<3

Älskade fina barn. Vi blev fotade igår när vi gick en kort runda till julskyltningen. Där var det en tomte och ponnyridning. 

Fart fylld helg.

Denna lediga helg har jag längtat efter. I lördags morse gick jag till gymmet för ett pass kondition med Anna. Bra start på helgen. Min älskade syster Lina och hennes kille lånade med tjejerna till Kalles. Barnen blev så glada och överraskade. Emil och jag passade på att göra lite ärenden och köpa lite julklappar. Nu har vi lite kvar bara. En fika på stan fick det bli när vi hade barnvakt. Och efter att vi handlat så beställde vi pizza till middag. 
 
Så mysigt att få tända första ljuset! Och frukost hela faniljen framför tvn. Jag tog en kort löptur i regnet. Nu ska Emil åka och träna och sen blir det simhallen. Vilket barnen varit sugna på ett tag. Vi stannar till hos mina föräldrar innan jag åker till kvällens pass på gymmet. Skönt att vara igång! 
 
 
 

Onsdag.

Igår var vi lediga. Vi bakade lussekatter och jag målade andra lagret i hallen. Taket blir vitt där. Sen ska vi tapetsera om. Och måla om garderoben, längtar! 
 
Vi fick besök av Lina och mamma. Passade på att åka till systemet. Så gjorde jag och Pixie en ölkalender till Emil sen. Vi lyckades överraska honom :-) 
 
Nu har vi en slappar morgon. Pixie sitter med datorn och zoey på tvn. Deras julklapp som vi ska köpa varsin platta kommer nog passa morgonstunden så en annan får se nyhetsmorgon. Idag jobbar jag extra och lämnar barnen till lunchen. Skulle önska att man fick va med sina barn jämt. Gillar verkligen inte att lämna dem på förskolan. Saknar de lika fort som jag går.. Är så glad att jag jobbar som jag gör, så de kan vara hemma så mycket som vi är. Är beroende av mina älskade barn. Kommer bli tufft för mig nästa år när Pixie börjar skolan..Då kommer vi inte ses lika mycket eftersom jag har några dar med kvällar. Men så är det ju för alla. Man måste ju jobba och då är det tur att man trivs på jobbet. Och barnen får leka under tiden. 
Vår amaryllis som barnen följt med spänning. 

Kalas.

Barnen piggnade till redan på fredagen, så det var skönt att det gick över lika fort som det kom. Och förkylningen börjar bli bättre bara lite snorigt kvar. Som var och varannan barn är, vuxen med för den delen. 
 
Jag möttes efter jobbet av familjen. Vi handlade inför kalaset och gjorde god middag och åt lite senare än vanligt till tvn. Och idag har vi haft barnkalas. Det blev jätte lyckat och barnen var jätte nöjda efteråt. Kul när zoey längtat så mycket.
 
Gick till gymmet med mina fina vänner för att köra vårt söndags pass som vi börjar med nu. Gav järnet och det känns ju toppen efteråt! Denna vecka har jag inte skött maten bra. Fuskat lite väl med det goda. Men ny vecka och nya tag..

Förkylning.

Denna vecka nådde förkylningen våra barn. Har lyckats få korta arbetspass eller reglerat så de blivit korta så barnens dagar inte blivit så långa. Har hoppat in och jobbat två extrapass i veckan. Men idag fick jag gå från jobbet då tjejerna blivit mer än bara snoriga. Pixie däckade i feber och zoey var väldigt hängig och somnade på em i soffan en stund. Vi får hoppas det lagt sig och går över fort. Annars får vi ställa in zoeys barnkalas på söndag om de inte är feberfri på lördag fm. Får hålla tummar! 
 
Annars så jobbar jag två dar till sen är jag ledig söndag. Ska bli skönt att umgås med hela familjen när Emil är hemma med. Imorgon börjar jag inte fören 4 så får gosa med tjejerna 💕

Vilken helg.

 Denna helg har varit så bra. I lördags hade vi kalas för zoey eftersom hon fyllde 3 i fredags. Och hon fick så mycket fint! Hon önskade Elsa och Anna tårtor så det fixade vi. En nöjd tjej. 
 
Sen på kvällen var det dags för 30års jubileum för mitt jobb. Och oj vilken trevlig kväll det blev! Massa god mat och dryck och framför allt dans senare på kvällen. Emil och jag var mer än nöjda. Barnen kom efter de lunchat i horn. Och resten av dagen har vi hängt i vardagsrummet och lekt och zoey har vilja slappa med ett par avsnitt av Dora. Vi bakade pizza till middag sen och jag gick till gymmet en sväng. 
Denna blev populär direkt. Och fann sin plats i vardagsrummet. 

Stort!

Idag tappade Pixie sin första tand! Och om en vecka blir bönan 3år! Så stora barn vi har fått. Tiden bara rusar förbi. Och jag kan inte vara stoltare. Min fina familj och älskade sambo. Är så glad att det blev vi. 

Träningsvärk..

Nu äntligen har jag fått både viljan och lusten att dra ner på sockret. Från att ha fallerat (speciellt på jobbet) till att inse att jag börjar gå upp. Jag är noga med barnens kost, så ekologiskt som möjligt, kollar tillsatser och försöker dra ner på sånt, och ger dem inga Light produkter. och erbjuder fruktfika på vardagen. Dock älskar de efter maten glass och allt Kan jag inte ta bort. De får inte dricka saft till vardags tex. Men är glassen slut brukar vi vänta till helgen för att köpa ny. De äter inte mycket godis. Utan är mest att välja det som verkar vara grejen. Just därför är det så fel att jag trycker i mig godsaker när de somnat..skyllt på tröttheten..men det är inte hållbart ändå. 
 
Så i söndags köpte jag mig ett gymkort och har inte ätit socker sen dess. Stolt eftersom jag är så svag för socker. Köpt hem kokossocker, det höjer inte blodsockret på samma sätt och är nyttigare. Men har tänkt att jag får äta på helgen. Annars blir det ju för tråkigt.
 
Igår tränade jag ett benpass på gymmet. Med tanke på att jag inte gymmet sen innan Pixie föddes(!?) varför kan man undra efterhand. Så skön känsla det var. Dock inte skönt idag. Tog i för mycket på ett rejält benpass. För idag har jag träningsvärk som heter duga...Men lär få ny för på söndag ska det tränas igen. Imorgon är det jobb, barnkalas och fira pappa på fars dag som gäller. 

RSS 2.0