Pixies rum.

   Lite bilder på Pixies rum. Känns stökigt i hennes rum, för har så mycket saker, Gunghästen o sackosäcken står i vardagsrummet för de får inte plats. Men ska göra om i hennes rum. Ta bort lilla byrån o ställa den i hennes garderob man går in i istället. För ska göra plats för ett bilgarage och en bondgårdsladugård istället. Så ska jag sortera ut bebissakerna och ta upp nya saker som finns nere i förådet.

Mamma var snäll o kom in till mig en stund nu på fm. Jag var hos kiropraktorn med min rygg. Han behövde knappt knäcka något denna gång. Skönt går åt rätt håll! Men han tryckte o höll på så jag knappt kunde hålla tillbaka tårarna. Men nu efteråt känns det bra. Pixie sover. Har redan Fixat disken i morse. Är tvättberget som behövs vikas in. Men ingen stress, ska göra det när Emil kommer hem. Han kommer om en timme. Får se om vi skulle åka till Horn idag eller om det blir att vi åker imorgon istället. Studenterna springer ut idag. Jag skulle igentligen tagit studenten förra året. Men får bli nästa år istället för min del;)

Kommentarer
Postat av: Jessica, mamma till Paulineh & Diesel

Tyvärr har jag ingen möjlighet att få ensam tid, om de inte lyckas sova samtidigt och det är inte ofta! Och knappt då, eftersom jag måste kolla till dom ofta, och Diesel vaknar, som han gör på nätterna, även när han sover middag. Eftersom Jimmie har problem med sitt hjärta kan han inte ta hand om båda samtidigt och min syster har själv två barn att ta hand om, och mina föräldrar jobbar eller är upptagna med annat.

2011-06-17 @ 13:42:52
URL: http://jessie0202.blogg.se/
Postat av: Anneli

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 4 nya vinnare imorrn!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/june/fredag-dagens-blogg-2.html#comment

2011-06-17 @ 13:59:08
URL: http://anneliih.blogg.se/
Postat av: Sofia - Foto, mode & personligt

Just nu har jag tävling i bloggen, var gärna med :)

Kram!

2011-06-17 @ 14:11:09
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: Bodypalace

Vinnaren i kroppsbildtävlingen är nu avgjord. Kika gärna in och se de övriga bidragen, kommentera och disskutera olika ideal =)

2011-06-17 @ 14:13:32
URL: http://bodypalace.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0