:)

Inte hunnit eller ens orkat skriva på ett tag! så får skriva av mig lite nu. sitter i skolan och väntar på att carro mm ska komma tbx från deras dans. Hade historia och det är som vanligt, gå dit skriva upp sig och gå igen. Men måste börja med uppgiften...ska tydligen va klar snart! Inte sugen på att gå i skolan längre, har eng prov imorgon och är inte berädd ett dugg...tyvärr suger på det. Sen måste jagf läsa lite i boken...inte klar än och det ska va redovisning imorgon...aja har iaf tröttnat på skolan en hel del nu dock. inte det bästa kanske!

längtar efter sofa dagar i sommar, sitta på 48 ta en fika eller ligga och sola hela dagarna, va i västervik och umgås ja allt mysigt! men snart så kommer sommaren och ingen är nog gladare än mig:O Igår red jag lite på sita det gick bra, vill bli ett proffs men lär nog ta ett tag. hehe.

va i västervik för ett tag sen med per. emelie, ida, köket och grävling. Det va jätte trevligt. Per, köket och jag gästtränade i västervik, snygg övning de hade där. haha! sen efter maten hämtade vi upp flickorna<3 och vi drog t köket, spela fifa och åt pizza. men jag va sur och trött så la mig och sov ett tag efter filmen! hej vad onödiga saker jag skriver.

helgen va bra, massa fotboll och jag börjar gilla det mer och mer. förvånad över mig själv ibland. Men fick träffa sötis sylvia som det alltid är lika kul att umgås med! vi prata som vanligt om allt och inget. Blev grillning på lördagen med mys hos robin. Emil är snällast i världen<3

vår?!

Ja som sagt nu har snön börjat smälta som vi alla redan har sett, djuren får vårkänslor men visst känner sig vi människor oss lite extra glada? Hur som helst längtar jag efter den riktiga värmen. Jag skulle inte tacka nej till att åka iväg till varamre breddgrader. börjar på smått panik med det här: bikinikropp! hej å hå jag har det verkligen inte, är för lat för att hårdträna, för matglad för att sluta äta godsaker! så har ett dilemma, lär bli panikbantning strax innan vattnet är varm:P 

Jag behöver ett lov, mer än nått annat. den intre stressen äter upp mig. men oftast gör man en höna av en fjäderXD har kommit på att ett ledigt lov lär bli skööönt! om man räknar bort, fattigheten tackvare inget jobb. man hinner va social iallafall. men idag blir det nog att ta en mjukglass på stan. gött!

senare får jag ta tag i det här med körkortet. teorin är juh segare än segast., men ska sitta ett tag idag, roligare när man är två nötter som pluggar iaf.

RSS 2.0