Marknad och barnens dag.

Idag åkte vi redan kl 9 till marknaden. Pixie har ju alltid o kommer nog förbli en morgon pigg tjej. Kl 6 slog hon upp sina vackra blå idag. Marknaden var i Björkfors, en mysig marknad.  Hittade 6par halkstrumpor med söta motiv till Pixie. Roligt att ha lite nya strumpor på dagsi sen i höst. Sen fick hon en liten hello kitty handväska, en hello kitty mobil óch en målar tavla som man suddar ut genom att dra. Klart så blev det massa godis;) Pixie fick åka en enkel paraply sulky som hennes pappa haft när han var liten. Så kul för hon satt helt still!

Direkt efter begav vi oss mot barnens dag i horn. Vilket var uppskattat. Tyvärrs å glömde vi kameran i Vimmerby. Även att jag laddade batterierna:( Hon hoppade i hoppborg. Fanns en liten till barn i hennes ålder. Åkte häst o vagn o mycket mer skoj! Var verkligen toppen. Alla barn fick biljetter till all o blev bjudna på korv, drick aglass o godis när de fiskade i fiskedammen. Lite trött vart hon allt eftersom hon sov i 2½ timme! Inte det vanligaste när det gäller Pixie;) men har dock hänt några gångere den senaste tiden att hon sovit mer än 1 timme.

Ikväll blir det att grilla, så gott! Och så klart äta godis..så ska vi se den senaste harry potter ilmen. Emil o jag har inte sett den än. Imorgon bär det av mot storebro som sagt. Lillasyster blir stor:) Härlig helg!

Nästa helg är det midsommar och vi ska spendera dagen med kära vänner. Anna, jonas, ullis o linus. Och bäst av allt mina 2 älsklingar med!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0