Kompisarna, Baltarzar och Pixie!

 Leker med lera.
 Med när hon byter blöja.
 delar stol.
 Alltd i närheten.
 Pixie älskar att köra runt honom i sina dockvagnar. Han ligger kvar ända tills Pixie tröttnat. kan inte annat än älska denna katt!

Pixie

 Ny ifylld. Pixie och hennes månads blomma.
 min nya. Alla jag håller kärt, kommar alltid finnas i mitt hjärta!
 Emils nyaste.

Kärlek!

 Kärlek på hög nivå det här, mitt hjärtans barn. Mitt hjärta slår för dig.

Idag hade jag o Pixie en ledig dag. Vilket hon ville ta vara på till max. Så vi vakna kl 5. Men fick faktiskt ligga kvar i sängen till nästan 20 i 6. Då klev vi upp o vinkade hejdå till pappa Emil. Frukost i soffan idag när vi var lediga! Annars så har vi målat med vattenfärg, Pixie fick leka med vatten i sitt kök. Vilket hon älskar att få hälla upp vatten i små glas o grytor. Hon är för söt. Hon gick och hämtade vatten i dockans potta. Satte dockan på pottan och sa till mig att dockan hade kissat!

Annars så gick vi och fikade på bakfickan med Ida idag. Hon flyttar nästa vecka. Vilket kommer bli tråkigt..vi har tränat nu tillsammans i en månad typ o kommer sakna det massa. Men som tur är så går det ju tåg till stockholm. När pixie sovit mellan halv 12 -halv 2 så gick vi nästan direkt till Pernilla o Vinga. Lekträff med Lollo, sixten, Ida och Estelle.

Efter middagen gick vi ryttarrundan för att kolla på hästarna. Fick sällskap av Ida o Estelle. Nu sover min plutt<3. Väntar på mitt stora hjärta som har tränat. Ska ta mig i kragen o plugga lite snart..

Måste lägga in lite nya kort..har ju massa..Fyllde i min tatto på benet så den fick mer färg o djup. Sen gjorde jag en på ryggen. Var jätte nöjd. Så klippte o färgade jag håret igår. Blev rätt kort, o med lugg. Känns ovant som fasen med lugg. men man vänjer sig snart ju!

Måndags morgon.

Det är måndag morgon. Sitter här en liten stund. Nyss varit på gymmet o kört 20 min kondition. Bättre än inget. I em ska jag köra styrka. Måste hålla igång nu när jag inte kan låta bli allt gott som finns! Kollar igenom det vanliga, face, bloggar o aftonbladet. För ska snart börja storstäda ordentligt. Passar på nu när Pixie fick vara några timmar på dagis, fast jag har inställda lektioner idag. Men imorgon ska hon få vara ledig. Då ska vi hitta på massa skoj!:) Måste fixa allt tråkigt, dammsuga, vika in tvätt, skura golv mm. Då har hon det roligare att få leka på dagis. Sen ska jag renskriva alla anteckningar för har ett stort prov på tors inom religionen. Blir även att gå till min bästa Anna frisör!<3 Ska klippa o färga. Då ska mormor få hämta på dagis. Hon hinner nog bara få ha Pixie 1 timme. men Så himla skönt att hon ställde upp!

Men nu är det bästa att jag tar tag i städningen!

Stolt!

Vi har suttit på pottan dagligen sen Pixie var ett år. Hon tycker det är kul och vill det självmant. I början så sprang hon jämt upp och kissa på golvet..hon har alltid varit duktig på att säga till när hon har gjort nått i blöjan. Nu säger hon till när hon är kissnödig. Hon kissa första gången i pottan för flera veckor sen. Nu kissar hon i stort sett varje morgon och em i pottan!:) Imorse gjorde hon dessutom nr 2. Lite stolt, ja! Så hon använder nog inte blöja på dagen allt för länge till.

Mysdag!

Verkligen haft en mysig dag! Vi vakna runt 6, men Pixie var väldigt trött så hon somnade faktiskt om till 7. Sen hade vi en lugn morgon. Gick en promenad med Ida och Estelle för att kolla på hästar. "hopp,hopp" som Pixie kallar dem. Efter lunchen somna Pixie. För sen bar det av mot badhuset i Hultsfred tillsammans med Lollo och Sixten. Vilken vi måste göra om snart igen! Våra små är ju orädda o busiga små liv! Vi mellan landa hos mamma o mina småsyskon. För att senare åka hem och äta middag. Emil har träning ikväll. Men Pixie ville ut. Så vi gick en till promenad med Ida och Estelle! Men kan behövas efter alla 13 kakor jag ätit under dagen..ni hörde rätt;) Skärpning Frida! Men nu är snart alla kakor slut så då ska jag inte köpa eller baka nått på ett tag..

