pappornas dag.

Idag är det farsdag, eller pappornas dag som vi säger här hemma. Just därför ska Emil få en sovmorgon innan han åker och tränar. För sen ska vi till Storebro på en fika. 
 
Igår firade Emils storasyster och sambo Zoey. Men vi hade även hans föräldrar och lillasyster på besök. Vi lunchade och fikade. Zoey fick en till snuttis o en ryggsäck. Igår fick hon en fin ram av Sofia när hon firade och pixi böcker och en speciell hylla till dom av Hampus. Så denna helg har vi firat henne lite extra. På onsdag fyller hon år. Vår lilla tjej börjar bli stor <3 hon blev firad helgen innan av Emils mormor och morfar. Då fick hon en bok, pengar och en 1års nalle.
 
Ska bli mysigt och få göra hennes första tårta och fixa inför födelsedagen. Och trevligt med besök av dem som uppvaktar henne.
 
Igår avslutade vi dagen ned en spontan lekdejt hos Ida och Estelle på kvällen. Det känns underbart att vi är omringade av fina vänner och underbar familj. Eftersom vänskap ska vårdas av båda parter. Och ännu ett pluss att de flesta av mina närmsta vänner har barn. Då tycker ju barnen det är kul att ses ibland med. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0