Hus eller lägenhet?

Vi vill flytta..till något större. Så att Pixie får ett eget rum. Det bäste vore ett hus. Eftersom båda är vana vid det. Det blir lätt att lägenheter inte känns lika..ja fria. Så igår kväll tog vi oss en titt på ett fint hus. Han skulle resa och ville hyra ut det. Bra läge och mysig trädgård med massa frukt träd! När vi klev in i huset, fick vi båda känslan av att det var mordernt. Ljust och mycket vitt, öppna ytor och fint kök. Nackdelen var att rummet som skulle bli Pixies var väldigt litet, likaså sovrummet. Vi vill att Pixie ska ha det största rummet och inget av dem kändes särkilt stort. Men på ett sätt gör det inte så mycket för det var väldigt mycket öppna ytor överallt! Men även källaren var ett minus..hade han gjort i ordning den så skulle det vara ett stort plus. Var ett rum han börjat att göra i ordning. Men det slutade istället för en stooor garderob. Garaget var gigatiskt likaså tvättstugan. Man vill ju inte kosta på någon annans hus, även om man hyr det.

Vi får se helt enkelt. var flera stycken före oss som kollat. Och säger alla andra nej så kanske? Men samtidigt så blir det exakt på kronan att vi skulle fixa det med. Och det känns inte jätte roligt att man måste leva inom en sträng budget. Men vi ska ta oss en funderare ikväll och bestämma oss. Annars så flyttar vi till en trea snart. och längre fram i sommar eller när jag gått klart skolan.. så hyr vi hus. Och när jag fått jobb så kan vi köpa ett mysigt hus. För vill inte att Pixie ska bo hela sitt liv i en lägenhet. Inte för att det är fel. men känns skönt att hon får en trädgård att springa fritt på, en egen sandlåda och gunga.

Kommentarer
Postat av: lollo

vi var också o tittade på det huset, himla fint ju. fast vi kollade på det när han vilje sälja det, men han tog inte vårt bud så tyvärr fick vi det inte.. för vi var lite tveksamma till att det var ganska litet, eller kanske inte just nu men i framtiden om det kommer en knodd till liksom :)

men det är ju väääldigt fint!



föresten går du i den där unga mamma gruppen, jag fick frågan om att va med där o undrar ifall det är bra ? :)

2010-09-15 @ 21:58:11
URL: http://simpologize.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0