Min prinsessa sover sen en timme tillbaka. Tror att min stora älskling dyker upp snart. Imorgon är det min tur att träna. ska ta en tur till gymmet. Blir ju efterrätter i skolan imorgon så..:P

Födelsedag.

Så har man fyllt 20. Var en underbar dag igår! Omringad av underbara vänner som kom o överraskade, vilket betyder massa!<3 Vår familj o släkt. Så var fullt hela dagen. Hade öppethus så de som ville fick dyka upp. Jätte mysigt. Fick det jag önskade mig allra mest, en filmkamera. Av märket Sony HDR-CX115E blev det. Med en kameraväska o 2 minneskort. Sen en externhårdisk så jag slipper oroa mig övera tt daton ska gå sönder o alla bilder försvinner! Nu kan jag dessutom filma o spara detta med. Sen fick jag ett helt set med super fina bestik. inte bar de vanliga utan även soppslev, förätts o dessert o massa mer. Smyken o olika ljushållare o ljus mm. Pengar o presentkort. så nu kan jag köpa mig ett par höst stövlar och 2 höga krukor till vardagsrummet. Super nöjd!:) Tack för att så många ville komma!


20 år imorgon.

 När jag fyllde 18 år så hade jag en fin mage!
så här stor var Pixie när jag fyllde 19 år.
 Nu när jag fyller 20 år har jag en pratande stor tjej!<3 och det är bara lite mer än 4mån tills hon fyller 2! Shit vad tiden går fort när man har roligt!

Pizzabullar.

Inne på detta med pizzabullar nu..nyss smällt i mig 5st! o jag undrar varför jag aldrig blir smal!? kan ju inte sluta äta allt..så jobbigt. men nån dag ska jag bestämma mig för att orka gå ner de där sista extra kg. har ju gått ner alla graviditets kg nu typ. men man är ju aldrig nöjd. men just nu..orka. Ställde mig iaf förut o bakade 3plåtar underbart goda pizzabullar. så nu finns det nån vecka eller två i frysen.

Fick nyss ett sms om jag ville fylla i lite på min tatto, lite nå några löv som jag vill ha starkare konturer på. Sen ska jag göra min nya. Texten Always in my heart med nått hjärta som ska passa bra ihop typ. Dock osäker på om det blir underarmen, ryggen elelr skuldran eller vart fasen dens ka sitta. mest sugen på underarmen. men får se vad han tycker! om 2 veckor förhoppningsvis sitter den på plats! Redan när jag gjorde min första visste jag att jag ville göra min andra med en text som betydde nått för mig. Längtar!

Effektivt är bäst..

Jag har ju alltid varit den som är uppe innan 7. Så är det även nu, vi vaknar varje dag strax innan kl 6. vilket betyder att Pixie o jag inte behöver stressa ett dugg innan skola o dagis. Vi har ju nästan 2h på oss! Efter frukost, tandborstning o alla andra morgonbestyr. Myser vi ner oss framför barnprogram. Verkligen en mysmorgon<3 Synd bara att Pixie gråter vid lämning. Det gör så ont i mamma hjärtat! men det har blivit bättre med det o hon brukar bli glad så fort jag vinkat o gått.

trodde aldrig jag skulle få ihop vardagen med skolan. Men bara man är effektiv så löser sig det! Efter middagens å diskar vi upp allt direkt. Veckoplanerar maten så allt finns hemma för varje vardag. Dammsugar o tvättar på kvällar osv. Men oftast går det ju fort bara man jobbar på! så då har man tid till annat. så som plugg o mysa med världens bästa. men om man är trött sen?! ja..helt slut. men kommer av så stolt över mig själv när jag fixat denna student..

Pyamaskväll..

