Lediga.

Idag är det fredag, vilket betyder att Pixie är helt ledig. Vi latar oss framför tvn en stund på morgonkvisten. Zoey är så duktig om natten. Vanligtvis somnar hon runt 22. Ibland tidigare. Men hon sover oftast till 03 och vi somnar om runt 04. Pixie vaknar runt 04.30-06.00. Så trött är man, men tillhör småbarns åren antar jag. Pixie sover hela natten i sin säng nu! Ibland vaknar hon och vill ha lite vatten. Men inte ofta. Där emot har Zoey aldrig sovit nån natt i sin än.

Idag ska vi nog pyssla lite är tanken. Måste göra ljuslyktorna som vi tänkt och egna geleljus. Tror att min syster Sofia skulle komma förbi och vara med.

Igår var vi som sagt hos BVC. Hon hade gått upp 150g på ca en vecka. Vilket är jätte bra. Så nu väger hon exakt det hon vägde vid födseln. 3790g och är 52cm. Så vi behövde inte komma tillbaka fören den 10 dec. Skönt att hon går upp så bra. Tur att man har bra mjölk. Är så smidigt att amma, då maten alltid finns nära till hands. Nu börjar även brösten läka och det gör inte lika ont längre.:)

Trackback
RSS 2.0