.

Idag åkte jag in till skolan och städade ut heeeeela mitt skåp. tog lite tid men tur att mamma va med. sen va vi och köpte underkläder, linnen och mjukis byxor eftersom jag bara kan ha det. ska köpa lite mamma jeans snart. körde med körskolan idag med. gic bra å det känns skönt att vi hoppar torsdags lektionen. så sk ain någon dag i veckan å boka halka, uppkörning å fler lektioner som man skulle ha som test osv.

anton ville cykla så vi tog oss en liten tur förut idag. snart närmar sig min födelsedag med stormsteg. tänka sig snart är man redan 18. vill inte att livet ska gå så snabbt...:O den 9sep är det begravning för ketty..sorgligt..första begravningen jag är på.

I helgen va jag hos anna k på fre, bara en liten stund för va trött senare mot kvällen^^men det va super trevligt verkligen!:) å i lördags så va jag barnvakt för wiggo..vi gick ner till stan å köpte mat sen kom anna k å jonas på besök en halv timme timme o pratade lite. resten av tiden myste vi vid soffan. men nu har mor bakat nybakat bröd. så ska upp å äta lite:D

hemma från kreta.

Jag måste säga att det var jätte kul att flyga till kreta! första gången jag satt på ett flygplan och det kändes super kul:) Hotellet var underbart och verkligen super fint! Och maten..ja maten va GOD. Helheten va super bra. sen såklart fanns det saker man störde sig på..men vi har bivit sååååå annorlunda och växer ifrån varandra. vissa har svårt att va vän med en gravid. Och andra klarar det utmärkt. liksom jag är fort´farande jag. Men men. orkar inte bry mig längre! alla är vi olika. själva resan var ju bra och sällskapen var bra med vissa stunder som va betydligt mindre bra.

men kreta gav mig massa upplevelser och det var varmt, skönt och jätte härligt! Bara för man är gravid blir man inte 10år äldre...visst har inte festlusten eller strula runt med massa killar suget längre. men det är för mitt lilla hjärta ska få det så bra som möjligt. är visst svårt att förstå det.. men jag kommer bära med mig allt br aoch underbart från resan. bada mitt ute i medelhavet från båten va underbart!

Nu är man hemma igen. har körlektion på måndag, ska till sjukgymnasten och beställa tid på tisdag,och ska till MVC på fre och förhoppningsvis få tid till ultraljud!<3 men mella de små ärendena har jag inget..skolan hopppar jag nog. ska prata med rektorn å bestämma exakt hur jag ská göra. Hoppas jag och Felicia träffas i veckan, saknat henne! Jag ska nog till anna karlsson på fre kväll en liten stund, hon fyller år och har inflyttningsfest.

annars blir det nog att ta det skapligt lungt. min lilla mage har växt lite! är i 4 mån imorgon...hej vad tiden går. söndagen den 16 kände jag min ängel röra på sig pytte pytte svagt å lite. åhh går inte att förklara lyckan!<33333333333333

:P

Idag cyklade jag till Björkhyddan för att möta felicia och plocka ägg, tycker det är roligt och trevligt! Men måste skälla på mig själv..min kondis är ju inte super: men flåsade inte lika mycket idag som i måndags.

Körlektionen gick ganska bra. försökte lyda Felicias råd att inte se honom som snygg. det hjälpte efter ett tag när det värsta hade släppt och jag vågade köra bil. Klarade c fasen med. fy fan måste börja läsa boken och kunna frågorna mer utan bokens hjälp...å massa faser kvar. men hoppas jag o felicia bestämmer en dag varje vecka om vi sitter där.

