte fatta att hon redan snart är ett halvår..den 9 aug. Herre gud har det verkligen gått 6mån sen jag födde detta underverk!? Hur eller hur så har hon gjort mitt liv så värt att leva. Vill inte missa en dag, för det händer hela tiden nått nytt. Nu älskar hon att känna på ansikten. Så sött när hon hälsar på människor genom att sträcka fram handen mot näsan eller munnen, eller att rycka lite i håret! KÄRLEK<3

Hemma igen.

Pixie fick besöka öland för första gången i veckan. Vi bodde i en stuga på Talluddens camping, tillsammans med farmor, farfar, faster o såklart vi med. Tyvärr var det inget direkt badväder så vi roade oss med minigolf, borgholmsslott och såklart massa affärer. En super lyckad minisemester! Pixie fick även en ny bilstol, kläder o leksaker! Nästan så man längtar tillbaka lite till öland, men får bli det nästa år igen!

På vägen hem stannade vi alla till hos familjen Tomtelius, med oss fick vi en påse nya kläder till Pixie. Hon växer som en svamp så bara skönt att få nytt! Igår blev det att hyra film. Idag har även Pixie testat sin gåstol för första gången. Men nu blir det gröt!

RSS 2.0