Nya livet.

Nu har det nya livet börjat på riktigt. Från att vara mammaledig i 1½år. Helt underbart o jag värde sätter det massa! Till att plugga. Det är inte lätt kan jag påstå. Att ha en liten samtidigt som man ska plugga. Men det insåg jag innan jag börja så är inte försvånad! Vi får ju inte sova hela nätter än. Nu när dagis börjat är det mer uppvak än det någonsin varit innan, alla ni som känner Pixie vet att hon vaknar tidigt. Så vi är uppe vid 6 senast halv 7 nu med. Så trött är väl bara förnamnet.. Dagis går jätte bra! Nu senaste gångerna har hon varit ledsen. Det känns i hjärtat:( Men de hör av sig när hon är glad igen. Annars funkar dagis jätte bra. Hon leker o tar för sig säger de. Så känns skönt.

Alla ni som pluggar samtidigt som barnen är små. Vet hur tufft det kan va vissa dar att få ihop allt. Men än tycker jag det funkar fint. Skönt att man är två som kan hjälpas åt med alla sysslor o att man har möjlighet att plugga. Men ska ju inte klaga för mycket, har ju rätt bra tider ändå!  börjar kvart över 8 varje dag o slutar 4, 12,1,halv 3,4. inte allt för dåligt!:)

Klassen är väl inte den bästa...men kanske blir bättre med tiden, eller inte.

Skola..

Sitter här o mår illa, fryser o är äckligt nervös o har ångest inför imorgon! Mest för att jag är nervös för hur klassen tar emot mig. om de finns nån som tycker jag är okej att hänga med. Men sånt brukar lösa sig! är bara detta innan man träffat dem o sett vilka alla är som är så jobbigt..

Dagis tjej.

 Att denna tjej blivit så stor och blivit en dagis tjej! Glad att jag kunnat var hemma ca 1½år. Men hade gärna varit hemma ett halv år till. Men det är som det är, måste ta och avsluta sista året på skolan..Fast det går bra på dagis. Varit mellan 9 o ca 11 nu varje dag. Redan andra dagen så fick vi sitta kvar inne medans alla var ute och lekte. Så imorgon kanske vi skulle säga hej då en liten stund så ska Pixie testa att äta lunch med barnen. Men det beror på hur hon känner. Det är jätte bra eftersom det inte är nån stress. Man får verkligen gå efter barnet. Men hon leker förfullt o verkar redan trivas! Ett stort steg för mig bara..att vara borta från henne några timmar varje dag. Men man kommer väl in i det med. Har ju lov att se fram emot sen:)

Servera.

 Något Pixie verkligen älskar är detta!

Idag ska jag jobba på ett bröllop. Ska bli jätte kul. Något nervös över att något ska gå fel. Det är ju en stor dag för paret! Men det kommer nog gå kanon. Vi är tre som ska diska, fixa med all mat o plocka bort på bordet samt servera alkohol hela kvällen, till ca 70 pers. Kommer bli en lång natt men anatar att vi kommer ha så fullt upp att vi inte hinner tänka på hur sent det blir!

Dasis närmar sig med storm steg..Snart redan måndag. Då det är dax!

Mysig dag.

  Pixie under semester racet i år!

Igår firade vi farfar Magnus med massa gott. Pixie prov gungade sin gunga. Pappa Emil o farfar Magnus har byggt en jätte fin åt henne. Så kollade vi på kattungarna som är så små o söta! Lite läskiga när de intte hade ögon än..hihi.

Idag så åkte vi till storebro. Morfar Jimmy hade dock börjat jobba så han träffade vi inte. Annars så fikade vi och Pixie lekte massa med katterna. De små kattungaran som har öppnat ögonen vågade hon bära. Fast hon tror visst att alla katter är lika snälal som vår. Tyvärr så har intea lla katter det enorma tålamod som vår Balte har!

