yees

yes äntligen första fasen avklarad! hahah bara en miljon kvar. Trevligt att åka in med felicia:) synd bara att man blev störd. Men på måndag blir det lite mer prattid, roligt!:)

förövrigt idag har jag min lilla minemon. Vi har fikat på stan och köpt godis så vi ska se film ikväll, bara han och jag. De andra är bortbjudna. Soffan å linalunsan ska kolla allsången. Camilla hade en sur simon som inte ville åka till stugan, medans hon jobba. så han får va med mig istället. imorgon sk ajag in tidigt och ta ett blodprov...fy mammas hand kommer gå sönder! sen ska jag förhoppningsvis träffa syster anna:)

<3

Kan inte fatta att jag har ett eget litet liv i magen. känns fantastiskt! redan tre månader och allt. men jag kommer först det betydligt mer när jag fått bebismagen, längtar så mycket efter den! men mest av allt längtar jag efter att få krama om mitt lilla hjärta, känna dess små fötter och lukt. det kommer bli så mysigt!

jag kommer fixa det utan dig det vet jag. jag är stark nog till det. min vilja till att ge detta barn det bästa är stark. kommer gå genom berg om det så behövs! men älskar dig. sjukt första gången jag säger det. tycker verkligen så mycket om dig..dina armar som håller om mig, dina pussar. din hand som håller i min. När vi ska sova och du lägger din arm så jag får sova på den, hör ditt hjärta slå och känner din värme. somnar så tryggt. tror inte du förstår hur viktig du är för mig. vi har så svårt att nå de djupaste tankarna. men jag vet att du vet att jag tycker om dig. hoppas så otroligt mycket att det håller i sig. att det är du och jag. och vår ängel.

men eftersom du hade så mycket andra planer om livet så får vi se hur det blir. jag ger upp allt jag vill för att få detta att funka. men som sagt barn är inget hinder. ska ta tag i mina drömmar när mitt hjärta blivit äldre!:) och jag hoppas du kommer va en lika bra förebild som jag vill va´! och jag hoppas det är du och jag. känns bra nu iaf. men jag har lärt mig att inte ta saker förgivet. det blir ändå aldrig som man tänkt sig. man får alltid göra det bästa av situationen så blir det bra tillslut ,på ett eller annat sätt.   jag gör felet att ha en nästan hemlig blogg. borde visa den för dig. men vågar inte. vågar inte visa mig sårbar. jag visar mig stark så att du orkar. men ibland brister det och det vet du med. och då är jag glad över att du tröstar. men gråter endast om vetskapen att du kanske lämnar mig. inget annat! men det vet inte du..

oooch

Jag måste ta tag i det jäkla körkortet! fyfan vad segt men hej frida du mååååååste!! Så idag ska jag åka in och sitta vid datorn, om det finns plats. tydligen dåligt om det på¨sommaren! och om jag minns min kod. men hur eller hur gör ida mig sällskap så blir att sitta ett tag hoppas jag.

Efter det ska jag ringa min kära syster yster  camilla och förhoppningsvis skulle hon va hemma hela dagen:) imorgon drar jag och soffan till kalmar tror vi, ska bli kul!:) men fy vad trött jag är och jag som måste gå och smika mig innan bussen går vid 11.

nästa helg är det tre månader, shit vad tiden går fort!:O men det är skoj. i sep ska jag börja leta efter eget boende ska bli jobbigt vill inte lämna mamma..tänk hennes goda mat, hon som tvättar och städar och passar upp på mig..det där lär fel. men måste säga att man har det bekvämt hemma. kunna på massage av pappa när som, baka med syskonen eller bara ha någon som stör en när man vill va själv. kommer sakna allt de där jätte mycket! även höra tjaffsen mellan syskonen om sista godis biten, osv. det kommer bli...ja ensamt och tyst. jag önskar jag kan ta med tusse och att han trivs. men känns inte som han kommer trivas jätte bra i statsmiljö. men det löser sig!

söderköping

Idag har jag, Emil, Sylvia och seb varit i söderköping på smultronstället och ätit glass. Snacka om stora glassar och mätta magar! men det va toppen:) Varit hos Emil sen i måndags. hade inte tänkt stanna hela veckan men va så mysigt så gjorde det. Tycker verkligen om honom, fick en smultronmilkshake en kväll och jordgubb en anann. han är fin han. Önskar det håller i sig jämt även sen med! Men som han sa vi får väls e vads om händer med tiden. känns väl inte direkt tryggande men får leva i nuet.

Måste börja ta tag i körkortet! Hej paniken..har verkligen inte orkat men nu måste jag. Hoppas jag och felicia börjar sitta tsm. skulle va super trevligt!:)

trött.

Så sjukt trött..trött på nästan allt just nú. varför kan du inte bara säga hur du vill göra? så jag kan ta den smällen om det behövs och försöka planera vidare. hatar att leva i ovisshet..och jag vill ha dig för mig själv, inte dela dig tyvärr..jajaj ska inte klaga ska va glad att jag lever. men åhh jag vill bara ha dig!!!!!!!!:( måste få veta snart.. vet att typ ingen läser bloggen å speciellt inte du men måste få skriva av mig tankarna..

det växer jag känner att det växer. jag vill inte se dig få större ångest över det. jag vill kunna dela mina känslor och tankar med dig.

regn...igår!