 Anna, Ullis o jag hade en helt underbar o välbehövlig tjejkväll i fredags. Gick till kinan och åt middag. Vilket var super gott! Åkte sedan ner till ica, köpte chips o massa godis. Senare till OK och hyrde en tjejfilm! ( eftersom vi alla annars måste se "killfilmer") Bytte om till myskläder, vilket för mig är pyamas! Kurade ihop oss i soffan o unnade oss massa onyttigheter framför filmen. Ullis var tvungen att åka efter filmen. men jag stanna o sov hos anna. Har inte sovit över hos en kompis på evigheters evighet. så var verkligen super underbart att ligga o prata tills vi somna! Emil o Pixie kom på morgonen. De hade köpt med sig frallfrukost. Så himla mysigt att äta lördagsfrukost! Sen åkte vi till min mormor. Emil hjälpte henne att lägga klinkers på hennes yttertrapp. Blev en heldag hos mormor, Pixie gick runt o sa mormor hon med o visst vart min mormor stolt o rörd. Några vändor till lekparken som ligger över henne o sen massa bolllek på mormors gård. Gjorde dagen toppen. Väl hemma åt vi fajitas. Pixan o jag badade ihop, för att hon senare somna helt slut! Nu ska jag o min stora älskling ställa fram chips o göra en smothie. Se filmen vi hyrt. En killfilm;)

onödig skoldag.

Igår vart det en tur till lekparken med Pixies gudmor. Inser hur mycket jag saknat henne nu när man ses. Sommaren har verkligen flugit förbi för fort! Får se till att ses en hel del nu innan oktober. Får se fram emot vår fika på stan i veckan som kommer:)

Annars så har vi förövrigt världens ONÖDIGASTE dag i skolan.....skulle haft öppet men tyligen måste vi ha inspark. vilket leder till att vi knappt har nått att göra nu till kl 1. sen sk avi tydligen va med dom..o sen så är det fika o prisutdelning. Hade ju hellre varit hemma med lillan är sitta här o uggla o springa runt o leka lektant till ett gäng tonåringar..insåg just att jag snart inte är en tonåring längre...om 12 dar! börjar snart bli gammal;) även om jag känner mig som om jag vore 10 år äldre än vad jag redan är..

älskar dig.

Kan inte fatta att min kropp kan rymma så här mycket kärlek?! Kan inte ens förklara hur mycket kärlek det bubblar över bara att ens se min dotter o min sambo, helt sjukt! Finns inget bättre att krypa ner i sängen mellan Pixie o min älskade sambo. Känna att de sover fridfullt o bara kika lite på dom, känna hur lyckligt lottad jag är som har dessa två stjärnor i mitt liv. Det räcker faktiskt för mig. Orkar inte stressa upp mig över framtiden eller vad som ska hända sen osv. Utan känns bara tryggt att jag har min två älsklingar som betyder mest av allt. Resten löser sig. Detta år vet jag ju vad som händer. skola och sedan studenten. Fokuserar på detta nu. Njuter av mina tidiga dagar o busar med mitt busfrö! Känns lite som förr när man kan hänga i källängen som idag med vänner. Helt underbart! Pixie o Sixten busade av sig:)

jag som hade sån ångest över att inte hinna umgås ordentligt med pixie. men det hinner jag. slutar ju som sagt tidigt flera dar. pluggar på ordentligt på hålor så jag inte har allt för mycke läxor hemma. än så länge funkar det:) Imorgon är det ännu en stängd dag på dagis, mormor ställer upp imorgon med. kan ju tala om att de va skönt att kunna gå ifrån på morgonen, när pixie inte grät! Skulle kanske anlita mormor istället;) men tror dagis kommer känns bättre o bättre för stumpan. snart gråter hon nog inte vid lämningen.( hoppas!)

Lillan somna tidigt ikväll o Emil tränar. har skit tråkigt..sitter här o ugglar. men ska ta upp en påse bullar ur frysen( kanske iaf) o se tv. fruaran ikväll. om jag pallara tt se. hon tar ju hål i öronen på sin bebis! HUR SJUKT ÄR INTE DET???:S


tagga fest!

Jag festar verkligen inte ofta nu sen jag blev mamma. känner inte sammaehov som jag gjorde innan. men dock så är det jäkligt kul när jag väl festar. sist var vid midsommar helgen. och nu är det dax igen. Vimmerby har ju nämligen stadsfest! så har redan öppnat min cider o inväntar ida åberg. så blir det förfest för att senare gå till stadsfesten. tror kvällen kommer bli toppen! är taggad..

RSS 2.0