Väntar

Jag sitter och väntar på att Felicia ska komma, hon kommer om en stund. Det är mörkt ute så hade tänkt gå och möta henne! Ska bli skoj att ses en stund:) var ändå ett tag sen. Alltid trevligt att träffa henne!:) Så kan tänka mig att resten av kvällen spenderas på prat och trevligt sällskap.

Idag har jag inte gjort så mycket. Varit i stan med mammut och gjort massa ärenden. Bland annat optiken, passade på att fixa linser för ett halv år nu när jag fortfarnde bor hemma;D blir billigast så, hehe!
Sen så har jag inte gjort så mycket mer. varit trött idag så somnade vid soffan, så nu känns det som en ny dag.

Imorgon bär det av till Horn var det tänkt. Mysigt:) Men innan ska jag nog svänga förbi Nattis, fick ett mess om att jag var välkommen på fika igår. Var Tusen miljoner år sen vi sågs:O

Körkort!

Fy så skönt det är nu, har äntligen pluggat å tränat på att köra så mycket nu. Så nu klarade jag körkortet:D helt underbart var det att köra Lina till Julia, utan en föräldrer i bilen! Så nu är jag glader idag:D
Simon och Vincent är här idag, de jobbar så ska väl gå upp och va lite social mot de små barnen.  Och nu är det inte lång tid kvar till Ullared, längtar massa! Plus att man ÄNTLIGEN efter att stått på kö i stort sett på alla ställen, fått lägenhet. Trivs man inte är det bara att flytta senare. men jag tror den kommer bli jätte mysig.

Min älskade systerson Simon.


Trött!?

Kollade på en film igår kväll och kunde inte somna fören efter 12. Sen roligt som det är vaknar jag vid 4 och kan verklegen inte somna om..så ligger vaken från 4 till halv 10 för orkar verkligen inte gå upp..störigt iaf för är verkligen super trött! Blir jämt sån som ligger och tänker på kvällen, men nu kunde jag inte sluta tänka inatt..fick panik för ville verkligen sova.

Annars ska jag försöka göra denna dag bättre än den igår. Är så sur...alltid händer det nått. Men nu är det tanken som stör mig otroligt mycket. Ska kolla lägenhet sen idag, men lär säkert inte få den heller. De är så sega så tror jag blir galen. Förstår inte vart problemet ligger direkt..Men det kryper fram i snigelfart.

Min bror Anton ville gå på bio så ska vara snäll och följa med, de andra ändra sig idag och hänger med. Annars händer det nog inget.  Barnen har ju lov hela veckan nu så får se hur pass snälla de är, så att man orkar hitta på nått med dom eller inte:P


25 veckor

Idag är lilla bebisen 25 veckor<3 Nu är sparkarna ganska hårda mot var de va innan. Längtar massa!!

Igår firade jag mammut och på kvällen åkte jag till Michaela, där vi hade tjej kväll med massa tjejer. Super roligt att va med tjejerna. Vi åt pizza och godis, sen bjöds det på en skräckis och massa prat. Idag vaknade jag och kollade på klockan. Halv 8 visade den. Hmm ja hade glömt att ställa om den, så vaknade redan halv 7! Störigt.

Hjärtljud och mys med sylvia

Igår Mötte jag Sylvia inne i vimmerby, vi tog bussen till Hultsfred för att förnya hennes pass. Verkligen ingen trevlig tjej som jobbade! Resten av kvällen var vi softpotatisar och slappade mest framför tvn. Massa prat, hon är så bra hon:) Bebbelutten sparkade så Sylvia fick känna flera gånger!! När mina systrar skulle känna slutade barnet att sparka men började igen när det var Sylvias hand som låg på magen. Förövrigt var Wiggo där och han är så go. Efter en liten stunds blyghet så började han älska Sylvia. Det blev en soft och bra kväll.

Eftersom bussarna går så otroligt bra in till vimmeby så fick vi spendera lite tid på Epok, men det är ju alltid trevligt! När klockan blev ett mötte jag min sötnos på MVC. Vi fick höra hjärtljuden på den lilla! De slår otroligt snabbt, helt underbart att höra att den verkar må bra där inne:) <3

Förövrigt så händer nog inte så mycket ikväll. Ganska trött och har ont i huvudet. Så blir nog lite lugn Tv kväll med familjen. Ska baka tårtor med. För kära mamma fyller 53år imorgon. grattis!<3

sur..

