Babysång och ryggbehandling.

Dagen börjar med babysång i kyrkans lokaler. Var många barn mellan 0 till 5 år. Vi satt med vår asmåttingar i en ring och sjöng. Faktiskt så var Pixie vaken hela tiden, lyssnade och tittade på mina rörelser och de små barnen som sprang omkring. Så nu bokas det varje torsdags morgon framöver!

Sen blev det en tur till brödstugan med irre och barnen, lunchade och traskade vidare mot bvc där en ungmamma grupp nyss startat. Vi berättade om våra förlossningar mm. Och fikade. Tydligen blivit en typisk "fika" mamma pixie som jag inte trodde jag skulle bli. Men näst intill omöjligt att undvika. Men ska njuta riktigt med tiden hemma med Pixie!<3 för sen så blir det skolan sista året år 2011.

Felicias mor var helt underbart snäll och fixade min rygg idag. Hördes hur kotorna knäcktes och plötsligt hm..lättnad! Var nog en kota som tryckt på. Nu sitter jag hemma i storebro. Emil har match och vill va rädd om min rygg så umgås lite här en stund istället. Annars hade jag gärna viljat se en match! Får bli nästa gång.

imorgon blir det att fira valborg i horn. men nu verkar min dotter vara hungrig så hon ska få mat!

Prinsessan.

Så söt när hon ler! <3

Igår färgade jag håret hos frissan, va länge sen jag unnade mig något. Blev brunt med ljusa slingopr i luggen. Hade igentligen tänkt bli blond, men mitt hår är slitet efter alla blonderingar under åren. Och varför måste man alltid bli blont till sommaren?! Mormor Gunilla var super snäll och var barnvakt under tiden jag färgade, tror hon gick med Pixie i 1½ timme, hon åt när jag hade slingorna i. Tur att de var inbakade i folie och luktade inget.

Idag blir det en tur till Näs och luncha, med andra mammor och bebisar. Sen ska jag handla lite och laga något gott, länge sen jag letade upp något gott att laga. Så tror det blir någon soppa, det gillar Emil!


Pixie <3 mamma & pappa.

Kärlek<3

Igår började dagen med en morgonpromenad med Irene och hennes dotter Wilma tillsammans med oss. Vi blev sugna på glass så gick och köpte det. Men våra döttrar blev hungriga i vagnen så vi satte oss på brödstugan, där både små tjejerna och vi lunchade. Sen bar det av hemmåt för att pussa lite på pappa Emil, som skulle iväg och spela match i Västervik.

Anna K messade och bad oss komma ner till stan. Yttligare en tur till brödstugan..och vi funderade på vad vi skulle äta sen. Det slutade med att vi delade en pizza och tog en promenad på det hela. Vi bestämde oss för att åka ut till tjurstorp, så fick köra deras bil. Rolig att köra! Vi fastnade hos Ullis som dessutom fyllde år och Annas bror Linus. Kollade på talang och åt lite chips. Pixie gumman va super snäll.

Hade tänkt gå en promenad nu på morgonen, men Pixie somnade så skönt efter maten så får ta den senare idag. För sen kommer Sylvia och umgås med oss!:D <3 Dopet närmar sig..men tyvärr har vi inte möjlighet att bjuda exakt så många som vi tänkt..eftersom lokalen vi ska va i inte rymmer antalet. Så det blir mest släkt, familj och de allra närmaste. Längtar väldigt mycket. Pixies egna dag! Ska bli så roligt.                                                       Pixie Hjördis Samuelsson Tomtélius<3

Lilla skutt!

Idag har Pixie kläder med lilla skutt på sig, i storlek 62:O ja ni hörde rätt 62! som hon växer och blir stor, min fina tjej:D

Igår träffa vi Sylvia, alltid lika trevligt<3 Vi har turen att hon kommer på lördag igen, så vi slipper sakna henne allt för mycket!

Idag har det blåst så sjukt mycket så blev bara en liten promenad. Inget roligt väder alls! Pixies mormor va på besök och lunchade med oss:) Veckorna går fort och det är redan helg imorgon. Emil har match i västervik, och än är Pixie något för liten för att vara med. Alltså heja på sin pappa, så det får vi göra i sommar! Anna Karlsson kommer förbi imorgon, så blir att laga mat tillsammans och mysa framför tvn. :)

Men nu ska jag sjunga lite för Pixie, imse vimse spindel mm. Hon ler så mycket nu så det är så underbart att se<3 Känner mig så lycklig. Att jag och Emil har lyckats med något så fint. Det är sjukt. Att vi skapat ett nytt liv, som är så perfekt. Går inte att beskriva i ord hur mycket jag älskar våran dotter. Men är så tacksam över båda två! Emil och Pixie, far och dotter men två som jag älskar sjukt mycket!

pyamas!

Pyamastjejen:) Så gosig efter ett bad och när hon har pyamas på sig. Att man får lukta så gott..:) igår blev hon 10 veckor, börjar bli stor! 5kg och 60 cm! Stolt:D men inte konstigt, hon ammas och ammas, verkar vara riktigt gott det där med bröstmjölk! Dock inte vågat smaka själv:O!! Känns lite lustigt eftersom det är från mig liksom.

Idag kommer älskade Sylvia till oss, UNDERBART att ha dig nära igen:) Och hon sover här på lördag. Mysigt!

För några dagar sen var jag och Pixie på föräldragrupp. satt jämte en mamma som höll en bebis, Nova. plötsligt började Pixie och Nova le och prata på deras sätt mot varandra. Så roligt att se! Förövrigt så har den tråkiga snön kommit igen...jag som ville gå promenad idag. Visst kan jag det ändå men inte skönt att gå någon längre stund direkt.

