Fredag!

Äntligen fredag:) en vecka fullt av pusslande för att kunna ha Pixie hemma från dagis. Men idag så fick hon gå eftersom hon längtat så och slutata äta kåvepenin. Fick en slängpuss genom fönstret och det var en glad tjej som sprang in och började leka idag!:)

Veckan har varit full av läxläsning. Till och med så mycket att jag fick avboka mammakvällen igår. Lite synd. Men kommer ju fler om man säger så! Parkhäng med Lollo o Sixten. Massa lek och bus med bästa Pixie<3 Idag när vi hämtade hem henne så hade hon målat en stor teckning i vattenfärg. Så roligt hennes första dagis teckning vi fått med hem:D Nästa vecka är det både föräldramöte och utvecklingssamtal på dagis. Vårty fö´rsta föräldramöte. Allt som är första är ju lite extra speciellt.

Nu väntar vi på Finaste Anna K och Jonas. Våran tur denna middag att bjuda. Det bjuds på bacon inlindad fläskytter flié, ört o saltkryddad potatis i ugn och Tzakizi. (stavning?) senare toca Äpplen och glass. ( även osärker på stavningen där;) ) Köpte även min första flaska vin på systemet idag som jag tänkte vi skulle ha till middagen.
 Ha ern trevlig fredag! Det ska vi ha:) Tror dock Pixie somnar tidigt för verkar vara en trött tjej..men oftast när vi får gäster vill hon inte sova. Det får vi se!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0