Bvc föräldragrupp.

Dagen börjar bra med besök av Sylvia, bästa starten på dagen! Efter en promenad, lunch med bror David och mys med väldens bästa Pixie, blev det en snabbis sväng hos älsta systern. Men idag har vi även hunnit med ett besök på bvc med de andra mammorna i min grupp, idag kom alla så hela rummet var fyllt av barn och mammor. Vi pratade om smakportioner som de kan börja med vid 4månaders ålder. Hade tänkt att vänta till 6mån. men eftersom amningen ger skydd mot gluten när man testar havregröt, så blir det nog smakportioner på gröt efter 9 juni. Är nog säkrast så eftersom det finns gluten på bådas sida. Men vi får se vad hon tycker om det längre fram, förhoppningsvis går det bra och hon äter en portion vid 6mån.

Min första morsdag var igår och jag fick paket! Hade inte alls räknat med det och blev super glad. Blir skönt med en massage som jag fick presentkort på och fick även smycken. Ibland slutar man inte att överraskas.

Blir fullt upp denna vecka, ska till Västervik, träffa prästen, handla inför dopet, fixa i lokalen och sen blir det dop och fullt upp med städning dagen efter. När vi bestämde datum kändes det så avlägset men nu är det så näa! Stora tjejen nu! som förövrigt lärt sig prata jätte mycket och högt nu. händerna är fortfarande det bästa hon har. hihi<3

Åska!

Vädret gjorde att det inte blev någon promenad. Men mår inte jätte bra så det gör inte så mycket. Ska absolut ha bil i vinter tänker inte gå ute i kylan, eftersom bilen inte alltid är hemma då emil kör till jobbet. De turas om lite. Men hoppas ekonomin tillåter det, eller om det finns en snäll själ;P

Blev att baka chokladbollar till sambon, göra kokoskakors smet åt mig själv, slå in paket och gosa massa med Pixie tills hon somna av utmattning. Men tycker jag hör någon som börjar vakna. Så får sätta in kakorna i ugnen senare. Gillar ionte alls att det åskar så vågade varken ha tvn eller datorn in kopplade. Det resulteras i att Pixies vaggvisor inte kan lyssnas på, eftersom jag inte vågade vara i sovrummet där sterion finns. Kalla mig larvig men fått för mig att fönster är farligt vid åska och sovrummet har många fönster!

Men nu har det börjat att klarna upp som tur är, så blir nog att softa ute i Djursdala vid fotbollen. Tänker lite extra på dig Sylvia. Och det är inte långt kvar nu till Pixies dag! :D

<3

Älskar min snutt så otroligt mycket! Idag var vi på babaymassage, väldigt uppskattat av Pixie. Det var så roligt att se att hon verkligen njöt av massagen. Sista gången med både sång o massage denna vecka. För är uppehåll i sommar. Men nu fick jag lite fler tips på hur man kan massera iaf.

Mår fortfarande inte helt bra från igår. Kändes som jag höll på att få mjölkstockning. Det gör så ont när det blir knölar i bröstet! Får väl svettas ute ett tag till med mycket kläder...suck. knölarana är borta idag men känner mig något hängig. Så får se om jag orkar traska bort till min kusin en sväng. tar ca 30 min bort. och så 30 min hem. Det märker vi, men måste va hemma till halv 5 så jag kan laga mat! Men ikväll blir det iaf att kolla fotboll när pappa Emil spelar.

Norrköping.

I onsdags packade jag och Pixie en väska och hängde med farmor Annelie till Norrköping för en liten mini semester. Fick köra och jag tycker det är så roligt! ska försöka hinna med o plugga för Mc kortet i sommar. Hoppas jag hinner..

Vi Gick i massvis av affärer, köpte en heldel och Pixie fick massa fint! Sen träffade vi Faster Emelie och åt hämt mat i hennes lägenhet. Pixie och faster fick en liten egentid som jag tror båda uppskattade! Dagen efter åt vi mat hos Tore och Ulla. Hela restan var toppen och vi hade jätte trevligt och mysigt!