Ja jag kan inte säga annat än att jag är rejält bitter..och det har inte blivit bättre än! Igår åkte jag in och gjorde teori testet, klarade det utan problem och det blev en lättnad. Fikade med kära mor på brödstugan och hon spenderade resten av tiden med mig till halv 2. sen var det dax för uppkörningen. Börjar med att jag fick den jag helst inte ville ha, gubben som såg sur ut. Han hälsade o glodde lite på min mage. Vi satte oss i bilen o han var tyst. Då fråga jag om vi ska göra en säkerhetskontroll. Han bara glodde och sa nej vi sk agå igenom provet först. jag kommer inte säga mer än vart du ska köra osv. och jag okej det låter bra. Sen fick jag gå runt och kolla däcken.

Vi körde iväg från alv området och kommer till första rondellen. När någon ska köra in mot alv blinkar de ju höger och man själv behöver inte vänta på att de ska köra in, eftersom de inte korsar vägbanan. Så jag rullar försiktigt fram efter att kollat sikten. Då plötsligt ändrar de sig o kör i full fart framför mig. Tjejen ser stolt ut och vinkar glatt. Kul med, eftersom jag skulle just bromsa o han påstod att jag inte lämna företräde. Fast det var just det jag gjorde eftersom jag såg att de inte skulle framför mig först.

Hur eller hur fortsätter vi och allt han säger gör jag och när vi är tillbaka säger han: du kör väldigt bra, har bra koll runt bilen och på gående mm. men hade det inte varit för bilen i rondellen så hade du fått kortet. GAAAAH hej SURAST i VÄRLDEN!!!!!!  så får snart göra om det, tack vare den vita bilen med glada tjejen.

Så åkte till Emil efteråt. Hans kramar hjälpte endel<3 så får försöka fixa det nästa vecka. Idag ska vi till Linköping när han jobbat en stund. Och imorgon sk ajag träffa Sylvia:) <3

I måndags fikade jag med Felicia på Epok, mycket trevligt!<3 Efter vattengympan gick gravid gänget ut och fikade, även det var uppskattat:)

Har visst massa att skriva av mig om..är så sur på vissa personer som tydligen känner mig?! och vet exakt hur jag lever. Stör mig så otroligt. Som att jag och Emil bara säger att vi är tsm för att det ska se bra ut med barnet?! Det var det trögaste jag hört. Jag gillar honom och är inte med han bara för att vi ska få barn! Sen att vi inte var i somras, vadfan? hur vet ni det liksom. För det var vi. Avundsjuka kallas det, eftersom dessa två har blivit lämnade av sina killar. Ena tjejen har dessutom ett barn som pappan totalt skiter i. Emil skiter inte i detta barn, och det verkar göra dig otroligt svartsjuk! Sen att det finns saker du säger om min syster, som heller inte är sant fattar jag inte!! Och för att du skiter i ditt barn totalt, festar o ligger runt ist så tänker jag aldrig aldrig göra så! Vi är olika och jag kommer ge allt till barnet och Emil. Det stör väl dig eftersom du inte är nån bar mor, och vi slår dig i det:) Och den andra tjejen..när jag är i vecka 24 väger jag lika mycket som du gör i vanliga fall:) stör väl dig något!

Spik genom foten!:O

Hängde med mor in till stan en stund idag, min bror å lilla syster skulle va lite snälla. Så de städar huset. Av nån konstig anledning tar min bror bort listen på golvet, han lägger den på golvet med spikarna upp(rostiga). Visst jag såg listen men efter ett tag glömde jga bort att jag sett den, plus att nån hade flyttat den från kanten till mitten av golvet..så jag kliver rakt på! En spik går genom foten mot tån..det sprutar blod och jag får panik! Efter flera minuter som kändes som timmar får mamma stopp på blödningen. men Nu flera timmar efrer kan jag inte stödja på foten, den är så svullen och det har blivit en stor knöl under. Plus att spiken nuddade benet till tån..så kan inte röra på den längre. Mamma ringde sjukhuset å de sa att jag skulle komma in direkt å ta en stelkramp spruta, men de ändrade sig lika fort när hon fråga om det var farligt för barnet. Så hoppas jag inte år stelkramp! men ska åka in imorgon om jag inte kan gå på foten, lite jobbigt å ont att hoppa på ett ben!

trötter..

