Kroppkakor.

Idag kom min svärmor in, barnens farmor. Vi gjorde kroppkakor. Vegetariska med riven morot och lök, men även med fläsk och lök. Älskar kroppkakor! Smält smör och lingon. Äter verkligen för mycket då. Men gjorde många vegetariska. Så har kvar några:)

Under eftermiddagen när Annelie åkt hem, spenderade jag och barnen tid ute. Pixie var så trött. Men det var för sent för att sova middag. Så försökte hålla henne vaken och sysselsatt. Det lyckades med en pulkapromenad, gunga och gräva i snön. Zoey sov skönt i vagnen under tiden.

Pixie har sjungit happy birthday too you idag. Hon är så rolig. Har koll på att vi talar svenska. Om det är vänster eller höger och att vi är människor. Hon har även stora funderingar på vart Zoey var. Alltså innan hon kom till min mage. Hur förklarar man det?! Sa iaf att hon var så pytteliten i magen och växte och blev stor sen. Det om blommor och bin skjuter vi upp ert antal år! Räcker med att hon vet hur ett barn kommer ut. Hon funderar så mycket på saker och ting.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0