cooling

Jag är så LYCKLIG som har min älskade Pixie! Gråter glädjetårar och lyckan bara pirrar inom mig, finns inget bättre än att vara mamma. Älskar min dotter otroligt. <3

igår åkte vi till hultsfred och hämtade boken jag gjort, fyllde i vecka för vecka under graviditeten. Olika människors datum för att ha känt rörelser. Första sparken, ja allt! Hur kul som helst och förlossnings berättelsen plus kort. Sen så svängde vi förbi mamma och pappa. Mysigt o få träffa min älskade Tusse! Även hunden stella är gullig. Men Tusse kommer alltid att vara Tusse. Mamma va här en stund nyss och fikade lite med Pixie och mig.

Snart ska jag börja att packa till helgen i horn. Pixies Packning är kla så det är våran kvar. Får gå en promenad i Horn i stället. eftersom jag va trög och la in vagnen i bilen. Så klart så tänkte jag inte på att emil tar den till jobbet. Pxie fick en kompis som föddes i veckan. Det ska bli spännande att få träffa Wilma nästa vecka. skiljer bara 6 veckor på de små tjejerna!



Lugn dag.

Vaknade någr agånger inatt och snutt åt, vid 7 var hon super pigg så vi gick upp och myste. Blev att ta det lugnt på morgonen. Mamma kom in en stund och pratade med mig, sen efter Pixie ätit så passade jag på att åka ner till banken. Så nu ska jag kunna betala räkningar över internet! Men herre gud vad lustigt det var att åka själv. Även om det inte tog mer än knappt 20 min så var det en konstig känsla att va utan Pixie den lilla stunden! Saknade ihjäl mig..

Min kusin Maria kom vid tolv och fikade några timmar. Mycket trevligt! När vi va små träffades vi inte så ofta, men nu när vi båda har barn har vi börjat umgås mer. Uppskattar det, för är så kul! Lilla Julia fyller snart 2år, blivit en stor tjej. Får se om vi åker till Farmor och Farfar med de små barnen och hälsar på snart. Tror de skulle tycka det va roligt! Så ska vi åka till hultsfred och stor handla^^ hahah hej gamla tanten jag blivit;)

Snart kommer pappa Emil hem, så ska börja med maten om en stund. Kyckling, ris och currysås är jag lite småsugen på. I helgen ska jag på fotvård! ska bli så skönt:D Sen blir det att umgås i horn.

liiten!

Lilla Pixie efter sitt första bad! Hon föddes tisdag kväll ock kortet är taget på torsdag kväll samma vecka. <3 På tisdag är hon 6 veckor. En stor tjej börjar det bli, min snutt<3 Idag hade febern sjunkit som tur är! Men lillan är fortfarande snorig och hostig. Så hennes matlust är inte så stor som den brukar, vilket resulterar i att jag fått knölar i brösten..eftersom det blir stopp när hon inte äter ordentligt. Men har aldrig varit så glad över att hon vaknat några gånger någon natt förr som hon gjorde inatt. så bra att hon äter, även om hon inte orkar så länge. Men snart är hon nog helt frisk:)

sommar..kom!

åhh vad jag längtar till sommaren! Sitta ute och värma sig om dagarna, grillning och bara ta det lugnt! Lite synd att vi inte har en balkong, men vi får åka till de som bor i hus:) ska bli så mysigt att gå sköna promenader meed käraste. ta med lite fika och sitta vid en sjö och bara prata. är så trött på detta väder. så är lite smått avundsjuk på Emils syster som är på varmare ställen! ikväll ska jag va barnvakt till simon, hans mamma jobbar. men nu skajag ta hand om min trötta dotter som vaknade nyss.

En sjuk tjej:(

Älskade Pixie har blivit både snorig och hostig, plus att hon är varm:( fy fan värsta tiden i miott liv...är så orolig! en sån liten kropp som är förkyld:( ringt en miljon samtal känns de som men sjukhusen vill att vi avvaktar natten och se. eftersom de låter som en vanlig förkylning. inte lätt när man är så orolig över sin skatt att, inte va orolig som de säger. hon som är ett matvrak i vanliga fall, får man ge brösten till nu. annars säger hon till. men hoppas hon blir piggare snar!

Pixie Hjördis samuelsson Tomtélius. <3

Imorgon är denna snutt redan 5 veckor! måste säga att det är de bästa veckorna i mitt liv, och då har jag levt i 18år. Sjukt vad en sån skönhet kan förgylla mitt liv så otroligt. Vaknar varje dag och känner mig rikast i världen. Ska inte skryta( för låter som skryt) men är rikast för det finns inget bättre än kärlek. Det är bättre än alla pengar i världen. Hon är det bästa som finns, att se Pixie må bra gör mig så otroligt varm i hjärtat. Att få ett leénde, en blick, höra henne jollra se henne kämpa med att lyfta huvudet. Det är små saker som gör mig så stolt, jag är otroligt stolt över min dotter! Och jag älskar min familj, Emil och Pixie två människor som jag håller väldigt kär!

Fredags mys

Idag är det fredag och jag har min syster Lina här. Vi ska äta massa godis och kolla på tv ikväll:) Mycket trevligt! Och självklart vill hon testa att dra barnvagnen så det blir strax en liten promenad. Tror Pixie behöver sova en stund, så det passar utmärkt med en promenad. Hon sover så skönt i vagnen. På söndag blir det att äta middag i Horn.

Och jag är jätte glad över att Pixies gudmor Sylvia kommer hem i april!!!!! Som jag har saknat henne.

<3

Min älskade tjej Pixie har redan växt 5 cm! Och hon äters å bra så viktupgången är kanon:) Över 4kg väger hon nu:)  Idag har familjen tillsammans med Michaela och Ida gått en promenad. Simon är här nu, vi har kollat på bröllopsfotografen. Men tror det börjar bli en hungrig tjej snart!

Vår i luften?!

Åhh blir så lycklig av solen, känns som man bara vill ut och gå. Så idag tog Pixie och jag en promenad med Ida. Annars så har jag klippt mig idag, behövdes verkligen! Resten av dagen har varit lugn, kollat en film och ätit mat. Känns inte som vi gjort så mycket mer. Men vi måste passa på och njuuta nu när pappa Emil är hemma hos oss om dagaran. Strax börjar han jobba:( men som tur är finns ju pappa dagar!:)

<3


2010-02-09

Den 9 feb föddes vår älskade skatt Pixie! Hon är det bästa som hänt mig och jag är så otroligt glad över våran fina dotter! Trivs super bra i våran lilla familj! Det har redan gått tre veckor sen hon föddes och jag erkänner att jag har varit dålig på bloggandet. Men har haft svårt att slita mig från lilla skatten<3

Hon äter sover och bajsar i stort sett och går upp väldigt bra i vikt! Den senaste tiden har hon börjat att vara mer och mer vaken och vill vara nära oss hela tiden. Så hon sover hellre i våran säng och ute vid tvn om vi sitter där än i sovrummet. En närkontakt sökande liten kabrat, men det är alldeles underbart att få vara nära henne. Skulle kunna skriva miljoner sidor om våran lilla pixie. Men alla är inte så roade kanske, hihi. Men hon älskar att bada och sover så gärna i vagnen och bilen.

Hon är så gullig när hon sover, oftast ser hon ut som pappa Emil! När hon är alldeles jätte sugen på mat börjar hon hicka och gör så mycket söta miner. Är så otroligt glad över att Min underbara dotter. Älskar henne av hela mitt hjärta<3

RSS 2.0