Sportlov.

Blev att åka pulka med kompisen Vinga för ett par dar sen. Pixie gick även ute för första gången och måste säga att jag var stolt. Vi har tränat inomhus att gå i skorna. Nu vill hon helst gå i alla affärer när vi handlar osv. Ser så sött ut med en liten plutt springer runt!

Det är nu SPORTLOV för mina syskon. Först ut var DAVID som kom hit och sov över. Vi gick till shalom och åt varsin pizza, köpte en stor påse godis o såg melodifestivalen. Han fick även ta ett skönt bad som jag hällde i massa gojs i.

Nästa som stod på tur var SOFIA. Vi skulle till målilla Hotell, bubbla o basta tillsammans med våra mor o farföräldrar. Dock hände en olycka strax innan jag åkte. Pixie ramla in i trösklen o slog upp läppen o det spruta blod o den var stor som en ballong! Jag ändrade mig o ville inte åka iväg längre. men mamma övertalade mig. Eftersom jag nästan aldrig har barnvakt. Vi höll kontakt hel atiden o läppen blev bättre. Dock är det en fet fläskläpp. ( kollade tänderna hos tandläkare idag, de såg inte ut att ha tagit npån skada.) dock upptänkte jag yttligare en till tand! så nu har hon 8 hela och 2 som nyss spruckit igenom tandköttet. Vi åt massa godis på kvällen...

Idag är det ANTON som kom hit. jag var o hyrde filmen dumma dej som nyss släpptes på dvd. Tänkte att det passade att ta en barnfilm nu när han inte är allt för gammal. Vi köpte även en HÖG med MASSA olika PÅSAR godis...tror att jag måste banta efter denna vecka! Imorgon ska han få ett bad och vi ska ringa farfar o farmor o se om vi kan hälsa på. På kvällen ska vi käka middag hos mamma. Emils föräldrar ska även med.  Inte ofta vi är ifrån varandra på nätterna men idag sover inte emil hemma. han hälsar på johan. Saknar honom..men kan va nyttigt att inte hänga jämt?! Ska dock planera att bjuda honom på bubbel o bastu när han fyller år. fuixa barnvakt o bara umgås som pojk o flickvän. Vi har bara gått på bio en gång själva sen Pixie föddes. Så är nog även det dax igen! Blir bara att man aldrig bestämmer sig för bnär vi ska iväg. det blir lätt att vi hänger hemma.

ha en fin kväll! Det ska vi:)

<3

Mina fina!<3 och så har vi utökat med Baltarsar...:D 

1 års kort.

Fick hjälp av snälla Lollo att få massa fina kort på Pixie. Så hon fotade en hel del igår och jag får bilderna snart. Men fram tills dess får ni nöja er med ett smakprov på två bilder. Vi ska förstora ett kort eller göra en canvastavla. Och sen ska jag sätta upp några kort i Pixies rum.

Har vi inte en otroligt vacker flicka?! Jag måste säga att hon är som en ljuvblomma. Så sjukt vacker och världens bästa Pixie så klart!

Alla <3 dag.

Blev väl inte den alldra bästa..men men. Pixie fick sina 1års sprutor iaf..Grät gjoprde hon med och hängig o gnällig blev hon sen. Så det var därför dagen inte blev kanon. Men tyckte synd om min lilla snutt:( Hon var jätte duktig iaf och sov en hel del under dagen. Till o med jag slumra till 20min jämte henne.

Mamma och jag firade gebom att ta en fika (bakelse med rosa) innan vi gick till BVC för sprutorna. Sen efter tog vi en promenad och gick och handlade lite. Mamma bjöd oss på den goda middagen. Kycklingpita med massa goda grönsaker o såser. Mätta blev vi iaf! :)

Blev ett pass på gymmet med. Måste bli duktigare o gå dit oftare så jag kan bada i sommar!

kvälls bloggning,

Var evigheter sen jag la upp en bild på mig. Varför ska jag göra det när det finns en sötnöt iastället som är betydligt roligare att se bilder på?!

