Flytten närmar sig.

Kan ju minst sagt säga att jag längtar till flytten! Vi har packat ett antal kartonger i lägenheten nu. Är väl bara några få till som vi kan packa innan det är dax att flytta allt. Kläder, leksaker och sådant vi använder ofta får vi ta närmare. Sen så har vi packat i ordning hela förrådet. Det var inte roligt vill jag säga. Men nu ligger varje plagg i rätt kartong för den storleken. Samt ytterkläder, skor och leksaker mm i kartonger som är påskrivna. Packade även ner två kartonger med kläder som är små nu, och små direkt efter förlossningen med. Som jag får hämta när jag blivit smal igen..går upp så sjukt lätt! Dels så är jag extra hungrig och så fikar man på jobbet ofta..men det bekymret tar jag senare. Efter jul:) Vi ska köpa två nya byråar till lägenheten och kanske en bokhylla om det får plats. Senare ska vi ha ett nytt köksbord. Men får bli något längre fram. Vill så gärna börja inreda nu! Minns inte exakt hur det såg ut. Hoppas vi bor in oss fort och känner oss hemma. Men nu ska jag sova. Jobb imorgon mellan 12-21. Emils sista semester vecka..tråkigt. Är skönt o komma hem till lagad mat, diskat och en aktiverad Pixie:) och tvättad tvätt, de dagar jag jobbar. Men när bebisen tittar ut så är han ju hemma ett par veckor igen, vilket är skönt:)


Länge sedan.

Det var länge sedan jag skrev något här. Lusten har inte riktigt funnits där. Men veckorna går fruktansvärt fort. Plötsligt rullar vi snart in i aug om några dar. 7 aug börjar Emil jobba igen och Pixie ska till dagis just den dagen. Sen jobbar jag helgen den veckan, så hon går bara en dag. För att gå 2-3 veckan efter. Den 20 aug börjar hon 15 timmars som är uppdelat på 4 dagar i veckan. Får hoppas att hon inte blir helt förstörd vid lämningarna då, hon blir jätte ledsen just nu när någon av oss åker ifrån. Ska bli skönt med flytten! Längtar dock tills allt är Klart och det är i ordning på hemmet. Då kan vi pusta ut och vänta på vårt lilla knyte som kommer. Sommaren är skön och avslappnad. Men ska bli skönt att få rutiner och fasta tider igen i höst.


Västervik blir Gamleby.

Fullbokat i Västervik. Så vi ska strax bege oss mot Gamleby istället. Men en husvagn full av vänner o fina familjen så kan det inte bli annat än bra!


Måndag.

Det är måndag morgon och vi tog en sovmorgon till kvart i 8 idag. Vilket var skönt för blev sent även för P igår. Efter jobbet åkte vi direkt till Anna och Jonas där även Ullis och Linus fanns. En gemensam middag med kära vänner är ett bra avslut på dagen. Vi råkade visst bestämma en spontan trip till Västerviks camping vid lysningsbadet senare idag. Hoppas på bra väder så vi kan bada i poolerna o spela minigolf! Pixie har aldrig sovit i husvagn innan så får se vad hon tycker. De få dagar man väl är ledig springer iväg och innan de ens har kommit har man alltid lyckats fullboka dem. Är så många o så mycket man vill hinna med. Men sommaren är väl lång.


Norrköping

Mina två lediga dagar förra veckan spenderade vi i Norrköping. På onsdagen tog vi det mest lugnt och myste. Men köpte även en ny syskonvagn och en laptop. Nu får tiden gärna gå ännu snabbare till november! Under torsdagen blev det ett 5 timmars besök på Kolmården. Vilket uppskattades av vår älskade Pixie som var eld o lågor där. Hon hoppade även över att sova, var ju för kul. Vilket hon mer eller mindre hoppat över i en veckas tid. Slutar sova middag? Eller är det tillfälligt tro? Det visar sig. Sedan besökte vi Emils släkt i krokek. Där Pixie fick hålla en 6 veckors bebis. Hon var så gullig och duktig. Jobbat hela helgen så nu ska jag njuta av två dagar med ledigt med mina älsklingar. Hade gärna varit ledig hela sommaren med dem.


Lunch.

Jaghar några minuter kvar på min lunch. Jobbar till 21 ikväll, vilket inte är kul när vädret inte är det bästa..då märks det på gäst antalet. Men imorgon börjar jag inte fören kl 18 och på söndag är jag helt ledig. För att sedan jobba två dagar. Men dessa lediga dagar är redan fullt planerade..på söndag blir det kalas för Elisabeth. Och på onsdag är tanken att vi åker till Norrköping. Kolmården ska vi besöka:) innan vi åker hem igen under fredagen, för då jobbar jag igen. Pixie har varit så ledsen dessa tre dar hon gått på dagis, lämningarna har inte varit roliga..men Emil får 4 veckors semester nu och då är Pixie hemma. Vår bebis mådde bra på ultraljudet:) och nu vet vi om könet;) men det är ju aldrig helt hundra när de kollar. Längtar efter vår sparkandes lilla plutt!

1 juli.

Det är redan första juli. Tycker veckorna går så fort nu för tiden. Har yttligare en dag kvar på denna jobb helg. igår jobbade jag 12-21 som är vårt kassa pass, det vi jobbar varannan gång. När vi inte jobbar i köket som är något kortare 10.30-17.00. Idag jobbar jag i köket. Är ledig måndag, tisdag och söndag denna vecka. Ska köpa en cykelkärra som finns i Hultsfred. Vill ha en sån så jag kan cykla sen med båda barnen. och på onsdag ska vi på ultraljud och kika på vår älskade bebis.:)

RSS 2.0