Veckan som varit.

I måndags var vi på alv med min syster lina och barnen  (även jag såklart) har toklängtat efter henne. Så de var sjukt laddade och även på att parken öppnat igen efter uppehållet. Sen var det dags gör kassakvällen. Pixies dans hade uppehåll pga höstlov. 
 
I tisdags gjorde vi en lugnare repris med Lina för då hade de ju hängt med henne dagen innan. Dock så är de så fästa vid henne så när hon skulle gå hem fick tårar torkas. Att man har en sån fin moster till barnen! Massa gott har köpts under veckan. 
 
I onsdags gick vi på alv med barnens farmor och faster Ellen. En mysig dag och barnen var nöjda efter häst och vagn och dans med karaktärerna. 
 
I torsdags var det dagis och jobb som gällde. zoey var sugen och sprang bara in och började leka direkt. Det gick ganska bra att lämna Pixie ändå. Tror hon var sugen på lek och var ju ett par dar sen hon träffade kompisarna. 
 
I fredags hade dagis maskerad och barnen kom lagom till lunch så de hann vara med och klä ut sig. Jag jobbade till kvällen så mötte ett gäng sovande stjärnor i soffan. 
 
Idag fick jag sova. Men vakna 7:30, länge efter att ha börjat vakna innan 5 igen...(vintertid igen.) vana sen snart 6år. Dock vakna barnen efter 4 idag och låg o vilade istället en stund. Ikväll fick vi knappt zoey att somna, tror hon var övertrött men halv 8 somna hon. Med tanke på att hon inte sovit middag. Så borde hon va trött. Hur eller hur hat vi haft en jätte bra dag. Blev gofrukost som de fixade. Sen alv häng med Emils föräldrar, morbror och fru. Sofia var förbi en stund på em. Sen tog vi en promenad och cykel för Pixies del. Tände ljus på kyrkogården och beställde hem pizza. Soffan har gällt ikväll och det är så skönt! 
 

Äntligen här!

Nu är veckan vi längtat efter här. Alv marknaden är igång och denna vecka jobbar jag bra för den sakens skull, att vi kommer kunna vara mycket där. Redan idag kör vi. Börjar 4 så vi har ju dagen på oss. Sen jobbar jag bara torsdag och fredag eftersom det är min lediga helger. Så vi lär hänga mycket med pippi och alla andra:-) 
 
Igår var Annelie och jag på bio med barnen. Vi såg biet Maya i horn. Det var första gången med bio för zoey. Och hon var jätte duktig. Efteråt kom en clown och det bjöds på fika. Nöjda barn som åkte hem sen. Pixie och jag åkte och gjorde en rejäl storhandling på kvällen. 

Ullared i onsdags.

I onsdags morse hämtade madde och ullis upp mig. Då styrde vi bilen mot ullared kl 5. Vi var inne strax efter de öppnade och ingen kö. Det var mycket folk, men inte så mycket att det blev jobbig. Härlig dag med härliga vänner! Det bästa är ju fika pauserna nästan. Jag fyllde upp en vagn på strax över 5000, skulle kunnat köpa ännu mer men fick hålla mig till budgeten. 
 
Dock så vakna jag upp med en risig känsla i kroppen. Och fick gå från jobbet efter några timmar. Mådde dåligt fredagen med och på lördagen kände jag mig piggare. Så jag missade lite jobb. Vilket lär va tråkigt nästa månad vid löning..men så är det. 
 
Igår kväll var det årsfest för laget. Väntade in Ellen och vi åkte dit lite senare. Det blev en kul kväll. Men som vanligt kan jag inte sova dagen efter fest. 
 
 

Måndag igen.