Våran helg har varit toppen. I fredags åkte vi till horn. Efter häng med bästa Elisabeth och Hampus och sen kalas för Nova. Vidare till Horn för tacos. I lördags hängde vi hos min syster Anna och hennes familj. Blev vofflor och en promenad och så klart massa bus  när Emil gaddade sig. På kvällen bjöd vi Anna k och jonas på tre rätters.

Menyn: dippgrönsaker som förrätt, hasselbackspotatis, pepparsås, ungsstekt ytterfilé med katareller och stekt tomat. och till efterrätt hade vi vanilj och kanelkokta päron med blåbärsglass. Fortfarande mätt typ!

Idag följde Anna k med och badade med Pixie. Emil tog kort eftersom han inte ska bada med armen riktigt än. Pixie sov 1½halv timme i min famn. brukar lägga ner henne. Men idag kunde jag inte. behövde få sniffa och njuta av hennes närhet. har ju bara 6mån kvar av mammaledigheten...buhu...fy ångest redan. trivs sjukt bra i detta liv som hemmamamma!! Pixie kan nu mera gå baklänges och har börjat träna på att äta med gaffel:D

1 år!

För ett år sen just denna tid hade jag nyss krystat ut en vacker flicka på 3550gram, 50cm lång som föddes 21.02. Helt utan bedövning, hög på smärta och viljana tt se underverket i magen gjorde att jag bara tryckte o sket i att det svet som en eld, o gjorde så ont att jag undra vad de var jag höll på med!? men direkt när jag krysta sista gången o jag känner att spänningen där släpper o hon ploppar fram så släpper allt...allt bara var en enda stor känslobomb! Var det du där inne, hur ser du ut? oj shit jag är mamma nu...hur gör man? vad vill hon och vad är bäst för henne? Efter 2veckor var man säker på sin sak. kände sig hemma i rollen som förälder och visste vad gråtet betydde. Bröstet, blöjan eller trött. man lärde sig snabbt.  Nu är vår flicka stor...tiden går fort! Men sägs ju att den gör det när man har roligt! och roligt har vi exakt varje dag.

Haft gäster sen kl 11 idag o de sista kom kl 6. så dagen har varit full. bakat ett par dagar så vi bjöd på massa fika. Pixie har fått JÄTTE mycket paket!!!!!! orkar inte ens skriva förs kulle ta upp en jätte lång sida känns det som. men är så tacksam för allt hon fått. att det är så många som håller henne kär, det glädjer mig:)

Kärlek.

Vår första jul tillsammans, längtar redan till nästa!<3 Och första nyårsfriandet! Första semestern var till öland.  

I fredags knackade mamma och pappa på dörren...Pappa skulle ta med mig till västervik. Dags att dra ut en visdomstand! Ville inte ha med Pixie dit eftersom det redan var vid kvart i 8. Så mamma fick vara hemma med henne. Då fick hon ju sova sin stund efter ett par timmar och leka i sitt rum. När vi sitter och väntar på läkaren beträttade pappa oma tt han fick skära upp för att ta bort en tand som inte växt. (visdomstand.) och jag svara att tur att jag ska göra som sist. Ta bort en vanlig tand. Eftersom visdomständerna trycker på de vanliga underifrån. Men då kom tandläkaren in och sa. Nej det ska du inte alls. du ska skära upp för att ta bort visdomstanden...Panik fick jag! men tur att pappa var med och höll mig i handen. Jag vet jag är 19år och tar med mig min pappa. men kan inte rå för det! Födde pixie helt utan bedövning. Men är tvungen att ha lugnande, bedövnings salva och spruta för att dra ut en tand. Trögt jag vet! Men jag överlevde.

Mamma stannade så att jag fick vila tills emil kom hem. Sov en timme. Sen åkte Emil, jag och Pixie till Olivers 1års kalas. Mysigt!:) Glömde kameran som vanligt så klart!

Igår var Emils syster Emelie och hennes kille Johan här. De firade Pixie och hon fick en jätte fin spis. Så nu kan hon grilla sina saker. Men Emils föräldrar var även här så det vart ett litet minikalas!

RSS 2.0