Alv.

Vi hamnade på alv som vanligt när vi är lediga. 7 av 11 dar av möjliga har vi hängt där. En hel del skådespelare känner igen oss,  väldigt väl när de till och med pratar med en som privat på Ica. Men barnen älskar att vara där. Och vad gör man inte för de man älskar. Vi hann med flera timmar igår med innan kvälls jobb. Några Ipren och strepsil blandat med bafusin så gick det..lär väl vara samma visa imorgon. Visade på virus i halsen hos läkaren, men fortfarande inte bättre och snart gått en vecka..ingen träning för mig än med andra ord :-( 
 
Det var en härlig dag med min syster lina idag. ❤
 
Imorgon är det lite mer allvar. Jobb och förskola och föräldramöte på kvällen. Känns sjukt att vi har ett barn som börjar F1an i höst!! Minns själv hur "stor" jag var då. Och som fyller 7 i början på nästa år. Hallå..vi har inga små barn längre! Känns blandat. Både skönt på ett vis. Men man saknar bebistiden nu när så många i närheten får bebisar. Men då får vi njuta av det. För nu börjar man bli mer och mer bekväm med lite större barn. Bara att få dricka kaffe (varmt!!!) och läsa tidningen på morgonen liksom. 

Marknad.

Vi gick ett varv på marknaden i stan. Igentlifen skulle jag vilja lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. För känner mig så vissen idag och halsen är inte bättre. Men envis som jag är så kör jag på med några Ipren.. Marknadsgodis, ballonger och de klassiska hundarna som skäller och går med batteri blev det. 
 
Pixie hade genrep med dansen. Är uppvisning imorgon. Sen kom Emils föräldrar på kaffe. Energin rann ur helt så han tog ned barnen till en lekpark så jag kan slappa nån stund. Sen får vi grillgäster:-) 
 
I två veckor höll träningen. (som vanligt) blir så ledsen att jag aldrig hinner komma igång ordentligt. Men har ju hela livet på mig och barnen börjar ju bli stora nu. Zoey fyller ju 4år i år! Och Pixie börjar förskoleklass! 

Sjuk.

Jag sa igår att jag aldrig blir sjuk till en kollega. Skulle aldrig ha sagt de orden. För några timmar senare fick jag jätte ont i halsen. Blev yr och trött. Tog en tablett och jobbade kvar resten av dagen. Men halsen blev svullen. Idag var det ännu värre. Hela kroppen känns ruggig och har jätte svullen hals och ont. Hoppas inte det blir långvarig. 1177 ville att jag skulle avvakta tills imorgon. För antagligen är det halsfluss. 
 
Typiskt när jag längtat efter en välbehövlig ledig helg. Och vi har så mycket roligt. Så hoppas jag orkar med allt.

Äntligen öppet.

Pixie har tappat en framtand och jag blir alldeles nyförälskad varje gång det syns. Det är så gulligt när de små gluggarna kommer. de två hon tappat i underkäken kom upp nya direkt.
 
Jag har helt glömt att skriva. Det flyter på med vardag. Jobb och dagis. Men våren underbara park av har öppnat igen. Så all vår tid eemellan spenderas där från och med i helgen. Nästa helg är jag ledig och som jag längtar efter tid tillsammans allihop. Imorgon börjar vi 16 så det är Alv som gäller innan. 

Valborg.

Helgen gick fort. Som vanligt när det är ledig lördag och söndag. Barnen har pratat om majbrasa men de har alltid sovit tidigare år. Men detta år var pixie bestämd på att orka vara vaken. Så zoey fick hänga på det med..
 
Vi grilla hos Emils föräldrar och åkte till majbrasa i hycklinge och stannade till fyrverkerierna.  
 
Igår hade vi en hemma dag bara jag och barnen fram tills det var dags för dagistimmen. Idag är jag ledig. Försökte få barnen att hoppa allmän förskola idag, men vill inte påverka dem negativt. Så de får välja på tisdagen. Sen går de från lunch imorgon och lediga resten av veckan. Passade på att gå en långpromenad med Ida förut. Sen kommer ullis och barnen på mellis i EM. Står mellan valet o kvalet om jag ska orka baka bullar idag eller inte. 

RSS 2.0