Jonh Blund, var är du?!

Jag tror faktiskt att Jonh Blund inte tycker om oss, inte alls. Min plutt har alltid vaknat tidigt o sovit lite om dagarna. Med tidigt menar jag 5. Då har det varit frukost o bus ett par timmar för att senare somna om en stund. Men nu ett tag har hon vaknat halv 4-4...och vägrat somna om! Igår somnade hon inte fören halv 2 mitt på dagen. Tycker så synd om henne, för hon är trött. Vet inte varför hon vägrar sova längre. Hjälper inte att ge kvällsmat senare o lägga henne senare. Hon vaknar ändå. Det ända sättet att få henne att somna en stund på dagen är vagnen. Har verkligen försökt med allt! Sjunga, amma, bära o mysa.Ibland lyckas det men inte ofta.  Men hon är så nyfiken o vill verkligen vara med överallt o inte missa något! Men när man ser hur trött hon är och verkligen försöker ändå att orka..blir mamma hjärtat lite ledset.

Har massvis kort i kameran på Pixie, ska bara försöka finna tiden att lägga in allt till datorn. Blir max 10 min sittande här per dag. Så får ta tag i det någon kväll. Denna veck har vi träffat lite mammor o barn, busat massa för Pixies del. :) Men har även tänk inviga Pulkan denna vecka. Får se hur vädret är idag så vi kan ta oss en sväng. Vill inte att det blåser massa för blir jobbigt i ansiktet för Pixie.





Frukost.

Eftersom det sägs vara det viktigaste målet på hela dagen...så äter Pixie och jag frukost 2 gånger! Min lilla ögonsten har vaknat vid 5 i stort sett hela sitt liv. Men den senaste tiden har hon börjat med att vakna runt 4 halv 5. Något tidigt i mina ögon, men inte i Pixies! Så får glatt traska upp och laga hennes gröt som hon så gärna vill ha direkt när hon vaknar. Eftersom hon inte blir mätt på bröstet längre har hon det mest som snutt o mys. Efter några timmars lek så brukar jag få henne att somna om en stund. För att senare vakna 20-60 min o äta en till frukost tillsammans med mig. Långa och tidiga dagar. Men man vänjer sig rätt fort som tur är. En sovmorgon till 9 halv 10 är ett minne blott;) så tänk på mig när ni ligger o snarkar! Är säkert redan ute och går eller ha städat, tvättat eller handlat;)

Idag blir det en lekträff med finaste Hampus ( något ljust kort) Måste va framme med kameran lite mer nu. Varit lite på latsidan. Men det får bli bättring på det. Så kameran hänger med Till Elisabeth och Hampus idag:)

Men först ska jag plågas hos tandläkaren..Få reda på om jag behöver dra ut en till tand. Misstänker det. Hoppas jag får en tid när pixie inte vill amma mer så jag kan få en tablett..Annars får jag väl gråta mig igenom det hela som sist..Är så rädd för tandläkare!

Men jag ska till ullared den 29!! Så roligt, vad jag längtar. Med annelie, ellen o min mamma. Pixie får vara hemma hos sin pappa. Vill inte att hon ska behöva åka så längt. Ha en bra dag! för det ska vi.

Sjuk..

Hoppas ni haft en bättre helg än min..I fredags fm var allt okej, vi tog en långpromenad o lunchade hemma jag och Pixie. Men framåt em måtte jag jätte illa o kände mig slö...TYPISKT att jag skulle drabbas av vinterkräksjukan, för det var just vad som hände...Vi hade planerat helgen i Horn o det blev så ändå. Inte som ett roligt sällskap, då jag endast orkade vila, amma och sova. men gud så guld värt att få hjälp med Pixie! Eftersom hennes far hjälpte hennes farfar att laga tak. Men sorligt nog blev Pixie smittad...så hon är inte sitt vanliga pigga jag. Och jag som började må bättre under dagen börjar få tillbaka min feber. Men har iallafall fått i Pixie lite gröt och vatten! Så ska natta snart se om min skatt är redo för att sova. Tur att det upptäcktes panodil så jag orkar med allt. Nu när vi är hemma igen så hinner jag inte vara sjuk med en sjuk dotter hemma!

Fredag...och jag är kär!

Eller är det inte typ ett ordspråk som går så? Men det stämmer hur eller hur. Har blivit grymt kär i en lampa på ikea. stor, vit, rund och alldeles underbar! Så det vill jag så gärn ha. Men är kär i min sambo med så klart;P<3

Idag ska jag ta med mina älsklingar till "stan" blir att hämt aut julkorten vi beställde på Pixie, en dvd box och titta lite. Farmor följer även med. Vi ska vidare till Horn idag. Däck byte är det verkligen tid för nu! Så tror det blir en lugn helg med lite skogspromenader. Borde kanske ta med Pixies pulka så hon får inviga den?! På söndag är det farsdag med. Blir babysimmet som varje söndag:D Hon dyker verkligen!


Jul?!

Var på Alvs julmarknad nyligen. Där fick jag massa julkänslor. Tomtar i alla former och storlekar, glögg och brända mandlar. Kan det bli mer juligt? Var hur mysigt som helst. Det bästa var att det även fanns en dam som sålde barn möbler. Så Pixie fick 1 bord med 2 stolar och 1 soffa. Måla om allt och sy söta dynor så blir det helt perfekt. 
Men sen så längtar jag massa till jul nu, eftersom det är Pixies första! Min egna lilla tomtenissa<3 Sen slå in julklappar och välja olika paket är trevligt. Önskade bara att jag vann massa pengar på lotto eller liknande...Får vänta med julklapps köpandet tills jag vet om det blir Ullared eller inte. Är smart att köpa allt där annars.

Var hemma hos mamma i helgen. Var så sugen på att rida! tro det eller ej.. Jag som inte är jätte intresserad i vanliga fall. Men har bestämt mig för att lära mig nu. Kan skritta runt i paddocken själv. Men vill kunna mer än så! Eftersom de ska få en tredje häst vore det kul att kunna rida ut med Sofia och Lina.  Åkte även till farmor o farmar i lördags. Där blev jag bjuden på mat och Pixie passade även på att smaka kokt falukorv för första gången..gott var det! Sen så gungade vi massa i lekparken.

RSS 2.0