Alv.

Idag gick vi till alv vid 10. Busade och lekte förfullt vid lilla staden för att senare se teatern med Emil i lönneberga. Sen mötte vi upp Sylvia och vi fortsatte vår dag idag i parken ända tills Pixie blev trött. Då gick vi hem och fikade så hon fick sova. Haft en toppendag som avslutades med ett besök hos min mormor och massa nya kort som hämtades ut på expert.

Lägger upp lite bilder. Tagna av Sylvia.

Fina!:) <3

Babbel.

Gör ett litet kvälls inlägg. Pixies farmor och hennes vän Monica lunchade och fikade med oss idag. Sen stannade Pixies Farmor för att hjälpa mig att plantera blommor på balkongen. Blev kanon!:D Kunde även baka pizzabullar. Vilket behövs eftersom vi laddar inför ett besök på ALV med Pixies gudmor imorgon. Och på fredag blir det yttligare ett besök fast då med Pixies kompis Hampus. Ska även fira min morfar som fyller 86år på fredag och så är det näst sista simmet på söndag innan uppehållet.

Pixie är en ängel! Så fin min lilla tös, går runt och pussas. Kan man vara mysigare<3 Är väldigt nöjd med tillvaron som den är nu. Ledig i sommar med min älskling. Sen blir det plugg..blir nog bra. Tycker ju själva serveringen och matlagningen är rolig så lektionerna flyter nog på. Har ju kvällar, helger och lov med mina 2 älsklingar. Är omringad av underbara vänner som jag verkligen älskar. Det är få kvar, men riktiga istället och det betyder mycket mer. Uppskattar er till max. Även om jag inte har all tid i världen att umgås så är det så härligt när man ses.  Ni två, ni är mitt allt!

Alv.

Vi har bytt ut parken källängen mot astrid lindgrens värld. Och Pixie älskar det! Hon springer omkring bland de små husen och ropar titta! Alla dessa små trappor är som rena drömmen för henne. Men faktiskt så kollar hon även på teatern. Vi har hunnit med 2 besök där redan sen de öppnade och har 2 till planerade denna vecka. Är så kul att hon får springa omkring och bara vara super glad! :) <3

Vi började dagen med att bada tillsammans, är så härligt att få vara mamma så det finns inte ord till det! Så just därför har jag en jävla stor ångest...Mår näst intill illa när jag tänker på att min tös ska börja dagis och jag ska sitta vid skolbänken igen..Men är nog min seperations ångest som tar över hand..hon är väldigt mammig så är det som känns. Samtidigt vet jag att hon kommer älska dagiset när hon väl kommer in i det. och det har en jätte gård med massa roliga saker som tur är!:)


Kamel.

På morgonen fick jag ett samtal av min syster att cirkus djuren var där cirkusens ka vara. Så kl 8 var Pixie och jag påväg bort dit. Och helt rätt vi fick se både kameler, hästar, ankor, lamor, getter och kor med stora horn och långt hår. Pixie var super glad och satt verkligen still jätte länge i mitt knä och kollade på kamelerna. Så en djurpark i sommar är nog uppskattat!:D Sen gick vi vidare till parken. Lekte en sund. Var skönt att vara där redan kl 9. För vi var helt själva. Vi gick hem sen för mamma kom förbi. Meningen var att hon skulle på ett möte kl 11. men det blev inställt. Så hon erbjöd att jag fick gå på stan själv o prova några shorts. Hittade ett par på lindex. Sen så hämtade jag pizzan vi beställt.

Direkt när mamma åkte somnade pixie kvart i 1. Så får se hur länge hon sover. Hon vakande igår vid kvart över 6 och häll sig vaken till halv 10. så hoppas hon sover ikapp det hon missade igår. Jag har varm banan med choklad i ugnen...

En dag ute.

Vi var uppe till kl 6 idag, som vanligt.. åt frukost och slängde in alal våra sängkläder i tvätten. Sen begav vi oss vid 9 ut mot sången. Pixie hade ingen lust att sjunga med barnen. Utan vi lekte i rummet istället. Pixie var så trött så vi skippade fikan och hon fick mellis som jag hade med mig istället. Mötte upp min syster Camilla tog en kort promenad så att Pixie somna. Så satte vi oss ute och åt glass. Dock sov Pixie bara 30 min! iick hem och förökte få i henne mat. Hon äter dåligt med varm mat när det är så varmt tyvärr:/ eller mat över huvud taget. Frukt, kräm och yoggi går bra. Men inegt man kan leva på. Mend et vänder nogs nart får vi hoppas! Gick iaf utt till källängen. En super mysig och social park på sommaren- Där mötte mina kusiner M och L  upp oss. De hade med frallor och vi fikade. Lekte sen jätte länge. Vi tog en glass drink på Epok.

Sen ringde Pernilla och ville ses. Så vi följde med och köpte nya skor till Vinga. Köpte även en korv till Pixie som hon åt några tuggor av iaf..Så blev det ännu mer lek i parken. Gick hem kl 3. En hel utedag! Pixie somnade för natten 10 i 5..så får nog förbereda mig på en super tidig morgon:P Ska se om jag orkar iväg till gym en stund. Blir så myckert glass om dagarna!

Nossen häng.

