Rusande helg!

Som vanligt rusar helgern iväg lite för fort, om ni frågar mig. Denna helg gjorde så klart det med..I fredags blev det en spontan kompiskväll hemma hos oss. Då Anna, Ullis och deras sambos kom hem till oss. Vi bokade kryssningen som blir dagen innan nyår. Vilket ska bli jätte kul då vi är ett helt gäng! Pixie ska få sova över första gången hos mormor och morfar då med. Så hon har sovit där nån gång innan hon fyller två. Vi brukar inte utnyttja barnvakt särskilt ofta. Anser att man ska fixa det själv mellan varandra så gott det går. Men självklart utnyttjar man ibland! Men vi spenderade fredags kvällen med att äta pizza ute, spela och busa med Pixie. Hon väljer väldigt tydligt nu vilka som får bära henne och leka osv. Just därför var det så kul att hon under denna kväll blev så förälskad i Ullis och Linus. De stannade inte så länge för Pixie blev trött och alla skulle upp tidigt.

Sagt som gjort så tog nyponsoppan slut under natten, så när Pixie vakna tredje gången vid 5 så fanns det ingen. Oftast dricker hon "bara" en stor flaska. Men hon ville ha mer. Tyvärr så ville hon inte sova mer sen. Så vi fick snällt vakna en halvtimme tidigare än vanligt. Om hon börjar sova längre snart tro? Man kan ju alltid önska sig;)

Vi åkte till Norrköping i Lör med Emils familj till hans mormor och morfar. De visste inte om att vi skulle komma. Så det blev en glad överraskning. Massa fikande och prat. Sen åkte vi alla. Dock så följde Pixie med till Horn. För Emil och jag åkte vidare till Linköping. Handlade lite kläder, åt mat och såg bio. Filmen In time. Värld att se! Bra lördag helt enkelt<3

Idag söndag så är vi i Horn eftersom vi sov här. Ska äta middag och fira farsdag. Sedan bär det av till min pappa så vi ska fira farsdag där med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0