Förkylning.

Igår började Pixie att hosta. Näsan rinna och tempen höjas lite. Ni vet den där mattheten man har innan en förkylning bryter ut. Idag på morgonen vakna hon vid 5. Efter en orolig natt. Hon rör sig så mycket när hon inte mår helt bra. Så efter första amningen vid halv 2. Ja då sov vi 4 stycken i en 160 säng. Trångt? Ja..något. Men barnen hade mycket plats i mitten iallafall.

Zoey har somnat en stund igen. Pixie är trött än. Så vi sitter framför barnprogram och hon vilar. Tempen visar 37,8. Hon blir väldigt påverkad, då hennes temp ligger lågt annars. Jag får inte gå ifrån henne, utan vi måste sitta tillsammans. Men då har jag en anledning att få börja morgonen slött;) men sen måste vi ta tag i hemmet. Gå ut och röra på oss och köpa ny glass och saft. Är ju fredag idag:)

Min lillasyster lina kommer hit efter skolan. Sen ska nog även barnens farmor och farfar komma ikväll. Så vi ska beställa pizza. Tanken var att åka till leklandet i Hultsfred imorgon. Men vi får nog skjuta på det, till nästa helg. Pixie är bjuden till Hampus kalas på söndag. Så vi får se om vi kan åka eller inte. Annars får det bli en lugn helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0