Fy håller på att bli sjuk igen, gillar det inte. Förkyld är bland det värsta att va, när man blir varm och trött. Sen är det inte så trevligt att snyta sig, så det är inte min favorit! annars händer inte så mycket. Går och fasar för uppkörningen och teorin, håller alla tummar jag har! men inte hela världen om man får göra om nått. Längtar till ullared! ska bli skoj att koppla av där inne i affären:D inte allt för lång tid kvar!:D

Nästa vecka ska vi få höra vårt gullefjuns hjärta för första gången<3 Och mäta magen så den växer som den ska, men det tror jag nog. Fick ta ur nalven smycket för huden spänner massa nu. Det värsta är blodprovet, men det går nog bra! Har nog Emil vid min sida:) Jag får försöka komma över nål rädslan! 

snart ska jag ner till farfar och hjälpa honom att ladda upp bilder, det var någon annons på blocket:P Tror jag visat han minst 7 gånger men allt går inte in;P prata om att lära sig sakta men säkert! 

Imorgon ska jag sitta vid datorena vid trafik en stund, undertiden mor gör ett ärende. Satt en liten stund idag men måste sitta mer!
 

vill ha lägenhet!

Fy vill verkligen ha lägenhet nu! pallar inte med stressen längre, fan blir ju bara tjockare å tjockare å liksom vill ha allt klart så jag kan va lugn. Störigt att då går så sjukt segt fram bara! Kan inte några bara flytta från sina lägenheter just nu?! Får väll ta en skabbig så länge då:S om det ska va så här segt!

Känner mig super sur o ilsken idag. vet inte varför bara. Börjar väl bli uttråkad. Framtiden närmar sig. ska bli underbart å samtidigt läskigt..man vet ju aldrig vad som händer o hoppas på det bästa, o det jag önskar mig. Får försöka börja spara pengar finns så sjukt mycket jag måste ha, lite får jag väl önska mig som julklapp eller liknande. Men ändå, på ganska kort tid vill jag ha en platt tv, ny soffa, större säng, en bil som jag jämt kan ha. Kan säkert låna pappas men skönt med egen, speciellt eftersom den lilla kommer när det blir kallt. Måste kunna handla utan att h*n blir sjuk i kylan. Sen allt som behövs till ett hem, stress stress måste fixa! Skönt å kunna ha allt klart tills barnet kommer. men ska väl inte börja oroa mig riktigt än. nån månad till sen känns det verkligen segt!


slö..

Ja man måste säga att man blir slö av att va hemma! Men idag kom iaf Kusin Maria och hennes dotter Julia på  besök. Blev fika och att kolla på våra bästa år. Det hör liksom till när vi ses, ser det inte så ofta annars men när vi ses är det alltid roligt. De stannade ett tag och höll mig sällskap. Sen åkte de hem. Fick gå till stallet och ge hästarna lunch hö. Gräset är ju inte lika fullt av vitaminer och mineraler som på sommaren. När ingen är hemma så får jag väl ställa upp;P 

Annars så väntar jag på att pappa ska komma hem så ska vi övningsköra lite. Va ett tag sen för va hos min sötnos i helgen.<3 Är så sjukt dåligt med lägenheter som är vettiga o lediga..fattar det inte. Börjar få stor panik och ÅNGEST över detta..men min kära mor gör sitt bästa å hon har ringt en, så vi ska åka in å prata med han imorgon. Men som vanligt va det stor efterfrågan och jag är naturligtvist inte först som vill ha den:/ men men vi får väl se vart detta leder! annars är det bara fortsätta jaga..

Ont i huvet idag och drömmer om en panodil! men på MVC ser de helst att man undviker massa som kroppen inte ska ha igentligen. För det går ut till barnets å får klara mig utan idag igen. Längtar så otroligt efter att se mitt lilla knyte, vem är det? hur ser h*n ut? Vem kommer h*n likna? Längtar efter att vi får ut knytet, att h*n läggs på min mage och jag får se in i ögonen för första gången! Åh varför ska tiden krypa fram vill va med dig nu!! Men går redan in på vecka 23 så tiden går ganska fort ändå;P

bio

Igår blev det bio med Sylvia, Sebbe och Emil. Filmen var väldigt bra! Flickan som lekte med elden tror jag den hette;P Va länge sen vi gjorde något alla 4 så det va kul:) Och på söndag Fyller Fina sylvia år! Grattis till henne<3

fy börjar bli nervös..tänk om jag inte pluggat in teorin tillräckligt eller inte kan köra tillräckligt bra? eller om jag kan allt jätte bra men blir för nervös? fy dagarna närmar sig och det går fort! Linköpning med körskolan på torsdag, det är inte så nervöst. Men lär bli sen säkert, för vet inte riktigt vilka mer som åker med.

Solen är helt borta:( Det är jätte kallt överallt och jag gillar inte alls detta väder!!

RSS 2.0