Dåligt med inlägg.

Den där tiden till att sätta sig och skriva. den är ganska så osynlig. Speciellt nu när jag bytt till samsung och inte hittat appen för bloggen.Att stänga på datorn, det händer typ när räkningar ska betals. 
 
Hur som så har vi varit i spanien och beökt staden Torreveieja. En alldeles perfekt julklapp från finaste svärföräldrarna. Flygresan gick mycket bättre än jag vågat hoppats på, både dit och hem. Vi blev även hämtade med bil som hade barnstolar till barnen både dit och hem. Pixie fick testa att åka framåt för första gången. vilket hon tyckte om. Så idag bytte vi hennes stol till en som är framåtvänd. Vi klickade hem en i början av sommaren. Men viljat vänta så länge som möjligt. Men nu när hon fick smak på det vill hon inte sitta bakåt mera..hon har ju suttit lite trångt på sista tiden. Men ett jobbigt steg måste jag säga.. är ju så nojig med bilar och bilstolar. 
 
Vår semester har bestått av bad i pool, hav och skönt väder. Massa mat och promenader. Marknad och affärer. Dock gick det alldeles för fort! Men det är ju bevis på att man har det bra. 
 
Nu här hemma så är det rensning av saker, kläder mm. börja packa och flytt om ca 2 v.. jobbigt att flytta igen..speciellt när man är smått kluven. men det ska allt bli sista flytten innan vi köper hus. fjärde lägenheten gillt för oss nu då?!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0