Nytt år!

2010 har varit väldigt händelserikt!

* Blir sambo med älskade Emil i början av januari. Flyttar till en tvåa.
* Vi blir föräldrar till världens bästa unge Pixie!<3
* Resan med Pixies utveckling börjar, super fort och händelserik utveckling!
* Träffat Elisabeth och Hampus. Men även alla andra ur olika mamma grupper mm.
* Vi tre har växt ihop som familj och är trygga i varandra.
* Packar ihop våran tvåa, eftersom det väntas en flytt i början av året till en stor trea.

Nästa år hoppas jag blir lika härligt som detta år! Dock är min ångest enorm över att behöva börja plugga igen och lämna bort min guldklimp på dagis..Vill inte att hon bara är 1½ år när hon börjar där. Men samtidigt måste jag gå klart gymnasiumet för att ha en chans att få jobb. Jobb ger oss större möjligheter till chans till hus. Och ett hus plus ett syskon är det jag drömmer om! Fast antar att det blir i omvänd ordning. Men fyller även 20 så hoppas på att få göra en miniresa med min familj. Och sommarens ka jag göra till den bästa. Djurparker, bad och bygga sandslott. Låter bra tycker jag!


Julen 2010.

   Julen 2010 kan jag nämna med ett ord- bästa julen någonsin! Att få dela julen med någon man älskar så mycket, min älskade dotter! Är guld värt.

Vi hade lilljul i Åshorva dagen innan, julkänslan kröp sakta på. Första julmaten intogs och var ljuvlig! 5 året i rad utan julskinka, och jag saknar den inte. Vaknade upp i Horn. Kände mig som ett barn när jag såg paketen på morgonen. Sprang och väkte Emil och vi öppnade paket. Pixie var vaken vid 5 och somnade om vid 8. Vi fick klä på henne efter en timme och åka till familen i Storebro. Det blev julgröt och paket. Mysigt!<3

Vi åkte tillbaka till Horn. Kalles jul på tvnm och en egen tomte och paketöppning för Pixie. Total över jul har hon fått mer 30 paket, Tappade räkningen efter 20! Första julen, första barnbarnet på Samuelsson sidan, första tjejbarnbarnet på Tomtelius sidan och vårat ända barn. Så då är det tillåtet med en gigantisk hög! Tackar för alla klappar Pixie fått.

Vi fikar, äter mat och öppnar även våra paket som inte heller är en dålig hög i år. Tackar för allt! :) Mycket nöjd över julen och längtar redan till nästa.

Nu bor vi i Horn tillfälligt innan flytten är klar i helgen. Ska bli skönt med en stor lägenhet, yta och balkong! Imorgon blir det en vända till Linköping för att köpa möbler som fattas.

Träffade även en underbar Sylvia idag!:)

Pixie<3

Att man kan älska någon så liten, så mycket! Lyckligast i världen som har dig.

Igår kväll var febern borta, phu! skönt... Idag leker hon, pratar och går ett par steg. Så nu är det bara att vänta på att matlusten ska komma tillbaka. Och att hon sover under natten igen.

Igår fick Pixie vara hos sin farmor, farfar, faster mm. I några timmar. Så glad hon blev av ett miljö ombyte. Så åkte Emil, Sofia och jag en snabbsväng till Linköping. Nu är alla klappar köpta. Mycket skönt! Tur att vi flyttar till större efter jul, med tanke på alla klappar Pixie kommer att få!

Dessa tänder...

Jahop..dessa tänder är tydligen välbehövliga. Men ack så jobbiga! Snuttan har fått 4 i underkäken, en gick igenom denna vecka, samtidigt som en i överkäken dök upp. Små risgryn dessa 2 nya. Men så jobbiga! Knappt ätit, sovit eller ens orkat va glad, fått rinnsnuva och hög feber på det. Så mår mitt hjärtegull jus nu:( Febern kunde jag gärna ta bort från henne..Blir att va hemma hela dagen. Något som inte alls är uppskattat från min lilla tjej.

Igår var vi på playdate hos Nova. Pixie ville mest sitta i mitt knä, fast det fanns 5 barn till o busa med.Det var då jag märkte att något var fel och när vi kom hem hade hon feber. Panodil, en dusch och svala kläder fick det bli. Febern ökade idag på morgonen. Får se om den har sjunkit. Annars blir det en till panodil snart för att hålla värk borta.