Vidare till moster Anna och kusin Vincent. Där det bjöds på massa bus och lek! Tror jag bytte kläder tre gånger eftersom det hade regnat o de var lerigt. Barnen målade o lekte mest ute och så de fick avsluta deras dag tillsammans med att bada av sig allt! Vincent gillar att göra miner, så han o jag dummade oss lite framför kamera. Helt plötsligt härmar Pixie oss så hon har lärt sig göra grímarser nu! Förstår inte hur mycket eneri de små har, springer runt o jagar varandra, bygger kojor o brottas. Ändå orkar de i flera timmar!

När vi kom hem så fick i besök av Ida. Blev en promenad o massa prat. Så idag har vi verkligen haft fullt upp och hur bra som helst! Avslutat min dag genoma tt äta ett gäng bullar framför datorn. Inväntar fina killen som spelat match.

Underbara unge!

 Bara en dag gammal..
 När hon var så liten kunde man sova överallt hur som helst.<3
 Sen hittade man sina fötter!
 Sen lär man sig sitta.
 Ligga på magen har aldrig varit någon favorit!
 Får smaka gröt vid 4mån, inte lika gott som mammas tutte. Men efter nån månad så var smaken ändå helt okej! Och nu är det mums mums.

 Krypa är kul! Dock så försvann denna talande docka i en lekpark sen:/
 varför krypa när man kan stå? Första stegen 4dec. Gick vid 10 mån!
 Nu är man busig, kan säga massor av ord! Pratar hela tiden och förstår allt vi säger. Nyaste orden är barmor=farmor och momor= mormor. Älskar mitt troll hur myckets om helst! Behöver jag ens berätta att jag har dagis ångest?! Fy...alla underbara förmiddagar som vi hittat på roliga saker på, alla lekträffar och långpromenader. Mysa hemma en morgon och bada ihop. Vet ju att jag har helger o lov som vi kan hitta på roliga saker. Men känns ändå surt att hela dagar försvinner..Tack vare skolan. men men. Tror, eller snarare vet att hon kommer trivas på dagis! Kanske inte direkt men efter en liten stund.

<3

 <3 Om det ändå fanns ord som kunde beskriva hur sjukt mycket jag älskar er två. Innan jag träffade dig och innan vi fick en underbar dotter..då kunde jag inte ens i min vildaste fantasi förstå hur fint det är att bilda en egen familj. Men nu, skulle jag inte kunna leva utan er. Denna kärlek ni ger mig varje dag, är så värdefull. Att kunna känna på det viset jag gör, älska er så oehört djupt. Är så tacksam över det jag har. Jag vet vilka som finns kvar på riktigt och har träffat så många nya människor tack vare min fina dotter. Saknar inget av det gamla liv jag hade. Utan njuter för fullo av det nya jag fick.

Baba.

 Idag åkte Emil, jag och Pixie till nossen en stund och baba= badade. Skönt! Blev att bada i horn igår med vilket behövdes. Eftersom sommaren äntligen tycks komma!:)

Ikväll får vi middags gäster. Anna och Jonas, som jag längtat!:)

Katt älskaren.

 Det är så man håller en katt eller:)

sommaren går på tok för snabbt. Speciellt nu när vi båda är hemma ihop med Pixie. 7 veckor har snart gått..pixie börjar inskolningen den 15, jag skolan den 23 och Emil börjar jobba veckan efter. känns som om tiden springer iväg lite för fort..Ska njuta av sista tiden som mammaledig. Har ju kvar min älskade dotter! Men svider att jag inte kommer kunna umgås lika mycket som jag är van vid.

Har skrivit upp en att göra lista nu innan sommaren är slut. Högst upp är det grovstädning av hela lägenheten. Så idag har Emil o jag skurat..o skurat i hela kökets alla hörn o vrår! Även toaletten o badkaret fick sig en rejäl omgång. Nu här näst är det att rensa garderoben på kläder man inte använder eller som är för litet. Så ska dra mig och göra det strax..Emil o Pixie är i Horn just nu så ska passa på att städa massa! Fyndade även en hel hög höstkläder till Pixie idag på Lindex o cubus. Massa sköna tjocktröjor o annat som är till höst/vinter! lär få fortsätta städningen imorgon. Då ska jag även försöka hinna att beställa massa kort o förstoringar till Fotoväggen jag ska göra!

RSS 2.0