städat.

Igår kom älsling till mig, Sebbe och han satt och tränade på någon låt de kommit på. Hehe de verkade nöjda så det var nog bra:P Sen så passade jag på att åka in till tjejerna, jessie, ajdi, towe, michaela och Emmie som var år o dar sen jag såg sist! Senare såg hela familjen på en film som Emil hade med. Rolig!

Idag har vi varit på Mvc, våran älskling är redan fixerad och ligger med huvudet neråt! Senare blev det flytt av möbler, så både soffan o fotöljerna, sängen, köksbord och min lilla byrå kom in. Vi satte in alla saker i kökskåpen och hängde upp gardiner. Börjar se ut som ett hem nu:) Så blir sista turen till Ikea på måndag och köpa restrerande som fattas bra. Snart bara en månad kvar för besselutten i magen<3

Imorgon blir det tjej middag hos jessie:) Sen så drar jag antagligen hem på kvällen, eftersom jag tackat nej till å va med på fest. Är lite som en förtids pensionär som inte orkar allt just nu, när lillen ligger i magen. Gudföräldrarna har tackat ja till sina erbjudanden!:) så Sebbe och Sylvia ska vara gudföräldrar:) Vilket passar bra eftersom de både var en av de första som fick veta och att barnet antagligen gillar sylvia:D Busen slutade sparka när någon annan ville känna sparkarna;P

blött..

Nu håller snön på att smälta bort får vi hoppas! Blött och äckligt är det iaf ute. Hängde med Sofi atill vimmerby idag. Hon skulle ta hål i näsan, men den som gör sånt var inte där fören senare. Så det blir förhoppningsvis en annan dag i veckan. Så vi gick och åt iat, kollade i affärer och jag hittade lite på rean. Men ska spara på mitt handlande till veckan. Emil och jag ska till Linköpning och handla byrå mm till lägenheten ändå. Så hoppas jag hittar några snygga stövlar!

Tog en tur till Hultsfred när lilla syster ändå skulle klippa sig. Så hängde med soffy och köpte hårfärg. Resten av dagen spenderas nog med packande. Ska fixa naglarna med, fick lite fina nagelstenar o sånt kul i julklapp.

Lilla pyret i magen är stor nu..skatten rör på sig jätte mycket, och man kan se på magen att den putar ut åt ena hållet, och andra när H*n flyttar på sig. Rätt som de är sticker en rumpa ut. Mysigt värre<3 vecka 34+1 dag så nu går det undan..<3

Julafton.

God jul! Dagen har bara börjat men den är redan bra. Igår åt vi som sagt julmat hos Lotta och Pelle. Mycket gott o trevligt. Fick massa julklappar av emils föräldrar, även syskon, farmor o farfar. Mycket nöjd över klapparna, tackar för det! Längtar efter jag utnyttjar mitt presentkort på fotvård. Känns som mina trötta fötter behöver det!

Vaknade upp hemma hos mig med älskling vid min sida. Vi bytte klappar idag. Sjukt mycket tack! <3 Fick en Armani parfym, klocka, mössa som jag verkligen behöver nu! Och ett presentkort på Gina så jag kan köpa mig fina kläder sen. Han är bäst<3 Super nöjd redan nu och dagen har bara börjat.

Redan varit hos moster och ätit gröt med släkten på mammas sida. var trevligt. Länge sen man träffade kusin Henrik. Nu väntar jag på Kalles jul och att mina älsdre systrar ska sluta jobba så vi kan äta mat ihop och dela ut julklappar. Senare i helgen ska vi äta middag hos Emils familj, och tydligen öppna ännu fler paket;P

Tänker jätte mycket på dig Sylvia, ser fram emot April<3

Annars så önskar jaga lla en riktigt bra jul! Med massa snö..



Mjuk pepparkaka.

Nyss gjort mjuk pepparkaka, super gott! Nu borde allt julstök vara någorlunda klart. Knäck, ischoklad, lussekatter, pepparkakor, och ett annat julgodis borde ändå räcka som julgodis. Man kommer gå upp säkert 10kg under julen med all mat och sånt man stoppar i sig. Men det är nog värt det ändå, hör lite till julen att äta gott.

Längtar massa till julafton! Känner mig som ett litet barn som väntar spänt på klapparna. men det är ju skoj! Men värst är det om man köpt fel saker. men hoppas inte på det. Ska till sötnos o fira lite imorgon. Middag hos hans föräldras vänner. Måste kolla om jag hittar nått jag kan ha på mig! Håller på att lägga ner mina saker/kläder i kartonger så får se om man finner nått i röran.


Snart jul!

Dagen börjar bra med pussar o kramar från världens bästa. Sen när jag väntar på horn bussen ute i kylan så är den försenad..det kommer förbi en bil med gamla klasskompisar o frågar om nån av oss ska vidare. Jag skulle hem så fick hoppa med i bilen. Blev en gratis tur till vimmerby. Bakade knäck och ischoklad med små syskonen i fredags. Gott!  

