Vardags lyx.

I måndags begav vi oss mot ULLARED. För att förstöra pengar och köpa klappar. Vi funderade på att vända flera gånger då det snöade väldigt kraftigt. Men som tur var blev vädret bätte och vi kom fram till ullared kl 10. En hel dag där med massa fynd. Så julklappar till många, massa till Pixies kalas och så klart massa annat till henne. Efter god mat begav vi oss hem. Där stoppades vi dock av en trafik olycka, en lastbil hade lagt sig över vägen. Efter lite övervägande bestämmer vi oss för att testa en liten väg. När vi väl var hemma straxt innan 11. Då får inte mamma upp låset på sin bil. Vi försökte värma nyckeln mm. Men det blev en nattgäst ist!

Dagen efter kom pappa in och fick så klart upp låset. Pixie och jag får besök av Hampus o Elisabeth, som Pixie saknat massa. Hon kastade sig över Hampus krama o pussa..han fick nog efter en stund. Efter vår lunch blev det mamma träff på bvc.

Kvällen bjöd på en mammakväll med mat och pyssel. Paj och god fika. Pyssel med kort och måla fina hjärtan askar och göra fint med detaljer. Skämt bort mig denna vecka..Brukar dock inte gå iväg mycket allas. Men det var verkligen roligt! Och får även en egen stund på fre med Felicia och en god Pizza. Så de dröjer nog ett tag innan jag får vardagslyx igen. Då har man rätt till att tycka det är kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0