bio.

Denna helg har rusat fram som i vanlig ordning. I lördags jobbade Emil lite extra, så vi åkte och hämtade han på jobbet. Eftersom Zoey kan somna utan brösten på kvällen nu. Så är det lättare att gå ifrån en stund. Hon ammar fortfarande nätter och kvällar. Kvällen är mest mysamning. Nätterna vet jag inte hur man slutar med.. Men hur som så hade vi barnvakt i lördags för att se på bio. Jätte bra film och mysigt att ha en stund själva. Vi kom till horn och möttes av sovande barn kl 21. Helt klart en behövlig liten pause. Vi har dem inte så ofta. Men just därför är det extra skönt. 
 
Idag är det tvättstugan som gäller. Så vi betar av vårt berg som råkat växa på en vecka. Det jobbiga med tvättstuga, att man inte kan tvätta så ofta man skulle behöva. Men det sköna är att man kan koppla bort tvätten för att sedan köra ett ryck 1 tvätt dag och en vika in. När vi hade egen hemma så tvättade jag en maskin typ varje dag. Så man blev ju aldrig klar. 
 
Vill att dessa tänder ska komma upp nu..Hon tog morgon halv 3 redan. men vi låg kvar o snurra i sängen till kvart i 5 då emil tog över till kl 6. Så tror nån liten dam kommer sova lång middag nu på fm. Synd att hon sover ute jämt. Men jag får röja upp i lägenheten istället idag. 
 
På lördag är det Ullared som gäller! Mina tre älsklingar får mysa hemma istället. Tror vi tjänar på det..för är såå många att köpa paket till..sen behövs lite till barnen. Pixie har växt massa på senaste och börjar växa ur strumpbyxor, men speciellt leggins. Sen måste halkstrumpor fyllas på till Zoey då hon växt massa med. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0