Pixie <3 mamma & pappa.

Kärlek<3

Igår började dagen med en morgonpromenad med Irene och hennes dotter Wilma tillsammans med oss. Vi blev sugna på glass så gick och köpte det. Men våra döttrar blev hungriga i vagnen så vi satte oss på brödstugan, där både små tjejerna och vi lunchade. Sen bar det av hemmåt för att pussa lite på pappa Emil, som skulle iväg och spela match i Västervik.

Anna K messade och bad oss komma ner till stan. Yttligare en tur till brödstugan..och vi funderade på vad vi skulle äta sen. Det slutade med att vi delade en pizza och tog en promenad på det hela. Vi bestämde oss för att åka ut till tjurstorp, så fick köra deras bil. Rolig att köra! Vi fastnade hos Ullis som dessutom fyllde år och Annas bror Linus. Kollade på talang och åt lite chips. Pixie gumman va super snäll.

Hade tänkt gå en promenad nu på morgonen, men Pixie somnade så skönt efter maten så får ta den senare idag. För sen kommer Sylvia och umgås med oss!:D <3 Dopet närmar sig..men tyvärr har vi inte möjlighet att bjuda exakt så många som vi tänkt..eftersom lokalen vi ska va i inte rymmer antalet. Så det blir mest släkt, familj och de allra närmaste. Längtar väldigt mycket. Pixies egna dag! Ska bli så roligt.                                                       Pixie Hjördis Samuelsson Tomtélius<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0