Fredag!

Så kom fredagen, det går alltid lika fort varje vecka. Vi skulle gått på sexparty idag jag och Emil. Sofia skulle vara barnvakt för första gången här. Men det blev tyvärr inställt. Så vi behövde ingen barnvakt. Istället kommer Anna K och Jonas hit på middag, blir nog att hyra film och äta gott på kvällen med. Köpt honungsmelon till Pixie eftersom hon inte får äta sötsaker. Så hon lär nog bli glad. Hon älskar melon! Anna och Jonas skulle med till partyt. Så det passade ju bra att vi sågs här ist. Ska bjuda på Taco för är så sugen på det!

Inatt har Pixie varit super rörlig. Bökat omkring i sängen hela natten så har inte fått sova så mycket..Tur att jag o Emil går upp varsin dag på helgen. Men sessan somnade viod halv 9 o har redan sovit en timma nu på morgonen:)

När hon vaknar ska vi till min syster Camilla, Wiggo är nog hemma med. Var ett tag sen vi sågs. Tvätt, städ o handla ska med hinnas med idag. Och även en föräldraträff med vanliga gruppen blir det. Länge sen nu eftersom de flesta börjat jobba. Så mycket att hinna med innan kl slår 18.00 då våra gäster kommer. Imorgon blir det däremot lungt. En tur till lekparken o ännu mera tvättande. På em kommer Emils syster Ellen och hennes kompis Becca hit. Blir nog en film o pizza på kvällen.

Pixie uppskattar sina leksaker jätte mycket nu. Vi leker massa i hennes rum. Är så kul att komma in i ett barns lek. De ser saker på ett helt annat sätt, så öppna i fatasin. Böcker har hon helt plötsligt börjat älska och sitter faktiskt helt still i knät o lyssnar, pekar o undrar vad det är. Så mysigt!:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0