Idag är mamma och jobbar, glad över att hon fått ett jobb!:) även pappa jobbar så är hemma hos barnen. soffan å lina stack nyss till stallet. de ska måla på sadelkammaren. måste städa Harties bur idag eller imorgon. så hon har de rent när jag åker iväg.

börjar bli nervös!!!!!!! aldig flygit aldrig varit i ett varmare land..hoppas jag orkar med värmen! å att hjärtat i magen inte far illa. min störta rädsla att mista dig..men jag tror nog du har det bra i min lilla mage, även i kreta. ska bli kul å komma bort en vecka. men kommer va lite tomt på ett sätt. det är så dyrt å ringa å messa där så man lär ju v alite isolerad.
Kommer sakna emil som faaan...men är van att inte träffas på några veckor. han har ju rest, festivalen å hans festival. så det ska nog gå bra. om han inte festar för mycket vill säga..

kommer sakna familjen, mest mamma. vill inte lämna henne själv med alla tankar som hon har nu. men de andra saknar jag med. men vi ses ju snart igen!!:)<3  sen kommer det va tråkigt att inte kunna träffa Felicia, vi har träffats så mycket nu den sista tiden så det kommer bli tomt. men som sagt är ju bara en vecka som tur är.

klockan går.

Jag sitter hemma hos camilla och väntar på att klodckan sk abli halv 12, då ska jag träffa felicia på körskolan. Första körlektionen idag. snacka om att jag är nervös!!!!!!!!!!!! mår illa..å fy...

Igår tog jag hand om Wiggo och Simon. Vi hade det super trevligt. gick en sväng till mormor och fikade. Länge sen! Vi blev bjudna till kusin maria på fika. mycket trevligt måste jag säga. linda occh marias dotter julia var där. så stor hon har blivit! Wiggo och julia lekte lite. Sen så gick vi hem och fikade för tjedje gången! skäms;) blev att spela mario och äta chips senare. camilla kom hem och vi nattade wiggo, som alltid vill va vaken när jag är där.
Vi satt och pratade minst en timme ute bara hon och jag. Glad över att jag har henne! när roger kom hem gjorde vi varm amackor som va klara lite innan ett på natten. heheh.

har inte hunnit blogga, men har haft det jätte bra. umgås massa med felicia, vilket känns jätte kul. om fler vore som du! Tror hon är den ända vän som ser mig som vanligt. inte den gravida kvinnan, vilket känns skönt. kan koppla av på ett heelt annat sätt. uppskattar grymt mycket att vi tagit upp kontakten igen. hoppas inget förstör det.

varit hos emil i helgen. tycker om att va med honom. äntligen klappar han min mage. vi har inte gjort något speciellt. kollade på hans lag när det va match mot vimmerby. Emil va avstängd så de förlorade grymt mycket. En var skadad och som sagt en dålig match. på lördagen va vi bjudna hos lotta, va tacos och super gott. robins syster madde va super trevlig, och sonen casper söt! störde mig massa på robins tjej ida..men behöver inte säga varför^^.

I söndags kom emils stora syrra Emelie hem. alltid kul att träffa henne! vi åt middag för magnus som fyllde 49 igår. tacokyckling, bland min favo mat. senare följde emil med mig hem och vi sov hos mig. fy...kommer inte träffa han nu något mer denna vecka..hans träning varje dag..sen på tors kväll drar jag.. å borta en vecka så blir över 2 veckor utan honom!!:(

nu är det dax att åka ner till felicia!

hemma igen.

Nu har vi varit i Ullared och handlat. Fick tag i nya underkläder och ett par mamma byxor att ha senare. men is tort sett köpte jag endast saker till mitt hjärta. allt från baby olja och salvor till olika stora nappflaskor i olika former, nappar,haklapp och ja massa annat nödvändigt. fick även tag i en bok som man fyller i framsteg under barnets första år. mycket nöjd över köpen!

dagen efter åkte vi till high chaparral. Det var faktiskt jätte skoj. Vi åkte tåget som blir överfallet. hahah hela tiden va alla på mig och skrämde mig. blev så rädd en gång när en gubbe tittade in genom fönstret å skrämde mig, så tappade mitt godis! hahah. sen såg vi massa föreställningar och åkte båt mm. det var en bra och trevlig dag.

borta bra men hemma bäst. va skönt att komma hem. ätit lunch och ska ta det lungt idag och bara slappa. Imorgon bär det av till körskolan, senare pizza med felicia. Och filmkväll:)

tror morfar kanske kommer sen. ketty är jätte dålig och ligger på ett hem. sjukhuset kunde inte göra mer för henne             :(   fy..hoppas jag hinner träffa henne en sista gång bara!

RSS 2.0