Då gick denna helg över, lika fort som vanligt och ännu snabbare när jag jobbat. I lördags åkte min fina familj till horn för att ordna med ved. Jag slutade vid 14. Tog ett snabbt varv på marknaden, smällde i mig en påse godis. Vilket jag ångrade efteråt för vad illa man mår av marknadsgodis. Jag bytte om för att äta middag ute med min vän Anna. Var meningen att vi skulle gått ut. Men var för trött efter en 6dagars vecka med jobb. Så vi åt mat och var hemma innan 8. Så skönt att vi är så lika i vissa lägen! Vi fick en mysig middag ich massa ny energi och ändå tid i soffan.. Har man blivit gammal så säg. 
 
Igår slutade jag 13. Och min familj har och fixade ved då med och kom hem till 15. Då tog vi en fika hemma hos min syster Anna. Svårt att få ihop tid nu när hon har börjat jobba med. Pixie ville hem och laga pizza. Men jag hade glömt köpa jäst i fredags när jag handla. Fick då tips på ett pizza recept på bakpulver. Och så gott det blev!! Mycket godare än med jäst. Och barnen åt med god aptit. 
 
Idag ska Pixie till tandläkaren, spännande! När hon var mindre Vägrade hon gapa. Men idag går det not betydligt bättre. För idag är det den vanliga kassa måndagen. 
 

Fredag.

 
 
 
 Vi bakade två sorters kakor på morgonen. Sen har Pixie cyklat och zoey åkte vagn. Vi gick/cyklade till en lekpark. Denna vecka har vi varit på 4 olika. Finns flera fina runtomkring. Jag börjar jobba 4, så Emil hinner hem innan det är dags för mig att jobba. 

Ledig dag.

Denna vecka blev full av jobb. Hoppade in extra igår kväll. Så bara ledig onsdag, idag. Men börjar 16 på fredag så känner ändå att jag hinner vara ledig. Barnen har suttit och slappat vid datorn en liten stund. De tröttnar dock fort. Nu är de i sina rum och leker. De har sen vi flyttat hit börja leka massor! Får fortfarande nypa mig i armen, för är inte van att kunna läsa tidningen, dricka kaffet varmt mm. Nu ser jag dessutom avsnittet av Hollywood fruarna. Men det är snart klart. Då ska vi ta ett varmt bad. Sen får vi njuta av vår lediga dag. 
 

Bra helg.

Igår var vi i Djursdala på dop, fina Ebbe döptes. Vi åkte senare vidare till församlingshemmet i södra vi, där massor god fika fanns. 
 
Vi hann åka till folkrace 1h efter dopet, då min lillebror kommit till a final. Vi fick en liten dos av Lina. Både jag och barnen saknar henne så fort det går för många dar emellan. Nu när hon har praktik i Norrköping och bor hos sin pojkvän dröjer det lite mellan besöken. Tur det bara är 5 veckor. Och resten av kvällen satt Emil och jag i soffan med massa gott och sovande barn.
 
Idag har vi hälsat på Emils föräldrar en stund på morgonen. Vi åt frukost där. Sen har vi varit på familjegudstjänst. Pixies dafisgrupp var inbjudna till att dansa till en låt som handlade om änglar. Så de hade änglavingar och vita klänningar. Jätte duktiga och söta! Resten av dagen har vi fixat i trädgården. Emil har klippt gräset och gått med trimmen. Jag har rensat rabatterna och samlat upp allt. Barnen roade sig ute och lekte. 
Barnen valde varsin tidning i lördags. 

Dåligt minne.

Hade helt glömt bort mammakvällen som jag var anmäld till och hade sett fram emot! Kom på det nu..två timmar senare.. Imorgon jobbar jag dag nr 9 sen är jag ledig i helgen. Blev ett kort inhopp igår kväll på några timmar. Pga att jag tagit en extra helg jobbar jag 3helger på raken efter denna. Saknar min familj så mycket när jag är iväg. Barnen får jag mycket tid med. Men inte min kärlek och inte alltid ihop alla samtidigt. Så i efterhand ångrar jag mig..men får lägga undan de pengarna och göra nått kul ihop hela faniljen<3 
 
 

RSS 2.0