Igår jobbade jag på festivalen. snacka om segt! stod upp mellan 5-11, och löste ut biljetter. fy vad segt..kolla vilken biljett å sätta på det armbandet. de flesta va ju sura å trötta över regnet, s inte jätte trevligt heller. men jag överlevde och har 2 pass kvar. nästa år ska jag fan köpa biljett!! Idag är det iaf inte regn.

ska in till stan och träffa anna K idag, äntligen blir det av! sen vet jag inte vad som händer innan jag ska ta bussen. ta det lite lugnt kanske bara. Inte så pepp på festival, men lär nog bli! ska bli kul å träffa micke å hans vänner igen om jag hittar dom, och kanske stöter på andra roliga människor:)

Annars så känner jag mig känsligast i världen, en enda tanke eller komentar kan få mig att tjuta:O eller skratta för den delen. hej alla hormoner just nu.. men mest är oro..tänk om man blir ensam? tjock så han hittar en smal snygg tjej ist. och kompisarna tröttnar på att jag är ganska upptagen..ja men ska inte tänka sånt..jag längtar iaf efter dig! du ska få all min kärlek och lite till! Du kommer va mitt andra hjärta<3

.

till vimmerby till Jag och annak träffas på tisdag istället. Hon ska flytta ihop med sin jonas:)  men jag ska ändå in till vimmerby, till klockan 6 å träffa emil. saknar honom sjukt mycket.

är jätte trött och fatatr inte ens varför jag ska skriva. men alla verkar ha planer och vet aexakt vad de vill merd sitt liv.  jag vet inte helt och hållet än. frågan är om det blir som planerat ändå? så varför planera allt för mycket. det dyker hela tiden upp ändringar som ändrar planerna. lev dagen som den kommer, det blir bäst då!

Håller med.

Läste nyss Felicias blogg och håller med i varje ord! Man blir dömd bara för om man skulle vara en ung mamma. men fan livet förstörs inte!! Det ändras bara, visst du är inte i fokus längre. men vad gör det när du kan se ditt barns kärleksfulla blick?!  Annars så träffade jag Felicia i fredags, jag inser hur mycket jag saknar henne och så mycket vi haft gemensamt. Det känns kul att vi träffas och pratar igen :)

Restrerande helg bersår av barnvakt. Det va mysigt igår med syskonen. Vi kollade på en film som handlade om råttor och möss, till det blev vi mätrta på godis och varma mackor.  Idag är det lördag och min kusins dotter ska döpas. David och Wiggo är hemma hos mig, sen skulle linas kompis julia med va hos mig. Lina är på dop och hennes föräldrar skulle någon stans. Det blir att äta varma bullar och varma mackor idag igen, det är så gott;)

ska ringa anna k sen när jag fått teckning, åskan har slagit ut nätet.. blir kanske att träffa henne på söndag. sen tror jag att jag skulle möta emil hemma hos toye en liten stund.

Jag har börjat tänka om på mitt liv och är helt inne och redo nu! Hoppas verkligen du med blir det, för behöver dig. Du betyder så mycket för mig nu och vill inte mista din axel att luta mig mot. det är bara den som är viktig i detta läge. men väljer du ett liv utan den kärlek jag kan erbjuda, bara för jag inte kan ta slut på andras liv. så är det upp till dig. men önskar och hoppas av heeeeela mitt hjärta att vi får dela denna upplevelse tillsammans. Även om det inte var planerat. Mitt liv ändras också, inte bara ditt.

...

Jag kan väl säga att magonten var något heeeeeeeeeeeeeelt annat än jag trott och tänkt... Jag fick en STOR STOR chock när jag fick veta den verkliga orsaken, och fick jag en stor chock fick Emil en gigantisk mega stor chock...men som sagt måste börja försöka vänja mig med tanken, tänker man efter blir det nog alldeles jätte mysigt tillslut. men man kunde ha väntat ett par år, men är man emot så är man. så jag får ta smällen och hoppas på att jag inte blir ensam bara..

Annars så har vi ordnat upp saker angående detta både igår och måndags. förra veckan spenderades med emil och vi har pratat pratat och ja pratat. Men jag tog även mitt första dopp i Måndags! (Stolt) blivit en badkruka tyvärr! Idag måste jag köpa andra kläder..ett behov av vissa käder. mamma och jag har köpt endel men behövs mer. nyss köpt en bikini för ca typ 2månader sen. alldelse ny och oanvänd. men nej kan inte ha den längre så måste köpa yttligare en ny. något onödigt, svar ja! så Ida hjälper mig med detta<3

Helgen ska spenderas med barnvakt både senare på fredagen och hela lördagen, mina två bröder och min systers lilla wiggo. min kusin ska döpa sin dotter och känner mig inte sugen på att joina. hellre barnvakt!:O men hela helgen blir inte dåligt:) på fredag ska jag träffa en speciell person och det ska bli jätte kul! :) och på söndag hoppas jag få lite tid över för anna k. var ett bra tag sen.

annars så blir det jobb på måndag för hultan, tors kväll å lördag morgon (TIDIGT) inte lika sugen på festivalen dock. blir inte desamma nu. men säger inte att det är sämre. men som sagt det där suget är borta. kommer antagligen till och med skippa att sova där. förra året bodde jag hela veckan å hade toppen kul. nu ska jag ha kul på mitt sätt, men ett annat bara.

borde äta frukost, hm jätte hungrig hela tiden och kan knappt sova längre. hoppas det löster sig med det snart. nu har jag babblat så nu drar jag. knappt nån som vet om min blogg ändå;) 1-2st max. men bara skönt å skriva av sig.
pusshej


RSS 2.0