Sen åkte jag till sötnos i lördags och bara tagit de lugnt. Vi har nyligen fyllt i ett häfte om hur vi vill ha våran förlossning. Nu känns det verkligen nära! Snart blir det flytt in till vimmerby, soffan är vald nu med. Blir nog super mysigt att få bo med mina älsklingar!<3 Förra året på alla hjärtans dag fick jag vackra blommor i ett blombud av min älskling. I år samma dag har vi troligtvis fått våran skatt, annars sätts förlossningen igång senast runt alla hjärtans dag. Sjukt vad livet kan ändras väldigt fort, och man är så oventandes en tid innan det ändras. Men hur eller hur kommer denna alla hjärtans dag vara den bästa! Fullt av kärlek till det som betyder mest.

Om bara några dagar är det jul! Hoppas man lyckats köpa några bra paket iaf. Julstämingen börjar komma krypandes, och det är mysigt! Men godast av allt är knäcken framför kalles jul.

snö snö snö...

Om man var orolig över snön till jul..ja då kan man ju slappna av. Hur mycket snö som helst ute..fattar inte länge sen jag såg så här mycket snö! Och jag är inte direkt glad över det. Längtar mer o mer till sommaren. Men visst försvinner snön efter jul. Men jag tror tyvärr inte att det gör det. Vi mår nog förbereda oss på flera flera långa veckor med denna snö. Tog på mig vinterkläderna och pulsade ut i snön, kunde inte gå längre än 10 min. Min foglossning plågar mig mer än någonsin. Känns som vikten rasar uppåt, eftersom jag inte klarar av att röra på mig i den mån jag borde. Men det problemet får jag ta tag i senare. När jag kan gå utan att det plågar mig!

Det finaste jag har är du<3 Längtar så mycket efter min skatt.

32 veckor på kortet<3


Blandat.

I helgen blev det Linköpning med älskling och Ellen.  En tur på ikano och ikea. Vi friskade även upp minnet på Flickan som lekte med elden. Vill se Luft slottet som sprängdes snart! Tycker om de filmerna grymt mycket. Bror David fyllde hela 14 år igår. Känner mig som en tant som tycker tiden går fort. Men så är det. Min lilla bror går redan i 8an och jag fattar inte hur tiden hunnit rusat fram så fort?!

Idag blir det att åka in till lägenheten, sätta upp gardinstänger och städa lite. Bara två rum kvar att tapetsera och ett blir nog färdigt ikväll. Snart är julen här och igår blev det pepparkaks bak med småsyskonen. Mys<3 Hunnit med att klistra in massa kort idag, framkallade hur många som helst. Är så roligt med kort och minnen!

31 veckor<3

Nu har det gått hela 31 veckor. helt sjukt vad tiden rusar fram! men det är till fördel, för längtar ihjäl mig. Nästa vecka fyller min kära broder 14år. Då har det gått 32 veckor, hela 8månader!

Idag ska jag och Emil bestämma tapeter till lägenheten, alla rum ska ha nya tapeter. Så hoppas vi kan bestämma oss för några fina! Ska bli ganska skönt att få eget, eller vad jag tror iaf. Kommer sakna familjen, men den försvinner ju inte direkt. Andra advent idag med..så snart jul och jag har inget att skriva om!

Helt fel.

Sylvia och jag pratade för ett tagsen, om att homosexuella inte får vara donationer av blod. Vilken jag inte kunde tro va sant, men så var det. Jag anser att människor är lika världa och vem man blir kär i kan man inte styra själv. Vart går gränsen för "fel" enligt andra? Finns de som inte tycker om ålders skillnad, kultur mm. men råkar man ha samma kön är man helt ute och cyklar men allt annat är tydligen okej!? Men så läste jag idag på aftonbladet att homusexuella får donera blod nu. vad bra tänkte jag. tills..De får inte ha haft sex på ett år. vadå kränkande? Finns tjejer och killar som ligger runt sjukt mycket till höger å vänster och då är det ingen som bryr sig. Bara de har sex med de i samam kön. Lustigt.

För övrigt så har nycklaran till lägenheten kommit så det känns skönt. Men flytt flytten blir väl när vi hunnit fixa allt. Vi var på föräldra grupp nyligen och är några träffar till i dec. Mötte en trevlig blivande mamma som var 40+. som hon sa hon får höra så sjukt mycket skit för att hon väntat med barn tills nu. Lika mycket snack som när man anses vara ung. Vad människor bryr sig om andras liv igentligen. Det blir aldrig bra verkar det som. men Nått som är bra för en kan va helt omöjligt för en annan. onödig energi att tycka om andras liv.

Julen närmar sig med stormsteg. kan inte riktigt få in julkänslan än, även om man ser julpynt, julklapps köpande mm. snön fattas på ett sätt. men vill ha den endast på julafton. varken mer eller mindre sen. Men tror att med tiden så tappar man lite av julkänslan? När man vet att tomten inte finns, när man själv styr med julklapparna. När man var mindre serverades allt och man satt och sög i sig julkänslan. Pulkaåkandet, bygga snögubbar. Ja det hör väl till igentligen.

RSS 2.0