Mysig dag.

  Pixie under semester racet i år!

Igår firade vi farfar Magnus med massa gott. Pixie prov gungade sin gunga. Pappa Emil o farfar Magnus har byggt en jätte fin åt henne. Så kollade vi på kattungarna som är så små o söta! Lite läskiga när de intte hade ögon än..hihi.

Idag så åkte vi till storebro. Morfar Jimmy hade dock börjat jobba så han träffade vi inte. Annars så fikade vi och Pixie lekte massa med katterna. De små kattungaran som har öppnat ögonen vågade hon bära. Fast hon tror visst att alla katter är lika snälal som vår. Tyvärr så har intea lla katter det enorma tålamod som vår Balte har!

Vidare till moster Anna och kusin Vincent. Där det bjöds på massa bus och lek! Tror jag bytte kläder tre gånger eftersom det hade regnat o de var lerigt. Barnen målade o lekte mest ute och så de fick avsluta deras dag tillsammans med att bada av sig allt! Vincent gillar att göra miner, så han o jag dummade oss lite framför kamera. Helt plötsligt härmar Pixie oss så hon har lärt sig göra grímarser nu! Förstår inte hur mycket eneri de små har, springer runt o jagar varandra, bygger kojor o brottas. Ändå orkar de i flera timmar!

När vi kom hem så fick i besök av Ida. Blev en promenad o massa prat. Så idag har vi verkligen haft fullt upp och hur bra som helst! Avslutat min dag genoma tt äta ett gäng bullar framför datorn. Inväntar fina killen som spelat match.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0