Dåligt med inlägg.

Den där tiden till att sätta sig och skriva. den är ganska så osynlig. Speciellt nu när jag bytt till samsung och inte hittat appen för bloggen.Att stänga på datorn, det händer typ när räkningar ska betals. 
 
Hur som så har vi varit i spanien och beökt staden Torreveieja. En alldeles perfekt julklapp från finaste svärföräldrarna. Flygresan gick mycket bättre än jag vågat hoppats på, både dit och hem. Vi blev även hämtade med bil som hade barnstolar till barnen både dit och hem. Pixie fick testa att åka framåt för första gången. vilket hon tyckte om. Så idag bytte vi hennes stol till en som är framåtvänd. Vi klickade hem en i början av sommaren. Men viljat vänta så länge som möjligt. Men nu när hon fick smak på det vill hon inte sitta bakåt mera..hon har ju suttit lite trångt på sista tiden. Men ett jobbigt steg måste jag säga.. är ju så nojig med bilar och bilstolar. 
 
Vår semester har bestått av bad i pool, hav och skönt väder. Massa mat och promenader. Marknad och affärer. Dock gick det alldeles för fort! Men det är ju bevis på att man har det bra. 
 
Nu här hemma så är det rensning av saker, kläder mm. börja packa och flytt om ca 2 v.. jobbigt att flytta igen..speciellt när man är smått kluven. men det ska allt bli sista flytten innan vi köper hus. fjärde lägenheten gillt för oss nu då?!
 
 

fredag.

Denna natten har varit allt annat än rolig. Har inte sovit många timmar. Zoey har gråtit och inte kommit till ro nån längte stund. Nu på morgonen hade hon övertemp. Så antar att hon blir sjuk av sprutan hon fick mot mässling. Det skulle ta 8-10 dagar och är denna helg. Får hoppas hennes krafter hinner återhämta sig tills vi åker.

Får se Hur hon mår när hon vaknar. Har lovat pixie att gå till alv en sväng med hampus idag. Hur eller hur så ska både jag och emil bli fina i håret i em:)

lång kväll.

Ni vet en sån där kväll där allt går emot en. Typ så kändes vår idag. Barnen turades om att hälla ut vatten lite var stans. Jag tappade Zoeys gröt på golvet och min nya mobil i det. Kvällen kändes lång och barnen var övertrötta.
De körde slut på sista energin på alv idag. Lika
tomt idag med.

Så tråkigt att jag inte kan låta bli sötsaker. Får väl acceptera att jag inte är super smal..eller så smal som jag vill va..eller bli duktigare. Men behöver sockret för att orka.. zoey ammar ju så mycket som hon alltid gjort än..ca 4 ggr natt. och går upp så himla tidigt. Med så lite och dålig sömn har jag ooftast ont i huvudet. Då hjälper både kaffe och socker. . Men smal blir man inte på det.

mamma.

Igår på morgonen började Zoey ljuda mamma. Men sen på kvällen sa hon det klart och tydligt flera gånger. Vår stora 10 mån tjej!:)

sand.

I fredags hade vi besök utav Elisabeth och hampus. Vi bakade muffins och barnen lekte i sandlådan. Zoey var såklart tvungen att se om den smakade bra.
 
Igår spenderade vi flera timmar på alv. Lunchade på deras goda våfflor med mjukglass. Såg flera teatrar och lekte. Ida och Estelle var med oss. Men vi åkte bara hem och vände. För att heja på Emil när han spelade match i tuna. 
 
Och för er som missat.  Nu har Zoeys tand äntligen kommot igenom för ett par dagar sedan! 

norrköping.

I helgen var vi i norrköping. Sov hos emils mormor och morfar och besökte kolmården. Väldigt skönt att ibland få lagad mat serverad ibland, måste jag säga. Kolmården var dessutom kanon. 
 
Gårdagen rullade på fort då min bror anton kom på besök. Zoey fick spruta inför resan. Som dessutom är snart.(!) Idag blir det ett besök hos sjykgymnasten för min del. Annars så är det torsdag som är en dag vi längtar till. Då drar babysim igång med Zoey.

RSS 2.0