En riktig varm och härlig dag. Efter att Pixie sovit och ätit sin lunch, så begav vi oss ut i solen. Tog sällskap med Ida åberg och hennes dotter Estelle. När vi väl kom fram till Nossen ville barnen ner tills tarnden direkt. Först tyckte Pixie det var läskigt att känna sanden mellan tårna, men sen när Estelle lekte på för full hängde hon på. De spran runt i sanden och i vatten kanten. Två sandiga och blöta barn blev det. Men glada var de. Vi hade fika stund och begav oss hem efter att ha bytt om till torra kläder. Helt underbart med sommar! :D

Helgen.

I fre så åkte jag och Pixie till Storebro. Vi kom dit vid halv 4 eftersom jag var barnvakt till Hampus innan och Pixie sov 2 timmars lunch! Det blev taco och häng i stallet några timmar. Pixie tyckte det var roligt:) MEn lite läskigt med hästarna, fast de är ju väldigt spännande!

Idag så kom Vincent redan kvart över 6 till mig. Eller storebro eftersom vi var där. Men vi åt frukost, släppte ut hästarna och så åkte vi till alv för att hämta ut årskortet:) Så åkte vi hem. Det var massa bilar inne i stan. Så tog båda barnen och gick dit. Bilens dag. Det tyckte de var roligt. Vi gick hem och lekte bil, Körde tävling med varandra. Lunchade, Pixie sov och vi målade och kollade tv. Sens å körde vi bil igen när Pixie vakna. Så kom Pixies farmor. Alal åt varsin glass på stan, sen så gick vi till lekparken. Vincent åkte hem. Sylvia kom förbi en stund, ses på måndag igen!:) så grillade vi för första gången i år. Så sitter jag här. För Pixie sover och emil är inte hemma. Imorgon ska han gör atatto hela dagen så vi hänger nog ute i parken och leker.

Onsdag.

Vaknat väldigt tidigt hela veckan. Pixie har vaknat tidigt, sovit sin enda gång på dagen väldigt tidigt. Vilket slutar med att hon somnar runt 6-7 på kvällen. Tidigt för att vara hon i vanliga fall. Så har det varit sen fredags då allt förstördes. Hennes vanliga rutin eftersom vi inte fick henne att somna fören kvart över 11..men nån gång ska väl rutinerna ordna upp sig igen. Tycker så synd om henne när hon är så trätt mitt på dagen bara:(

Idag så har vi åkt till Ullis. En kompis jag inte träffar allt för ofta. Hon jobbar rätt mycket och då även natt ibland så inte ofta hon är ledig. Men idag var hon det! Så vi åkte dit. Gjorde banan med choklad i ugn, smaskens. Men Pixie fick en vanlig banan. Tycker inte små barn behöver godis! Glass får hon äta nu iaf nån gång ibland. Bättre hon äter mat och frukt som ger näring. Efter en stund tyckte Pixie inte det var jätte kul, så vi åkte hem. Blev en lång promenad för att kolla på hästarna, och leka i en lekpark. Som hade världens bästa kana. För Pixie skrev av skratt när hon och jag åkte! HOn fick ett bad direkt när vi kom hem. Sen så var jag så sugen på Pizza...så emil gick o hämtade det. Så efter ett tag åkte han till sin träning. Pixie somnade Tidigt idag....så sitter här o har tråkigt. Men min syster son simon kommer runt 8 tiden. Hans mamma jobbar kväll. Så har min dag sett ut.

Kallt..

Sommar och plötsligt nästan vinter ute! Kan inget annat än säga att jag hatar det...Trött på kylan o vill ha värme..Fick plocka fram mina vinter skor o Pixies fodrade kängor,kofta o tunna overallen. Helt sjukt..men det vänder nog snart. Vi var en stund hos pernilla o vinga och lekte ute och en stund inne. Roligt hade de. Men nu sover Pixie sin lunch. Sen måste vi tvätta, laga mat och städa. Får se om jag hinner iväg en timme till gym. Var ett tag sen så skulle vara skönt! min syster sofia och jag när vi var små:P

Middag.

Igår så fick jag stå på kanten och ta massa kort när Emil och Pixie simmade. Kan ju inte fören den har läkt. Men blev massa kort på både Pixie o Hampus. Vi hade tänk att gå en lång promenad direkt efter simmet, men Pixie samtyckte inte och hade inte alls lust att åka vagn. Så vi begav oss hemåt tillsammans med Elisabeth, Magnus och deras son Hampus. Det blev middag ihop med dom.  Egen tzaziki ( stavning?), potatis halvor i ugn och egen gjorda kycklingspett. Sen en hemgjord dajmglass. All mat tog slut och vi blev mätta:) Pixie somnade helt slut kl halv 2 till halv 3. Sen middag, men bra gjort att somna fast de andra var hemma. Hampus lyckades aldrig somna, men var glad ändå. De lekte massa och hade kul våra små guldklimpar.

Imorse vaknade Pixie jätte tidigt o ville ha mat. Sen var hon så ledsen:( Hon börjar bli väldigt förkyld..dumma mig som smittat henne antagligen:/ Men vid halv 8 somnade hons å blir ju kanon. Innan vi går till sången och leker lite. Resten av dagen blir lugn, kanske nån promenad och lite lekparkshäng.

RSS 2.0