Kärlek!

hihi titt så söt Pixie var när vi kollade på folkrace. Min bror David körde, dock gick han inte vidare pga en snurr på bilen. Men det var första semesterracet så han har hela livet på sig! Pixie fick iaf tjocka kinder av hörselkåporna, hihi.

Igår blev det att va ute i huset,(syrrans o hennes kille) de bygger nytt hus med super fint läge ute vid borstingen. Anna o jag gick en promenad med barnen, så kunde killarna jobba;P. Sen blev det en promenix med Ida o Estelle. Idag vety jag faktiskt inte vad som händer. Gå o köpa majskrokar till Pixie. Hyra film o köpa Pizza med älskling ikväll, låter som ett bra förslag. Först ska han ut o hjälpa syrran igen.

Pixie har blivit lite snorig:( men är ju vanligt med förkylningar runt denna tid. Hon är pigg iaf så det känns skönt! Kan inte fatta att hon redan snart är ett halvår..den 9 aug. Herre gud har det verkligen gått 6mån sen jag födde detta underverk!? Hur eller hur så har hon gjort mitt liv så värt att leva. Vill inte missa en dag, för det händer hela tiden nått nytt. Nu älskar hon att känna på ansikten. Så sött när hon hälsar på människor genom att sträcka fram handen mot näsan eller munnen, eller att rycka lite i håret! KÄRLEK<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0