Bra dag!!

Igår var en jätte bra dag. Börjar med lunch på näs med 6 andra mammor i 30års åldern, trevliga med söta bebisar! Alla hade mycket gemensamt att prata om och det var väldigt roligt. En till liten tjej med mycket hår träffade vi igår:)

Och sen så fick Pixie äntligen träffa Sylvia, och jag med! Helt underbart, bara ser framemot hela sommaren:)

Idag ska jag sova hos mamma, Pixie och jag har aldrig sovit där än. Emil har sen fotbollsmatch så tänkte passa på att sova där. På lördag ska jag hem till min morfar en stund. Men nu väntar jag på att klockan ska bli halv 11 så Pixie och jag kan åka till BVC.

<33

9 veckor på kortet! Och det togs igår. Helt underbart söt är hon, våran underbara tös Pixie!

Idag ska jag ta sista gardacil sprutan...fick ju ta uppehåll när jag blev gravid. Mamma, pappa och Emil jobbar så Pixies farmor är snäll och kommer in till mig. är så spruträdd! även att jag fött barn..som inte va skönt alls! så är jag fortfarande små rädd.. vi ska ta en vagnpromenad ner tillsammans:) annars idag blir det att tvätta...ett berg med tvätt! ikväll ska vi hem och fira pappa som fyller år imorgon. men imorgon ska jag träffa Sylvia så firar han idag!

Brödstugan.

Dagen börjar med en kort promenad med Iren(Irre) och hennes dotter Wilma som är 6 veckor yngre än Pixie. Vi blev hungriga så tog en tur till brödstugan och beställde en kycklingsmörgås. erika och hennes son Elliot kommer förbi. Tre barnvagnar på raken! Vi stötte på Ullis, anna och deras vänner. Senare kom Jessie och mikaela en stund med.

Blivit några promenader nu sen i söndags, Pixie sover så sjukt skönt i vagnen! Direkt när hon läggs i somnar hon och vaknar super glad. Nått speciellt med Vagnsömn tydligen..hihi. Skönt att komma igång att röra på sig, har varit en soffpotatis allt för länge känns det som. Så nu blir det minst en långpromenad om dagen. Försöka skippa onyttigheter och bara unna mig det under helgen. Pixie behöver ju frisk luft så det är bara att traska vidare:)

Hon är så go min tjej! <3 Nu när jag och hon har våra samtal, så jollrar hon och jag lyssnar. Sen svara hon och lyssnar. Vi ler mot varandra och gosar. Total lycka! Men ska börja med maten tänkte jag. Min fina sambo kommer hem när som. och Pixies morfar kommer på besök en stund.

Go´boken

Pixie är medlem i Go´boken. Där man får köpa bokpaket som är anpassade efter åldern. I hennes första bokpaket var det en skiva med Beethoven, Mozart och annan musik som sägs vara bra för utvecklingen. Så vi lyssnar på den just nu. medans hon leker i sitt babygym.

Igår badade vi våran stjärna och sen blev det film mys. Idag ska vi till horn och äta middag tillsammans med min familj. Det ska bli trevligt!:) Så det blir en lugn lördag med mina älsklingar. Men nu skla jag ta upp Pixie, hon tröttnade nyss på sina leksaker.

Vår!!

En härlig promenad gjorde vi i helgen:)

Igår var Ellen, Pixie och min Emil i Linköping hela dagen. Helt underbart att kunna gå i affärer utan att bli jätte trött i ryggen. Var samtidigt konstigt, eftersom jag innan knappt orkat gå en hel dag. Pixie sov super mycket i sin vagn, så vi väckte henne när det var blöjbyte dax och när vi tyckte hon borde äta. Så en snäll tjej var hon:)

Ellen hittade super fina klackar, jag köpte två tygskor och ett par sandaler. Fick ett presentkort på gina i julas av Emil så igår handlade jag på det:) Linnen och typ tunikor. Var även tvungen att köpa en ny plattång.

Vi köpte servetter till dopet och lite annat till hemmet. Så är super nöjd med dagen! Det tråkiga var att jag blivit SUPER förkyld:( vill inte smitta Pixie..och vi umgås ju hela dagarna så får låta bli att pussa på min älskade. För att försöjka förhindra lite iaf.

Snart kommer SYLVIA hem !!!!!!!!!!!!:D

<3

Pixies första besök på Epok för några dagar sen, mysigt! <3 Det gick faktiskt väldigt bra, och va trevligt att fika med tjejerna igen. Senare på kvällen i tors hade vi lite tjej kväll, Pixie sov hela tiden så det gick också bra. I igår sov Sofia här vi åt gott och hade skoj, heheh vet inte om jag gillar detta...men men får förstå att hon håller på att bli stor! men men...aja ska inte avslöja för mycket, men kännera tt jag beskyddar min syster. Älskar ju henne.

Idag gör Emil en till tatto, vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag faktiskt. Lite segt när man inte vet vad man ska göra! Men mysa med Pixie gör jag ju så klart! Kanske skulle ta och bada henne ikväll, alltid lika mys pys att gosa när hon är nybadad<3

imorgon blir det middag i Horn och tror det blir på tis eller nått sånt i Storebro. Men på ons ska vi åka till Linköping, vad skoj det ska bli!!!:) Nedräkningen till att få träffa Sylvia har redan börjat för läääänge sen, och det närmar sig!:D

RSS 2.0