Jul. 10, 2013

Zoeys feber har blivit bättre. Hon har sovit mycket för att vara hon. Igår sov hon totalt 3 timmar utslaget på hela dagen. Och tempen var nere på 37,5. För hög för henne som ligger strax under 37 i vanliga fall. Men betydligt bättre:) dock har hennes aptit varit helt borta i två dagar. Inget förutom något smörgåsrån och bröstet har funkat. Så har ammat under dagen igen som mat. För på senaste har hon endast tagit bröstet på dagen som mellanmål. Och ammat, morgon, kväll och natt. Men vi får se hur hennes aptit är idag. Hon är 8 månader om några dagar, så misstänker att det kan vara tänder på väg som spökar. För hon är snorig och gnällig. Men hon har även hosta. Så går se om det dyker upp någon tand eller inte.

Idag ska vi en liten sväng till alv. Är lite jobbigt att vara där när det är som mest folk. Men det bryr sig inte Pixie om. Igår såg vi folkrace och min bror gick vidare till lördagen!

Tog med barnen till kungsparken igår em. Där vi mötte upp Ida och Estelle. När vi kom hem tog det 15 min så sov Pixie. Det var så varmt igår så värmen gjorde en helt trött.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0