Mina hjärtan<3

Puss på dig mamma!

Eftersom Emil o jag tar en dag i helgen var som vi får sova till 9 tiden. Så är det oftast en dag i vecka jag får vakna på detta sätt. När världens bästa slänger sig över mig med ett stort leénde och ger mig en puss. För att vi inte träffats på en stund när slöa mamma sover! Men kan behövas när vi är uppe ca 5 varje dag! Älskar henne så ortoligt. Imorgon blir Pixie 10 månader. !0 månader sen vi var på bb! Ja måste säga att tiden RUSAR iväg.

Idag var vi på avslutningen för sången. Tomten kom och Pixie sträckte ut handen o sa tittatitta på sitt lilla sätt<3 Alla barnen fick öppna ett jätte packet ihop o fick varsin liten bok. Mycket mysigt. Pixie åt även julskinka, var så gott att Farmor Annelie hjälpte mig att fixa en egen till henne och emil.

Imorgon åker vi till simmhallen i hultsfred. Ska bli så mysigt! Bästisen Hampus ska med och några andra Pixie aldrig träffat innan. Hon är ju van med lilla bassängen i vimmerby där vi går på babysim varje söndag. Ska bli spännande med en stor simmhall imorgon!

Ni vet känslan av att bubbla över av lycka? Så känner jag när jag ser mina 2 hjärtan här hemma.

Bildbomb.

Tänkte lägga upp lite bilder nu. Så att de som inte har möjlighet just nu att träffa Pixie kan se hur duktig hon är!

Står och har gått 4 steg:D

Lek med bästisen hampus. simmar med armpuffar. Ingen favorit än. men blir roligare för varje gång! Älskar min egna soffa!

Det var lite bilder. Har massa fler i den andra kameran. Som jag ska lägga in när tid finns.

Pulka, 4 steg och står!

Blir lite pulka de dagar när luften inte är  super kall..som härom dagen -17 grader. men allt från -10 minus och ner funkar pulkan. annars blir det vagnen med massa filtar upp bullade vid ansiktet. Eller helt enkelt bilen om det är någon stans vi ska. När det är de där jätte kalla dagarna. Igår åkte vi pulka tävling med Vincent, shit så kul det va!

Men igår gick vi även 4 steg! Helt utan stöd! Och hon ställer sig upp nu från sittande, utan att hålla sig i nått. STOLT:) Idag blev det 4 steg igen. Felicia bodde hos oss i fredgas. Gud så jag har saknat henne! Jätte mysig med god pizza och en rolig film på kvällen, och massa prat. TACK! :)

Vardags lyx.

I måndags begav vi oss mot ULLARED. För att förstöra pengar och köpa klappar. Vi funderade på att vända flera gånger då det snöade väldigt kraftigt. Men som tur var blev vädret bätte och vi kom fram till ullared kl 10. En hel dag där med massa fynd. Så julklappar till många, massa till Pixies kalas och så klart massa annat till henne. Efter god mat begav vi oss hem. Där stoppades vi dock av en trafik olycka, en lastbil hade lagt sig över vägen. Efter lite övervägande bestämmer vi oss för att testa en liten väg. När vi väl var hemma straxt innan 11. Då får inte mamma upp låset på sin bil. Vi försökte värma nyckeln mm. Men det blev en nattgäst ist!

Dagen efter kom pappa in och fick så klart upp låset. Pixie och jag får besök av Hampus o Elisabeth, som Pixie saknat massa. Hon kastade sig över Hampus krama o pussa..han fick nog efter en stund. Efter vår lunch blev det mamma träff på bvc.

Kvällen bjöd på en mammakväll med mat och pyssel. Paj och god fika. Pyssel med kort och måla fina hjärtan askar och göra fint med detaljer. Skämt bort mig denna vecka..Brukar dock inte gå iväg mycket allas. Men det var verkligen roligt! Och får även en egen stund på fre med Felicia och en god Pizza. Så de dröjer nog ett tag innan jag får vardagslyx igen. Då har man rätt till att tycka det är kul!

RSS 2.0