Tisdag!

Zoey och jag gick en liten promenad efter lämningen på dagis. Hon somnade in så skönt! Så fick väcka henne 20 i 12. Så hon fick amma och hinner vara vaken en stund. Vi ska nämligen snart ut igen. Denna gång för att skrapa bilrutor( jippi). Men vi ska hämta Pixie!:)

Hon var så snäll idag. Nästan så det känna lite jobbigt. Med tanke på att vi åker ikväll hem, utan Pixie. Hon ska ju få sova över i Horn. Vi pärla på morgonen, två halsband! Hann även starta med tvätten och dammsuga. Tack vare att Pixie var "barnvakt". Hon satt jämte Zoey i hennes säng och lyssnade på sängmobilen. Så stolt storasyster! Bröt löftet med socker..får börja imorgon istället! Förlåt för gnället om det.

Nej. Nu måste jag nog klä mini. Som dessutom inte är så mini längre! 3 månader och några dagar. Upptäckt sina händer, börjar greppa lite leksaker, försöker med vändning, skrattar högt och jollrar med oss. Tiden går fort! Älskade barn.

Ni ska få en bild på Pixie. Hon kan allt själv nu för tiden, eller kälv som hon säger. Klär på sig kläder och väljer själv. Även ytterkläder. Nu kom hon på en ny variant. Att lägga papper på bordet så hon inte spiller. Med tanke på att hon innerst inne är trött kl 5 när hon vill ha frukost;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0