Hm!?

Ja nu när man äntligen bott in sig och börjat trivas med att bo i lägenheten. Ja då kommer vimarhem på att de sak lägga nytt golv och nya väggar i badrummet, eftersom mattan till avloppet var något lös. De började riva ut allt idag och beräknar med att va klara till torsdag kväll. Så Emil och jag fick packa varsin väska och inatt sover vi hos mamma o pappa. Och de andra nätterna hos hans föräldrar. Men hoppas det blir fint sen och att man kan flytta tillbaka i helgen!

På lördag är det bara två veckor kvar till den beräknade dagen. snacka om att jag är nervös. men samtidigt har jag aldrig längtat så mycket innan. Känns helt overkligt. Efter alla dessa månader ska jag strax få hålla mitt barn i famnen. obeskrivnig känsla av lycka! Vill bara trolla fram till efter förlossningen. eftersom tanken på födandet gör mig smått nervös. men det leder samtidigt till att vi äntligen får se vem som gömt sig där inne<3

Annars så händer inte så mycket mer än att pyssla i lägenheten, försöka umgås lite med vänner och mysa med min Emil. Saknat familjen så roligt att träffa dem idag. Igår var morfar o Ella-karin, farmor och farfar på fika. Det va jätte trevligt och de verkade så glada över att Emil och jag såg ut att må bra.

Imorgon är det sista besöket på Mvc innan förlossningen, så vi ska ner och mäta magen och se så huvudet fortfarande ligger där det ska. Så hoppas jag att datorn kommer upp till helgen så man kan beställa bredband.

Flyttat

Nu har jag och Emil flyttat in i lägenheten. I stort sett är allt klart. Men det är fortfarande lite som fattas och saker att packa upp. Vi väntar på en del till tvbänken som var trasig i kartongen. Men sen är det inte allt för mycklet kvar! Tackar för all hjälp vi fått med allt.:) Inte riktigt fattat än att vi har eget, men det förstår man ju snart! Är väldrigt skönt iaf:)

Träffade Felicia en stund igår. Mycket trevligt:) Så hoppas vi ses oftare nu!

Nu närmar sig dagen D med stormsteg<3

RSS 2.0