Idag har jag varit ute i 5 timmar i sträck. Aft fyllt upp som att följa Sylvia till Alv, fika och promenera. Super ful bränna fick jag dock..hade T-shirt förövrigt så ni fattar..Sen åkte jag till familjen i storebro och kollade på talang o åt lite gott..Lite dåligt samvete eftersom jag och Emil åt varsin pizza idag med! men är ju helg...ursäkter varje dag känns det som;P

Pixie sov i Storebro hela tiden, hon sov dåligt under dagen. så nu är jag uppe på tok förlänge!! klockan är fan elva halv 12 innan jag sover o pixie vaknar nog när som...skapligt trött jag lär va imorgon. men får skylla mig själv att jag inte la mig vid 9!

<3

I torsdags åkte vi till Djursdala och kollade när pappa Emil spelade match, de vann. Farmor och faster var även med. Faster Ellen stannade os oss och vi beställde pizza och hyrde film. Väldigt mysigt! Sen på fre så sov vi i Horn. Lördagen var så himla varm! Så vi gick ut med Pixie på en filt. Tror det uppskattades när vi tog ett paraply för skydd mot det otroligt ljusa, hon blundar när hon är ute annars!

Kenta hjälpte Ellen att ta riktiga kort med fotografblixtar i sånna paraplyn typ. Skit fina kort blev det!

Skratt! Min skatt<3

Den 7 maj skrattade Pixie med ljud för första gången, total lycka! <3

Jag och Pixie åkte till mamma(mormor) och resten av familjen igår kväll en sväng. Kidnappade med mina småsystrar Lina och Sofia. Vi åkte en sväng till Kusin Maria och Anna k på kvällen. Sen var det dax att sova. De åkte nyligen hem. Men alltid trevligt att träffa sina älskade syskon!  Emil hjälpte min farafar att kakla hela dagen igår, så blev flera timmar hemma hos min farmor och farfar.

Min lunch är i ugnen, en tvätt i maskinen och dottern sover sin dagsömn en liten stund. Oftast så sover hon inte så mycket på dagarna längre, förutom om vi åker bil eller vagn.



sprutor..


Idag åkte jag, Pixie och Pixies farmor till BVC. Hon skulle få tre månaders sprutan idag. Röda hund, polio, stelkramp mm. Det var bland det värsta jag varit med om! Hon skrek som en stucken gris...inte bättre blev det av att varje lår skulle få en spruta. Herregud..mitt hjärta höll på att brista. Som tur är så lugnade hon ner sig när hon fick bröstet, tröst åt en stund. Så Pixie har sovit i stortsett hela dagen och somnade tidigt nu med. Hellre det än feber och så! Hoppas bara hon inte får feber inatt.

Annelie har varit eb ängel och hjälpt mig hela dagen, tvättat och bäddat sängen åt mig. Tackar jag för. Var så spänd inför sprutorna så kunde knappt sova inatt så är fruktansvärt trött. Så hjälp har varit guldvärt idag.

Imorgon blir det babysång igen om inte Pixie fått feber tills dess. Men även hälsa på Kusin Vincent och Moster anna:)

Solstrålen<3

    Helgen spenderades som sagt i Horn. Vi gick ut idag och fotade Pixie, men även kort på mig, pappa Emil och faster Ellen. Alla blev jätte fina men detta är mitt favorit kort.  Våran ängel sov igår kväll så Emil och jag fick lite egentid en halvtimme, vi åkte iväg och lyssnade på musik framme i Horn. Första gången man varit utan Pixie sen hon föddes typ..Kändes skumt! Tänkte på henne typ hela tiden och ändå var hon i Horn, sov och hade nyligen ammat. Men var mysigt med en liten Emil tid!

I helgen träffade även Pixie sin första fluga! Det var inte alls skönt att få besök i ansiktet, hihi så söt! men har en trött tjeja, så ska byta blöja och ta på pyamasen och se om hon vill sova.

RSS 2.0