väntar och väntar...

Vet inte hur många filmer jag och Emil hyrt den senaste tiden, och lånat. Ett X antal iaf! Tror vi sett mer än 10 filmer. Men så blir det i väntans tider, vi är nog lika spända och förväntans fulla båda två. Men jag är nervös över smärtan mest. Det blev ingen plutt i lördags så hoppas det blir senast till helgen!

I lördags träffade jag Felicia:) Hon kom på en spontan idé om att åka till Mariandelund å köpa godis eller Gullringen å äta semla. Tyvärr så va båda stängda men vi fick oss en biltur och massa prat iaf. Det blev att köpa hem fika ist. Mycket trevligt! :)

Igår tvättade vi i stort sett hela dagen, och såg film. Inatt har det varit lungt i magen, inga direkt sammandragningar eller så. Vill ju ha det så barnet kommer ut! Hoppas de är lugnet före stormen.

Va så uttråkad idag, segt att bara gå o vänta så följde med hem till mor och far. Så år träffa älskade Tusse. Pratade med sylvia för ett tag sen, jag saknar dig massa!<3

LÄNGTAR!!!

Hur länge som helst sen jag skrev något i bloggen. Blir ju så när man inte har tillgång till nätet. hur eller hur så hoppas jag att jag fixar internet snart. Så jag både hänger med i era händelser och har lite mer koll på världen än vad jag lyckas ha nu:P'

trivs hur eller hur super bra i lägenheten! Känns skönt eftersom vi ska bo där ett bra tag. Nu är BB väskan framme och väntar på att få hänga med oss in till förlossningen. som jag hoppas kommer snart. Lördag är det beräknat till så hoppas inte bebis trivs allt för bra i magen och väljer att gå över massa, längtar ju så mycket nu! samtidigt är jag så nervös att jag inte vet vad jag ska göra. vill bara föda och ha det gjort så vi kan njuta av den lilla.


RSS 2.0